o jei rimtai- kiek laipsnių žiemą ištveria jos? pas mane ten nekūrenama, paskutinis aukštas ( man tai ten šššalta būna, bet chlorofitas ar chlorofilas pavasarį atžėlė po praeitios žiemos). Už plonos sienos šildomos patalpos, tai ten dar vos vos bezdalas jaučiasi, gal nesušaltų?
aš nejautri, jei ką
o jei rimtai- kiek laipsnių žiemą ištveria jos? pas mane ten nekūrenama, paskutinis aukštas ( man tai ten šššalta būna, bet chlorofitas ar chlorofilas pavasarį atžėlė po praeitios žiemos). Už plonos sienos šildomos patalpos, tai ten dar vos vos bezdalas jaučiasi, gal nesušaltų?
Kiek skaičiau, tai net nedidelį minusą pakelia..., bet man baisoka būtų laikyti minusinėje temperatūroje
jei nors koks plius vienas, tai manau jau gerai
http://loretossodai....aipsniai15.html
http://loretossodai....aipsniai15.html
ačiū, tai ramia sąžine aš tempsiu darban tada
Specės, gal patarsit man, reikia pagalbos - nesusikalbu su savo Westdale
Augo, žydėjo gražiausiai, o dabar pradėjo ožiuotis. Iš pradžių nauji lapai ėmė augti tokie kaip banguoti, t.y. pilnai neišsitiesina. O dabar pradėjo dar ir pakraštėliai ruduot. Nuruduoja pakraštukai ir nukrenta lapas
Sąlygos nepasikeitė, kitos tame pačiame lovelyje kaip bujojo, taip ir bujoja, o va šita gražuolė užsiožiavo
QUOTE(princeless @ 2013 08 30, 15:19)
Na taip, teks palikti. Bet gi į kitą miestą dar daugiau problemų perduoti
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 30, 16:04)
aš nejautri, jei ką
-5C jau kritinė temperatūra
merginos noriu patarimo, pas mane lauke lovelyje auga 3 skirtingu veisliu pelargonijos, ar man jas pries ziema reiketu issodinti po viena i vazonelius ar visas tris taip ir palikti lovelyje, dekoju 
P.S. o kada is lauko jau galima iskasti, t.y. tas pelargonijas kurios auga zemeje i vazonelius ziemai, dar karta aciukas kas patarsite
P.S. o kada is lauko jau galima iskasti, t.y. tas pelargonijas kurios auga zemeje i vazonelius ziemai, dar karta aciukas kas patarsite
QUOTE(georgiana @ 2013 09 01, 10:23)
... ar man jas pries ziema reiketu issodinti po viena i vazonelius ar visas tris taip ir palikti lovelyje, dekoju 
P.S. o kada is lauko jau galima iskasti...
P.S. o kada is lauko jau galima iskasti...
Aš lovelyje neauginu, bet galit daryt kaip norit...galit palikt, galit apgenėt žiemai, o galit ir pavasarį apgenėt , žiūrint kokiom sąlygom žiemos...
Aš lauke laikau kuo ilgiau, iškasu, kai praneša šalnas ar nulinę temperatūrą, nors , kai anksčiau rašėm, kad jos perneša iki -5 laipsnių. Bet aš jau nerizikuoju, man atrodo kad nušals...
Aš prieš šalnas patrumpinsiu stiebus iki 15-20 cm ir nešiu su loveliais yra tamsų vėsų rūsį. Nešiau su padžiūvusiomis žemėmis, kad nesupūtų šaknys. Porą kartų negausiai palaisčiau ir parsinešiau vasarį namo. Pernai metais taip išlaikiau paprastas pelargonijas ir visos išgyveno. Tad bandysiu ir su "kilmingom".
Genėsiu Denise, Diemerii Schafferi, Deacon Jubilant, Jacky gauld, Appleblossom Rosebud, Happy appleblossom rosebud. Gal kas nori mainytis Kaune?
Jei kas susidomės, rašykit až.
Genėsiu Denise, Diemerii Schafferi, Deacon Jubilant, Jacky gauld, Appleblossom Rosebud, Happy appleblossom rosebud. Gal kas nori mainytis Kaune?
QUOTE(Ciocė @ 2013 08 30, 16:44)
Specės, gal patarsit man, reikia pagalbos - nesusikalbu su savo Westdale
Augo, žydėjo gražiausiai, o dabar pradėjo ožiuotis. Iš pradžių nauji lapai ėmė augti tokie kaip banguoti, t.y. pilnai neišsitiesina. O dabar pradėjo dar ir pakraštėliai ruduot. Nuruduoja pakraštukai ir nukrenta lapas
Sąlygos nepasikeitė, kitos tame pačiame lovelyje kaip bujojo, taip ir bujoja, o va šita gražuolė užsiožiavo 
Maniske irgi taip pat buvo subludijusi, tuos lapelius nuskyniau, trasom pamaitinau ir dabar nuskintu lapeliu vietoj nauji auga. Beje savo westdale buvau lauke apgyvendinus, o paskui i kambari perkrausciau, tai va todel ir bludyt pradejo manau
QUOTE(Vidam @ 2013 09 01, 10:55)
Aš lovelyje neauginu, bet galit daryt kaip norit...galit palikt, galit apgenėt žiemai, o galit ir pavasarį apgenėt , žiūrint kokiom sąlygom žiemos...
Aš lauke laikau kuo ilgiau, iškasu, kai praneša šalnas ar nulinę temperatūrą, nors , kai anksčiau rašėm, kad jos perneša iki -5 laipsnių. Bet aš jau nerizikuoju, man atrodo kad nušals...
Aciu labai
QUOTE(jediara @ 2013 09 01, 15:36)
Labai dailūs žiedukai