Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Ir mano auginama Milfield Gem panaši ax.gif

user posted image
Atsakyti
Panaši. Įdomu, Rococo kas nors Lietuvoje augina g.gif

Apsižiūrėjau, kad balkone dar tebegyvena keli mano rūšiniai dendrobiai, tai kelios pelargonytės turi susirasti naujus namus:
Scarlet Rambler,5lt
Variegated Girofle,5lt
Attarof Roses,5lt
Fluffy,10lt
Always,10lt
Patricia Andrea-10lt
Pasiūlymas galioja iki savaitės pabaigos, beje, parduodu vienam augintojui- rinkime kolekcijas, gerbiamieji ir gerbiamosios cool.gif Skambinti- 8615 96759.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krialda: 09 spalio 2013 - 15:28
Dar ir lauke žydi ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai grazu smile.gif
Atsakyti
Maniskes jau ant palanges visos nelaimingos. Lapai geltonuoja, ziedus dziovina doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,ateinu su klausimu,gal nesupyksit kad neskaitau visos temutes blush2.gif

turiu 2 pelergonijas,pirmus metus jas isigijau,tai jos dar inirtingai man ziedus krauna....klausimas: ar jos daugiametes?ar veliau galiu augint per ziema jas namuos ar palikti balkone zemuot,ar kitais metais vel zydes?

visad augindavau vienmetes,tai nzn kaip su tom elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2013 10 12, 08:58)
Sveikos merginos,ateinu su klausimu,gal nesupyksit kad neskaitau visos temutes blush2.gif

turiu 2 pelergonijas,pirmus metus jas isigijau,tai jos dar inirtingai man ziedus krauna....klausimas: ar jos daugiametes?ar veliau galiu augint per ziema jas namuos ar palikti balkone zemuot,ar kitais metais vel zydes?

visad augindavau vienmetes,tai nzn kaip su tom elgtis doh.gif

mirksiukas.gif
daugiametės,tik nepalikit lauke,nes sušals mirksiukas.gif jei turit ant palangės vietos tai namie auginkit,jei turit vėsią patalpą leiskit ten peržiemoti mirksiukas.gif kitais metais jos ir vėl žydės,jei auginsit namie ant palangės gali ir žiemą žydėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiedeliai

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 10 14, 20:54)
Žiedeliai

gražu wub.gif wub.gif wub.gif

pirmas dvi kaip ir atpažįstu, o kas trečioje nuotraukoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 10 14, 23:50)
gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif

pirmas dvi kaip ir atpažįstu, o kas trečioje nuotraukoje rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Tai Vit rosen wub.gif
Tikrai žinote, kas pirmoje? ax.gif
Atsakyti
Kadangi jediara ,nors ir prašėm , nerašo pavadinimų, tai galvoju reiks pereiti per temas, susirasti jos nuotraukas ir sau pasidarysiu jos albumiuką su pavadinimais biggrin.gif Jei kas... atsiverčiu ir žinosiu ką parodo, o kaskart klausinėt, tai .... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 10 15, 07:04)
Tikrai žinote, kas pirmoje?  ax.gif

kad antroji Gwen Lewington, tai tikrai, o dėl antrosios nerizikuosiu blush2.gif

kai baigsis lauko gėlynuose darbai, reiks ir man inventorizuoti savo augintines smile.gif
Atsakyti