Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Palina, grazus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Krialda 4u.gif Laukiu nesulaukiu pavasario,kada galėsiu įsigyti iš jūsų daigelių blush2.gif
Atsakyti
Kad tik tureciau.. schmoll.gif siemet pasirodo viena praradau.... Nebeturiu BARBE BLUE...
Atsakyti
Oi kaip gaila verysad.gif na reikia tikėtis,kad kitų neprarasit console.gif
Atsakyti
Parvežė šią margalapę - nežinau net žiedų spalvos unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2013 10 02, 09:49)
Laba 4u.gif maniškės šiuo metu žydi taip  rolleyes.gif
[url=http://radikal.ru/fp/51f7331bdcee480483b66b1ad2b054e8]

jetau, pas mane igi tokia kaip pirmiji pas tave, žydi wub.gif čia iš tų užmirštukių prasikalė pagaliau balta, raudona, ružava su ryškesniu viduriuku jau parodė žiedelius, o dar viena laužosi, nežinau kokia spalva bus
va manoji
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 03 spalio 2013 - 10:13
QUOTE(Marmaledas @ 2013 10 03, 09:42)
jetau, pas mane igi tokia kaip pirmiji pas tave, žydi wub.gif

Pas mane baltukė iš senukų smile.gif bet jau tokia menkutė,per visą vasarą tik sprindžio dydžio sugebėjo užaugt ir tik tris lapukus turi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2013 10 03, 08:41)
Parvežė šią margalapę - nežinau  net žiedų spalvos unsure.gif

wow swoon.gif koks dailus krūmelis,o jau lapų gražumas,nereik net žiedų wub.gif
O man patinka "nežiniukės" begalo smagu laukti kokia bus spalva,žiedų forma blush2.gif man visada taip būna su gėlytėm iš prekybos cetrų lotuliukas.gif perki raudona,o pražysta balta lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškės parneštos iš lauko jau adaptavosi, nebegeltonuoja lapai.Vienos jau suneštos į rūsį, kitos dar lauke tebešąla... jau manau reikia ir jas išsikasti, nes nušals.
Pradeda žydėt naujokėkės, kurias atžalomis pasodinau rugpjūčio 24 d, bevardės, bet labai mielos, tokios švelnios spalvos wub.gif pasižiūri ir šilčiau pasidaro.. smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2013 10 03, 13:54)
O man patinka "nežiniukės" ... perki raudona,o pražysta balta lotuliukas.gif

aha.. o ant palangės dar penkios štukos baltų puikuojasi.. smile.gif man tai tikrai nepatiktų schmoll.gif išskyrus atvejį, jei jokios pelargonijos neturėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2013 10 03, 14:10)
bevardės, bet labai mielos

laaaabai gražutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 03, 14:13)
aha.. o ant palangės dar penkios štukos baltų puikuojasi.. smile.gif man tai tikrai nepatiktų schmoll.gif 

Man irgi nepatinka siurprizai,..kokią perku taip ir turi žydėti 4u.gif

Atsakyti
Pa mane - pavasarį nuo uošvės palangės nušienautos- davė po mažyyyytį mažytį daigelį tik, ir tai galvojau, jog neprigijo, nes tarp lobelijų išnyko visai, radau betvarkydama lovius kad gyvuoja kažkaip, tai iškėliau atskirai dabar, ir vat- atsidėkoja, žydi wub.gif nemanau, jog pas uošvę paprastų daug būtų, ji išranki gėlėm, perka tik įdomesnes, vis atsinaujina, auka, vienu žodžiu. džiaugiuosi išklunkus nors po plencą blush2.gif
Atsakyti
Ex,Vidam visiškai sutinku su jumis,kai turi daug tai norisi pildyti "kolekciją",bet kadangi aš ju turiu tik kelias,tai man ir "staigmenos"patinka lotuliukas.gif Bet jei sąžiningai labai erzina toks daigelių "sumakalavimas" ermitažuose ir senukuose
Atsakyti