Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

g.gif nu blyn, jei man už 7000 būtų su šlaunima darę tai gerai būtų... nu ką dabar darysi, teks nusportuot biggrin.gif
pavalgiau tai galiu laikytis dietos iki vakaro biggrin.gif biggrin.gif ale pietūs tokie geruliai - mozarela, salota, pomidoras smile.gif lepinuos biggrin.gif

ne į temą visai: tėtis sužinojo mano el paštą... nu ragas - visą spamą man siunčia - kaip mikrobangės pavojingos, rapsai nuodingi, saugokim gamtą naudingi patarimai ir tt... ir po to klausia - ar gavai ar skaitei biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 08 30, 12:54)
sveikos,

tai va sėdžiu daba ir galvoju - nesu stora, nėr pas mane litrų riebalų siurbimo, skūros irgi ne prūdais... negi tikrai man tuo 9 reiks mokėt? blem pyktis nesinori, bet kaina kitokia buvo sutarta... ar jūs irgi paskutiniu metu daugiau nei 7 mokat?  g.gif

mariamne, kaina gan sparciai kyla smile.gif kol as skaitinejau tema ir masciau ar ka darytis, man pabrango nuo 4000 iki 6500...nesenai kazkur rasiau, kad tikrai ta kaina ilgai nebus, reik laukti greito pabrangimo, tai ziuriu ilgai laukti nereikejo, praejo tik 5 menesiai biggrin.gif O buvo taip-pilna plastika su sonu, pilvo jei reikia pasiurbimu-6500. Papildoma zona +500. Va taip. Tai ir gautusi tie 7000....na bet ne 9 t. doh.gif

mamka, pasakyk teciui, kad kita adresiuka naudoji (sukurk specialiai jam)...ten tegul ir spamina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 08 30, 17:57)
mariamne, kaina gan sparciai kyla  smile.gif  kol as skaitinejau tema ir masciau ar ka darytis, man pabrango nuo 4000 iki 6500...nesenai kazkur rasiau, kad tikrai ta kaina ilgai nebus, reik laukti greito pabrangimo, tai ziuriu ilgai laukti nereikejo, praejo tik 5 menesiai  biggrin.gif  O buvo taip-pilna plastika su sonu, pilvo jei reikia pasiurbimu-6500. Papildoma zona +500. Va taip. Tai ir gautusi tie 7000....na bet ne 9 t.  doh.gif

eikit, rimtai kainos kyla kas pusmetis? Tai jei aš tik po metų planuoju, tai gali velniai žino kiek kainuoti...nu ...norisi susikeikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 08 30, 12:54)
sveikos,

sugrįžtu į temą. turėjau op. datą birželį, dėl darbų gausos nukėliau į rugsėjį. liko trys savaičiukės, tai jau laukiu nesu laukiu... paskui vėl į albumą prašysiuos, kai save apipaišytą klinikoj nufotkinsiu, jei priimsit. nes kai kūrėt naują iš po visų nuotraukų dingimo buvau dingusi iš temos - darbai, darbai...

aš operuojuosi pas M, pilna plastika, šlaunų pasiurbimas. gyvenu ne LT.
o ką konkrečiai tau darys?

mane pradėjo nervuoti klinika. sutarėm kainą - 7000lt. skambinu nukelti datą, sako 9000. kaip tai, sakau? juk mažiau sutarėm... mykė mykė ir galiausiai sutiko, kad 7. prieš mėnesį skambinu paklausti ar viskas ok, ar niekas nesikeičia ir užsisakyti papildomą lovadienį. klausiu vėl kainos - ar bus 7 kaip sutarta? vėl mykimas "čia stovi 9, nes jūs dar ir šlaunų pasiurbimo norėjot..." tai žinoma kad norėjau - pats M sakė, kad moterys dažniausiai darosi visą kompleksą. ir už tą kompleksą sutarėm tuos 7000.
tai va sėdžiu daba ir galvoju - nesu stora, nėr pas mane litrų riebalų siurbimo, skūros irgi ne prūdais... negi tikrai man tuo 9 reiks mokėt? blem pyktis nesinori, bet kaina kitokia buvo sutarta... ar jūs irgi paskutiniu metu daugiau nei 7 mokat?  g.gif

eisi dar i kolsultacija su M? Snekek su juo wink.gif jei sutaret 7, tai ir turi buti 7.
Merginos ten kartais nezino ka susitari su gydytoju, nors man kaina iskart uzrase, pats K pasake joms, ir liko taip...
Atsakyti
o tai pvz nori korekcijos tai vel pilna kaina moki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 08 31, 12:37)
o tai pvz nori korekcijos tai vel pilna kaina moki?  blush2.gif

as vaziuosiu rugsejo pabaigoj, ziuresiu ka man sakys, nes turbut noresiu korekcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 08 31, 09:18)
eisi dar i kolsultacija su M? Snekek su juo wink.gif jei sutaret 7, tai ir turi buti 7.
Merginos ten kartais nezino ka susitari su gydytoju, nors man kaina iskart uzrase, pats K pasake joms, ir liko taip...

man panelės išvis galvojo kad mokėt nereik - būčiau nusimuilinus lotuliukas.gif

QUOTE(mentas @ 2013 08 31, 11:37)

kiek skaičius esu apie mokėjimus (nebepamenu kur), tai lyg pigiau kažkiek, bet nelabai...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 08 31, 12:37)

Sveikos visos

norejau pasiklausti o kokiu atveju gali noretis ar prireikti vel korekcijos g.gif jei jau padaryta pilvo plastika tai ka dar koreguoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 08 31, 18:46)
Sveikos visos

norejau pasiklausti o kokiu atveju gali noretis ar prireikti vel korekcijos g.gif jei jau padaryta pilvo plastika tai ka dar koreguoti  blush2.gif

na, būna lieka riebalo sankaupos, kartais ,,ausys" tokios rando kampuose lieka, kreivai sugija randas ar pan. gi daug priklauso nuo fiziologijos kaip gis, kaip prigis, kaip kaupsis ir atslūgs... o daro beveik vienodai visom...

aš dabar apsižiūrinėju, kad irgi voooos toks viršus storesnis virš rando, gal sakau lašinukas, o gal išsigalvoju biggrin.gif jau risigalvojus su savo tais 3-5 kg ,,antsvorio" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 08 31, 19:46)
Sveikos visos

norejau pasiklausti o kokiu atveju gali noretis ar prireikti vel korekcijos g.gif jei jau padaryta pilvo plastika tai ka dar koreguoti  blush2.gif

man pvz randas vienoj vietoj issikreivino smarkiai, iskilo aukstyn, tai as galvoju apie tai, kad nusizeminti randa, ir jis tegul kreivaliojasi kiek nori, bet jo nebesimatys is po jokiu kelnaiciu. Cia jau aisku, nera butina, bet kabinejuosi biggrin.gif
Atsakyti
Parasiau uzklausa, konkreciai paklausiau kainos ir numatytu proceduru. Parase, kad pirmadieni klaus M ir atrasys. Pyktis nesinori, bet pora tukstanciu daugiau moketi kai kita suma sutarta irgi ne. Vis mastau gal blogai supratau, nu bet ne. Atminti turiu labai gera.
Tiesa, diena iki operacijos man ides Mirena. Pakeisti datu deja negaliu. Gal kuri turit? Ar labai kraujuojama?
Atsakyti
mariamne as turiu mirena... del kraajavimu tai ramiakas,bet pamenu po idejimo reikejo siokios tokios ramybes,kad organizmas neatmestu ir neistumtu,gal kiek pilva maude,o siaip viskas liuks buvo...
Atsakyti