Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(vera.vera @ 2013 10 15, 11:34)
na jūsiškis albumėlis labai šaunus thumbup.gif
visos gėlytės išrūšiuotos, pateikta daug nuotraukų, pagal kurias galima susidaryti nuomonę apie augaliuką  thumbup.gif

kad nuotraukytės būtų gražios, susistemintos ir informatyvios, reikalauja daug laiko, kurio vis labiau trūksta doh.gif
pati turiu daug augaliukų, kurių niekaip neįamžinu doh.gif  o kuriuos pagaliau įkėliau į fotki albumėlį - dingo doh.gif

Fotki ir mane pavedė doh.gif , reikės susidėti į google+
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 10 15, 10:38)
...juk turime darbus, namus ir šeimas, gal daug ką norėčiau padaryti, bet neturiu laiko  smile.gif

Supratau 4u.gif bent jau aš prie jūsų nebesikabinėsiu , tik pažiūrėsiu į žiedelius smile.gif

Mano naujokės paprastos kompaktinės , kad ir mažos žydi...o rožiažiedės auga greit, bet tik lapuojasi, o žiedų nematyti. Turbūt bus dideli krūmai, kaip ir maniškės raudonžiedės g.gif Ta irgi kol neužauga didžiulis krūmas nežydi. O taip norisi pamatyt žiedus...

Skaičiau, kad fotki gal atsistatys,nes dabar periima kitas savininkas...bet gali užtrukt apie porą mėnesių g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 15, 10:25)

Skaičiau, kad fotki gal atsistatys,nes dabar periima kitas savininkas...bet gali užtrukt apie porą mėnesių g.gif

tikėkimės, jog viskas susitvarkys smile.gif

gal galit nurodyti,kur radote tokią informaciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 10 15, 10:34)
*na jūsiškis albumėlis labai šaunus thumbup.gif

**pati turiu daug augaliukų, kurių niekaip neįamžinu doh.gif  o kuriuos pagaliau įkėliau į fotki albumėlį - dingo doh.gif

*ačiū,tiesiog mėgstu tvarką 4u.gif

**dingo ir mano beveik visos,džiaugiuosi,kad neturiu noro svarbių foto kelti į albumus 4u.gif

QUOTE(vera.vera @ 2013 10 15, 11:30)

šioje temoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 15 spalio 2013 - 10:36
QUOTE(vera.vera @ 2013 10 15, 10:30)

Aš supratau, kad Fotki.com serveris keliasi iš JAV į Estiją ir perkels tik 20% nuotraukų, kitos taip ir dings g.gif Naujai įkeltos nuotraukos yra visos, senųjų tik viena kita verysad.gif

Įėjus į Fotki.com ir prisijungus viršuje atsiranda geltona juostelė su nuoroda į informaciją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 15 spalio 2013 - 10:40
QUOTE(jediara @ 2013 10 15, 10:38)
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif , juk turime darbus, namus ir šeimas, gal daug ką norėčiau padaryti, bet neturiu laiko  smile.gif

na, bet jeigu jau randat laiko nufotografuoti, įkelti į temą, tai jau pavadinimo užrašymui laiko tikrai turėtumėt atrasti... biggrin.gif Šeima tikrai nuo to nenukentės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 10 15, 12:30)

čia
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 10 15, 10:38)

Įėjus į Fotki.com ir prisijungus viršuje atsiranda geltona juostelė su nuoroda į informaciją

ateitis miglota ir nieko gero nežadanti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 10 15, 10:02)
Klaidą taisysime

Tai, kad ne Jūs čia taip 4u.gif

Na, bet jei jau tiek laiko be pažadėtosios nenumiriau, tai gal galima ir be pavadinimų išgyvent bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, nežinau kuri darysite naują temą, prašau pakeisti mano auginamų sąrašą. Dabar auginu:
Appleblossom Rosebud, April Snow, Bornholm, Diemierii Schäfferi, Swanland Pink, St. Lawrence, Denise, Fluffy, Patricia Andrea, Gwen Lewington, Noel
Atsakyti
Papildžiau ir aš savo sąrašiuką bigsmile.gif

Appleblossom Rosebud, April Snow, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Rod Rosenknopp, Uleaborgs Universitet , Ungarsik Appleblossom, Millfield Gem, Denise, Jacky Gauld, Pepermint Twist
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 10 15, 11:00)
Fotki ir mane pavedė  doh.gif , reikės susidėti į google+

eina sauuuuuuuuuuuuuu. Kiek mano fotkių dingo su mano darbais. Ir visi naujausi gražiausi doh.gif plaukus nusirauti galima. Bandyt reiks ieškoti kompe kas likę. Net neatkreipiau dėmesio iki dabar.
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2013 10 15, 17:03)
Papildžiau ir aš savo sąrašiuką  bigsmile.gif

Appleblossom Rosebud, April Snow, Swanland Pink, Ruby Rosebud, Rod Rosenknopp,  Uleaborgs Universitet , Ungarsik Appleblossom, Millfield Gem, Denise,  Jacky Gauld, Pepermint Twist

tai jau prašom pavasariop man pepermint twist padaugint smile.gif paimsiu iš mergičkos jūsų jei ką. Jei dar į mokslus lakios.
Atsakyti