Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 09 21, 15:46)
Bijau pati susiklaidinti ir kitus suklaidinti, bet lygtai jinai "Amarilike Naslaitike"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Geros tetos, arba mano saknydintoji taip issviesejo  biggrin.gif

O aš bijau,kad pati prašysiu kitamet šakeles,nes nepasidauginau,o senoji nusigalavo.Atrodo,jas reikia nuolat atnaujinti,nes senesnes neišsilaiko. Pavasarį labai lengvai šaknijasi,o vasara nepasiseke su jų padauginimu šiemet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 21 rugsėjo 2013 - 18:55
O kiek sezonų tas paprastutes geriausia laikyti iš senų krūmelių, kad normaliai žydėtų? Maniškės antra vasara, žydėjo ir žydi dar labai gausiai.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 09 21, 21:02)
O kiek sezonų tas paprastutes geriausia laikyti iš senų krūmelių, kad normaliai žydėtų? Maniškės antra vasara, žydėjo ir žydi dar labai gausiai.

Tiek laikyt kol gražios būna smile.gif mano šiemet antrametės pačios gražiausios buvo. Taškė- trečiametė irgi buvo graži didelė, o dabar jau viskas , pagal mane jau perraugo, Stiebai sumedėję, nuplikę...bet laikysiu, nes įdomu, kaip atrodys kitais metais, ar sulapos ir t.t. Aišku pasodinsiu atžalų atsargai.
Mano viena draugė nemėgsta didelių, tai ji kasmet atsinaujina.
Nors būna kad ir pirmametės užauga didelės ir gausiai žydi.

Atsakyti
Sveikos gėlinikės, nelindau ilgai į forumą bandydama save apsaugoti nuo kaupimo manijos biggrin.gif. Bet prasidėjo lomkės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Negaliu aš be jūsų, be pokalbių apie gėlytes. Kiek čia visokių grožybių prisižiūrėjau. Oho ho, kokių gražuolių auginat.
Parsinešiau ir aš savo gėleles namo. Kaip ir pas daugelį, pradėjo masiškai gelsti lapai. Kai kurios visai plikais kamienais, bet žydi gausiai. Gavau karališkų kelias rūšis. Bet nzn ar išgyvens. daigeliai nupuvo, liko trys. Gal išgyvens? Gal kas turit patirties su šitom lepūnėm?
Atsakyti
QUOTE(naujoke2 @ 2013 09 21, 21:00)
Sveikos gėlinikės, nelindau ilgai į forumą bandydama save apsaugoti nuo kaupimo manijos biggrin.gif. Bet prasidėjo lomkės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Negaliu aš be jūsų, be pokalbių apie gėlytes. Kiek čia visokių grožybių prisižiūrėjau. Oho ho, kokių gražuolių auginat.
Parsinešiau ir aš savo gėleles namo. Kaip ir pas daugelį, pradėjo masiškai gelsti lapai. Kai kurios visai plikais kamienais, bet žydi gausiai. Gavau karališkų kelias rūšis. Bet nzn ar išgyvens. daigeliai nupuvo, liko trys. Gal išgyvens? Gal kas turit patirties su šitom lepūnėm?

Kad daigeliai neįsišaknyja rudeniop,dažnai buna. Paskui dar sunkiai išlieka iki pavasario. Tad belieka džiaugtis,kad nors kas pavyksta iš tų rudeninių dauginimų.nebent kas labai gerai atidirbes techniką.pagalbines medžiagas ir pan.Mano balta karališka labai augalota,bet paliksiu pavasariui genejimą ir dauginimą. Tada mielai atsikratysiu-pasidalinsiu šakelemis .Tik neturiu patirties,ar vandenyje šaknyjasi jos? Ant karališkų aš uždedu maisiuka šaknydindama,man kaip ir pasiteisino nuo pirmo meginimo,tai ir toliau taip darau
vijoleta20 ar ne tau teko šakele karaliskos,ar įsišaknijo?
Vilniuje galetumem atiduoti šias šviesiasiaspelargonijas
http://www.supermama...;#entry64035252
Kitaip negaliu parodyt,nes neturiu komp nuotraukos.TaiSalmon Queen
Подробнее: http://www.donnaflora.ru/?photo=79338
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 22 rugsėjo 2013 - 10:05
QUOTE(Vidam @ 2013 09 21, 16:01)
Krištiš tą jauną,mažąją, tai tikrai reikia pjauti, nes bus negraži jei nesišakos , ir taip jau aukšta užaugus. Nereikia, gailėti, jei norit turėt gražų krūmelį  mirksiukas.gif sėkmės ir marš prie darbo 4u.gif kai pradės žydėt lauksim nuotraukų  smile.gif

Kuria turejote omeny? Ta su ziedais? Mazesnioji jau 'aplauzyta',o bezydinciai,sakau,leidimo sulauksiu biggrin.gif Siaip ir ja genesiu,liks tik stiebai,tai jausmas toks,lyg myriop siusciau biggrin.gif
Siandien aptikau,kad mano kompaktukes isleide saknis,tai ta proga ir persisodinau i vazoncikus ir parnesiau namo.
Dar klausimas visoms,kaip darote,jei tik prigijes pleckiukas pradeda auginti zieda,nugnybat ji ir leidziat stipreti paciam augalui,ar leidziat ziedui augti?
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2013 09 22, 11:39)
Ieskau saulakio  4u.gif

Viena iš naujokių Noel Gordon 4u.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
jediara Noel Gordon tikra gražuolė wub.gif ir pats krūmelis gražus.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 09 22, 17:27)
jediara  Noel Gordon tikra gražuolė  wub.gif ir pats krūmelis gražus.

Ačiū 4u.gif Džiaugiuosi, kad naujokės atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 09 21, 10:19)
apniukusiomis rudens dienomis tavo palangė tikrai šauniai švytės žiedais thumbup.gif  nepatingėk parodyti visą šitą puokštę kai visos poniutės pilnai išsiskleis smile.gif

būtinai 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Darsė @ 2013 09 21, 19:48)
Monami, kokia graži Sandown wub.gif Tamsialapė?

4u.gif mirksiukas.gif
kad lyg normalūs žali lapai,net nežinau kokios jos būna blush2.gif

QUOTE(jediara @ 2013 09 22, 16:16)
Viena iš naujokių  Noel Gordon  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 22, 22:44)
kad lyg normalūs žali lapai,net nežinau kokios jos būna  blush2.gif
wub.gif

pagal katalogus -ji lyg turėtų būti tamsialapė g.gif Bet nuo to nė kiek ne prastesnis žiedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 22, 15:16)
Viena iš naujokių  Noel Gordon  4u.gif

Puiki naujokė thumbup.gif laukiam ir kitų naujokių pasirodymo wub.gif smile.gif
Atsakyti