Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Aplankiau šiandien saviškes. Kaip rašiau, taip ir yra. Visos sveikos, gyvos, gražios. Net ir rožiažiedės. Dar nevešiu namo, tegul dar puošia terasas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 28, 11:40)
drinks_cheers.gif  Taip. Ją jau turiu  thumbup.gif

ir aš wub.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu pasiulyti Vilniuje Pink Sybil daigeli? Laukiu pasiulymu i AZ.
Atsakyti
Orange Bud, labai aukštaūgė, sunkiai pasiduoda formavimui, bet negaliu jos atsisakyti, nes labai jau gražūs žiedai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Tai jau tikrai.. labai gražus žiedynas: ir spalva ir forma...
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt įdėti nuotraukeles, kaip atrodo besiruošiancios žiemomis pelargonijos, na, atneštos namo, apkarpytos. Neapsisprendziu, kaip man saviskes sutvarkyti. Būčiau labai dekinga.
Atsakyti
Skleidžiasi Royal Tatoo:

user posted image

Mažai turiu ryškiaspalvių, dauguma mano pelargonijų šviesiažiedės rolleyes.gif
Atsakyti
Darse, labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Papildyta:
pirmajame labai grazi spalva,neina perteikt,dabar taip zydime 4u.gif
Atsakyti
merginos budama svecioje salyje maciau tamsiai violetine pelargonija man pasirode, kad ji kompaktine g.gif as dairiausi katalaguose google, bet kompaktiniu tamsiai violetiniu nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2013 09 29, 11:06)
Gal kuri galėtumėt įdėti nuotraukeles, kaip atrodo besiruošiancios žiemomis pelargonijos, na, atneštos namo, apkarpytos. Neapsisprendziu, kaip man saviskes sutvarkyti. Būčiau labai dekinga.

Pagal situaciją tvarkykit mirksiukas.gif Kol žydi - palieku žiedus, paskui savaime pasitrumpina, apsiskabo, dalis apdžiūva.... kas netelpa - nukarpau, statau kur vėsiau, laistyt stengiuos kuo mažiau, bet kiekvienais metais kitokia situacija būna, pagal ją ir elgiuosi...
Atsakyti
Laba 4u.gif maniškės šiuo metu žydi taip rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image 4u.gif
Atsakyti