sveikos,
sugrįžtu į temą. turėjau op. datą birželį, dėl darbų gausos nukėliau į rugsėjį. liko trys savaičiukės, tai jau laukiu nesu laukiu... paskui vėl į albumą prašysiuos, kai save apipaišytą klinikoj nufotkinsiu, jei priimsit. nes kai kūrėt naują iš po visų nuotraukų dingimo buvau dingusi iš temos - darbai, darbai...
aš operuojuosi pas M, pilna plastika, šlaunų pasiurbimas. gyvenu ne LT.
o ką konkrečiai tau darys?
mane pradėjo nervuoti klinika. sutarėm kainą - 7000lt. skambinu nukelti datą, sako 9000. kaip tai, sakau? juk mažiau sutarėm... mykė mykė ir galiausiai sutiko, kad 7. prieš mėnesį skambinu paklausti ar viskas ok, ar niekas nesikeičia ir užsisakyti papildomą lovadienį. klausiu vėl kainos - ar bus 7 kaip sutarta? vėl mykimas "čia stovi 9, nes jūs dar ir šlaunų pasiurbimo norėjot..." tai žinoma kad norėjau - pats M sakė, kad moterys dažniausiai darosi visą kompleksą. ir už tą kompleksą sutarėm tuos 7000.
tai va sėdžiu daba ir galvoju - nesu stora, nėr pas mane litrų riebalų siurbimo, skūros irgi ne prūdais... negi tikrai man tuo 9 reiks mokėt? blem pyktis nesinori, bet kaina kitokia buvo sutarta... ar jūs irgi paskutiniu metu daugiau nei 7 mokat?
jei sutaret 7, tai ir turi buti 7.
Merginos ten kartais nezino ka susitari su gydytoju, nors man kaina iskart uzrase, pats K pasake joms, ir liko taip...