Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos mergikes bigsmile.gif ,

Vis paskaitau, ale parasyt ner kada...
Jau rugsejis, reikia registruotis konsultacijai, ale ziuriu jau ir kainos kyla unsure.gif
Vyras mane jau atkalbineja, kad palaukciau, o as aisku nenoriu nieko laukti. Aiskina man, kad tipo su vaikais nesusitvarkys, atseit maziukas labai zyzla, rankinukas palikes, kad ojojoi kaip sunku bus. Biesina... hrrrrr, trinktelt norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 09 04, 14:07)
Sveikos mergikes  bigsmile.gif ,

Jau rugsejis, reikia registruotis konsultacijai, ale ziuriu jau ir kainos kyla  unsure.gif
Vyras mane jau atkalbineja, kad palaukciau, o as aisku nenoriu nieko laukti. Aiskina man, kad tipo su vaikais nesusitvarkys, atseit maziukas labai zyzla, rankinukas palikes, kad ojojoi kaip sunku bus. Biesina... hrrrrr, trinktelt norisi doh.gif

trinktelk tu jam tikrai box.gif
Papildyta:
išsiunčiau. bet tai joptararai kokia ta mano vieta ten kur liemuo kažkada buvo doh.gif niekada nebuvau labai kūda, visuomet buvau mėsinga - ir šikna apvali, ir liemuo plonytis, o dabar... svorio iš po vaikų turiu kokius 5-6kg daugiau ir man tas netrukdo, gražu, bet liemuo +20cm doh.gif ir tooookios nesveikos riebalų sankaupos ant jo, kad net vaikščiojant jaučiu kaip liūliuoja doh.gif shit - greičiau išgramdytų kiek įmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 09 04, 13:07)
Sveikos mergikes  bigsmile.gif ,

Jau rugsejis, reikia registruotis konsultacijai, ale ziuriu jau ir kainos kyla  unsure.gif

o kiek vaikui metų?
ir ko jau vyras nesusitvarkys biggrin.gif o kaip tu susitvarkai biggrin.gif mano dukra mamyčiukė gryna buvo. nu ir dabar yra. ale jau razumna merga, jei nori prisiglaust, tai pama už rankos, nusiveda prie sofos, pasodina mane ir atsisėda ant kelių smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labas mergytes pupytes!!!!Grizau ir as pagaliau po paciu doh.gif kvailiausiu atostogu!!!Dar gyvenime taip nebuvo schmoll.gif
Kaip jus laikotes?Kas geresnio,ar jau yra naujai pasigrazinusiu bigsmile.gif ?
Nedare man (.)(.) op,liepe pailset truputeli,tai aptarem gal Kaledoms pasitaisys sveikatele tada bandysim doctor.gif ,bet va mano brangiausias tai super grazus gryzo,dantukai blizga kaip suniuko kiausiukai lotuliukas.gif
Nelle,Mama,kaip jums sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 04, 13:24)
bet liemuo +20cm  doh.gif ir tooookios nesveikos riebalų sankaupos ant jo, kad net vaikščiojant jaučiu kaip liūliuoja  doh.gif shit - greičiau išgramdytų kiek įmanoma...

Aha, nėr šlykštesnio jausmo, nei tas liulavimas biggrin.gif

Aš pasvajojau, o gal pavasarį darytis, vasarai gal kokią studenčiokę nebrangiai į auklytes paimti, kad būtų pagalba...Aišku, tada padidėja "savikaina", na bet... Dar su vyru nešnekėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2013 09 05, 07:08)
Aha, nėr šlykštesnio jausmo, nei tas liulavimas biggrin.gif

Aš pasvajojau, o gal pavasarį darytis, vasarai gal kokią studenčiokę nebrangiai į auklytes paimti, kad būtų pagalba...Aišku, tada padidėja "savikaina", na bet... Dar su vyru nešnekėjau  g.gif

jo, aš tikčiau pilvo šokiui - sako ten reik tokių riebesnių, kad pilvą paliulintų biggrin.gif

nu jo, palauk dar. žiū pas tave dvynės mažos bigsmile.gif gal dar luktelk jei neturi galimybių uošvienei įtaisyti ar MB būtų supratingas ir pasiimtų atostogas mėnesiui kokiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 05 rugsėjo 2013 - 07:21
QUOTE(mariamne @ 2013 08 30, 14:41)
nu vat tai sėdžiu kaip višta nesusigaudžiusi. kalbėjom apie kompleksą, kalbų gale paklausiau kainos. sako 7. kiek pamenu senbuvėms už 6,5 yra viską sutvarkę...

