Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Sveikutės 4u.gif Jediaros žiedai kaip visada nuostabūs wub.gif o čia keletas maniškių blush2.gif gal žinote kokie gali būti jų "vardai"?
user posted image
user posted image
ir svyranti
user posted image
Atsakyti
Jediara, prisidedu prie pagyrų Noel Gordon wub.gif Iš Sutarves? ax.gif

QUOTE(Palina:) @ 2013 09 23, 15:19)
Sveikutės 4u.gif Jediaros žiedai kaip visada nuostabūs wub.gif  o čia keletas maniškių blush2.gif  gal žinote kokie gali būti jų "vardai"?

Gražutės wub.gif Pirmų dviejų nepažįstu- "nedraugauju" su karališkom pelargonijom blush2.gif Paskutinė tikriausiai visų mylima Pink Sybil g.gif

Pas mane žydi Vit Rosen (atsiprašau už nuotraukos kokybę):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 09 24, 16:24)
Pas mane žydi Vit Rosen (atsiprašau už nuotraukos kokybę):

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, mano balkoninės pelargonijos žydi kaip pamišę, šiandien palaisčiau, nors balkonas nestiklintas, bet ten ant jų neužlija....bet orai vis vėsta, ar jau laikas joms " namo"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 09 24, 17:50)
sveikos, mano balkoninės pelargonijos žydi kaip pamišę, šiandien palaisčiau, nors balkonas nestiklintas, bet ten ant jų neužlija....bet orai vis vėsta, ar jau laikas joms " namo"? g.gif

Kol nepranašauja šalnų galima drąsiai laikyti lauke.
Aš saviškes pasrinešiau vien dėl drėgmes pertekliaus- nes ant jų pastaruoju metu nuolat lijo doh.gif

Pavaikštinėjau po atsinaujinusį Sutarve puslapį- vis negana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2013 09 23, 16:19)
Sveikutės 4u.gif Jediaros žiedai kaip visada nuostabūs wub.gif  o čia keletas maniškių blush2.gif

Ačiū 4u.gif Jūsų taip pat labai gražūs žiedai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2013 09 24, 17:24)
Jediara, prisidedu prie pagyrų Noel Gordon wub.gif  Iš Sutarves? ax.gif

aciuks.gif Taip ax.gif Vit Rosen fainuolė wub.gif , kažakada viena iš labiausiai "geidžiamų" blush2.gif - labai patinka balti žiedynai.

Vadinama "piktžole" , tačiau nemažais žiedeliais rolleyes.gif

user posted image

Appleblossom Rosebud

user posted image

April

user posted image

Panašumo turi, bet kartu ir skirtingi rolleyes.gif

Atsakyti
Išduokit paslaptį,kiek kainuoja atsisiuntimas iš Sutarvės? Nes irgi palandžiojau - seilės ant klaviatūros varva biggrin.gif
Atsakyti
Aš saviškes jau į namus parnešiau, nes bijau, kad pražiopsosiu šalnas. Norėjau žiedus savo parodyt, bet Fotki.com kažkokiu stebuklingu būdu tik viena nuotrauka pelargonijų beliko verysad.gif Reikės kompe ieškoti užsilikusių foto.
P.S. turiu daigelių kilmingų su šaknim, kuriuos noriu į geras rankas atiduoti už simbolinę kainą. Neturiu vietos, tai nebus joms kur pas mane žiemot. Kaunas. Rašykit až.
Atsakyti
[quote=jediara,2013 09 24, 18:48]

Vadinama "piktžole" , tačiau nemažais žiedeliais rolleyes.gif

lotuliukas.gif nieko sau "piktžolė" aš kolkas apie tokias tik svajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2013 09 25, 00:41)

lotuliukas.gif nieko sau "piktžolė" aš kolkas apie tokias tik svajoju  wub.gif

Taip vadinama, nes ji išaugo iš margalapės stiebo, bet aš taip pat džiaugiuosi, nes žiedeliai didesni nei kitų smile.gif
Atsakyti
As irgi jau vakar paskutines namo susinesiau, dabar galvosukis kur sudet... g.gif Labai norisi, kad visos pavasario sulauktu.
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 09 24, 20:54)
Išduokit paslaptį,kiek kainuoja atsisiuntimas iš Sutarvės? Nes irgi palandžiojau - seilės ant klaviatūros varva  biggrin.gif

Daug, vienas augalėlis apie 50 Lt su siuntimu fear.gif

QUOTE(princeless @ 2013 09 25, 08:34)
As irgi jau vakar paskutines namo susinesiau, dabar galvosukis kur sudet... g.gif Labai norisi, kad visos pavasario sulauktu.

drinks_cheers.gif
Vakar jau visai vėlai vakare sugalvojau, kad reik parsinešti dar lauke likusią Ungarisk Appleblossom- labai tuo džiaugiuose, nes ryte lauke buvo tik +1 rolleyes.gif Dar palikau vienam lovelyje keturias mažutes Blanche Rosche, bet reiks ir jas jau parsinešti.
Atsakyti