Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mariamne @ 2013 09 24, 21:00)
As jau po visko. Neturiu LT klaviaturos, esu svepla. Jauciuosi puikiai.
Nematau dar jokiu pasikeitimu, ryt kelsiuosi is lovos. Guliu sukista i korseta ir tuos paklotus. Kaaaarsta doh.gif

oi grazuole, labuuuka smile.gif
prasyk, kad langa pravertu wink.gif man vedino sesute, nes be gryno oro buvo bloooga smile.gif
kaip jautiesi? neskauda labai?
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 23, 22:49)
tai visai fainai, ir gal dar gausi prabangiai pagulėt smile.gif

tik tas picos jazz maistas ten tai... nu nežinau, bent man tai nepatiko...

Kad pigiai jiems atsieis mano gulejimas,valgyt juk negalesiu visai su ispjauta gerkle:D
Kaip as laukiu tos savo proceduros,o dar taip toli.....Dar visas menuo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akyle: 24 rugsėjo 2013 - 21:19
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 24, 21:14)
oi grazuole, labuuuka smile.gif
prasyk, kad langa pravertu wink.gif man vedino sesute, nes be gryno oro buvo bloooga smile.gif
kaip jautiesi? neskauda labai?

Pakenciamai skauda. Kai jau pradeda pati pjuvi mausti, prasau vaistu. Guliu dvivietej palatoj, kaimyne is po tokios pat operacijos. Smagu mums cia
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 24, 20:00)
Nematau dar jokiu pasikeitimu, ryt kelsiuosi is lovos. Guliu sukista i korseta ir tuos paklotus. Kaaaarsta doh.gif

Greito ir kuo mažiau skausmingo gyjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 09 24, 18:33)
Sveikos...
vis neprisiruosiu pilvo nufotkint ir ikelt... bet gal tuomet jumi pasirodysiu jau po visko abu variantus  bigsmile.gif
Klausimas - GK susimoket reikia po operacijos?

O as kazkaip ir narkozes bijau, tiksliau jos salutoiniu poveikiu ir atsibudimo momento bijau - atsibusti supjaustyta... doh.gif

mariamne - linkiu kuo geresnio rezultato  4u.gif

aš mokėjau kelias dienas po op smile.gif
aš bijojau to paties - pabust per op (dar ir aplamai nepabust), šalutinių poveikių, kad kvepavimas sutriks ir tt ir pan smile.gif čia iš senosios patirties turėtos baimė... bet super buvo paprasta viskas smile.gif pabudau net neapspangus smile.gif

QUOTE(mariamne @ 2013 09 24, 20:00)

thumbup.gif jėga smile.gif kai perrišinės paprašyk nufotkint smile.gif smagus prisiminimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 24, 17:31)
nu sakau kad kiek pasislinkus. aš jau nepamenu kokia ji buvo ,,tikrai", kai jau pilvas pagadintas buvo, tai ji tokia pasmukus į šoną tikrai buvo... gal nu sakau nepadarytų specialiai kreivai  doh.gif aišku plastikos op darant norėtųs kuo idealiau biggrin.gif nu bet jau neišskaptuos gi biggrin.gif

o as net nepastebejau nieko biggrin.gif
QUOTE(mariamne @ 2013 09 24, 21:00)

sveikinimai 4u.gif smile.gif

Del apmokejimo, tai paprastai visi reikalauja pries veiksma pilno apmokejimo smile.gif Bent jau GCh ir sutartyje isdestyta.
Atsakyti
as mokejau po op g.gif
Atsakyti
Ikeliau PerKuno foto 4u.gif
Atsakyti
panos, kiek laiko aptirpęs pilvas būna? man kaip juokingai, vakar stoviu prie mašinos pasirėmus, kažkas keistai - žiūriu raktą įspaudus į pilvą doh.gif nesijaučia.
galvoju, o jei į bambą auskarą įkalt kol nejaučiu nieko biggrin.gif biggrin.gif turbūt LT parvarius užlausiu pas M ir jei ką, prakalsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 25, 07:49)
panos, kiek laiko aptirpęs pilvas būna? man kaip juokingai, vakar stoviu prie mašinos pasirėmus, kažkas keistai - žiūriu raktą įspaudus į pilvą  doh.gif  nesijaučia.
galvoju, o jei į bambą auskarą įkalt kol nejaučiu nieko biggrin.gif biggrin.gif turbūt LT parvarius užlausiu pas M ir jei ką, prakalsiu  blush2.gif

***Labukas grazios mergytes!!!
Mamax2-man tuoj 6 men pilvukas atleistas bet toks labai idomus jausmas,as vel noreciau to auskaro bamboj,juo labiau kai jis toks dailutis tas mano pilvukas blush2.gif ir as ta auskara nuo 16 m turejau,net paminkau as ta savo bamba ir dar nesiryztu kalt.Ai iki kitos vasaros palauksiu,dabar vistiek ziema ant nosies tegul dar pailsi gal tada visiskai atsigaus pilvukas...
Papildyta:
QUOTE(sposa @ 2013 09 25, 06:28)
o as net nepastebejau nieko  biggrin.gif

sveikinimai  4u.gif  smile.gif

Del apmokejimo, tai paprastai visi reikalauja pries veiksma pilno apmokejimo  smile.gif Bent jau GCh ir sutartyje isdestyta.

***Sposa-nepastebejai,nes demesys sukoncentruotas i randuka "siuliuka"!!!!Kaip fainai kai matai va tokius randukus,plonytis plonytis...Pas mane vienoj vietoj kur siulas lindo biski praplatejo verysad.gif
***As aplamai apsimokejau paskutine diena atsisveikinant ir tai dar pasijuokiau-sakau gal man kokia akcija pritaiket kad pinigeliu neprasot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 25, 11:48)
***As aplamai apsimokejau paskutine diena atsisveikinant ir tai dar pasijuokiau-sakau gal man kokia akcija pritaiket kad pinigeliu neprasot ax.gif

kiekviena klinika savo taisykles turi, o gal as labai nepatikima atrodau biggrin.gif
Del randuku kol nepraejo geras laiko gabalas nieko negalima prognozuoti, jau kalbejome apie tai, keiciasi dar visus gerus metus, bent jau ju plotis ir spalva smile.gif
Atsakyti
nu jop, mano daba plonutis, bet esu pasiruošus kad platės, na tiesiog gal dėl to nepergyvenu smile.gif iš džinsų žemų neišlenda, tai gal ir tattoo nereiks smile.gif
perku elipsinį treniruoklį smile.gif reik pasportuot manau, ir toks nebus intensyvus sportas smile.gif
Atsakyti