Mane uz 6500lt sutvarke maksimaliai kiek galima 4u.gif Bet slaunu nusiurbima ir nusiurbima po sedmenimis, ale dovanojo biggrin.gif

QUOTE(mentas @ 2013 08 31, 11:37)
o tai pvz nori korekcijos tai vel pilna kaina moki?  blush2.gif

Moki tik uz narkoze, konkreciai as sumokejau 300lt

QUOTE(Donyy @ 2013 08 31, 18:46)
Sveikos visos

norejau pasiklausti o kokiu atveju gali noretis ar prireikti vel korekcijos g.gif jei jau padaryta pilvo plastika tai ka dar koreguoti  blush2.gif

As zeminau randa.
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 04, 22:11)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labas mergytes pupytes!!!!Grizau ir as pagaliau po paciu  doh.gif kvailiausiu atostogu!!!Dar gyvenime taip nebuvo schmoll.gif
Kaip jus laikotes?Kas geresnio,ar jau yra naujai pasigrazinusiu bigsmile.gif ?
Nedare man (.)(.) op,liepe pailset truputeli,tai aptarem gal Kaledoms pasitaisys sveikatele tada bandysim  doctor.gif ,bet va mano brangiausias tai super grazus gryzo,dantukai blizga kaip suniuko kiausiukai lotuliukas.gif
Nelle,Mama,kaip jums sekasi? mirksiukas.gif

kas per kvailumai atostogų? smile.gif
man dar vis skauda (7 sav ryt) šonus lyg sumušta, kur siurbė, randas dar dilgčioja, ir viršutinė dalis lyg pilnesnė, nu kaip lašinukas smile.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 05, 07:36)
Mane uz 6500lt sutvarke maksimaliai kiek galima  4u.gif Bet slaunu nusiurbima ir nusiurbima po sedmenimis, ale dovanojo  biggrin.gif
Moki tik uz narkoze, konkreciai as sumokejau 300lt
As zeminau randa.

oho, tai gera dovana... reikėjo ir man prašyt apačią tvarkyt... ko aš tada neprašiau, nesuprantu... dabar reiks sportu tvarkyt... taip tyngiu sportuot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mama_x2,2013 09 05, 07:33]
kas per kvailumai atostogų? smile.gif
man dar vis skauda (7 sav ryt) šonus lyg sumušta, kur siurbė, randas dar dilgčioja, ir viršutinė dalis lyg pilnesnė, nu kaip lašinukas smile.gif

doh.gif Del atostogu-vyras tvarkesi dantukus,keite implantus,zodziu sviezino burna,tai kur reklama savo duoda kad ryte ateini be dantu vakare su jais-grynas melas!!!Atostogavom 4 savaites ir visas jas kas antra diena vazinejom i Kauna doh.gif pas odontologus...
O del skausmo soniuku-man zinok dabar jau gal kai 5 men nesijaucia,bet iki tol tai ojojojjj!!!!Tave gal irgi stipriai apskuto,todel dar jausi ilgokai skauduliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 05, 07:20)
jo, aš tikčiau pilvo šokiui - sako ten reik tokių riebesnių, kad pilvą paliulintų  biggrin.gif

nu jo, palauk dar. žiū pas tave dvynės mažos bigsmile.gif gal dar luktelk jei neturi galimybių uošvienei įtaisyti ar MB būtų supratingas ir pasiimtų atostogas mėnesiui kokiam

Oj nea, tokių galimybių nebus smile.gif Viskas ant mano gležnų pečių, taip sakant smile.gif

Net pats jau žodis "liulantis" šlykščiai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 05, 09:33)
oho, tai gera dovana...

Nebloga biggrin.gif Nenusipigino kaip sakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 05, 13:56)
Nebloga  biggrin.gif Nenusipigino kaip sakant  4u.gif

je je. pamenu kaip dauguma čia seilį varvijo ir bandė savy ieškotis nedavtvarkytų vietų, kurias reikia DAR ir PIGIAI padailinti smile.gif
Atsakyti