Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tuja. @ 2013 09 22, 08:20)
O koks tas ansvoris ? As dabar sveriu 70 kg, 162 cm ugis, 4 metai po gimdymo blush2.gif  Mastau sausi eit tartis pas gyd.  ir pavasari darytis. Noris ir krutine pasikelt tuo paciu  blush2.gif

***Mano ugis 178 sveriau tada blush2.gif 82 kg..... 2 sav prabuvau LT po op tai paskutine diena pas gyd kai buvau atsistojau ant svarstykliu ir bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif -12kg....Siai minutei vaikstanti plokscia lazda thumbup.gif ir nei gabaliuko odos kazkur nukarusios!!!! tongue.gif
Atsakyti
Nu tai labukas, panos smile.gif
vaikas kompą kava apipylęs buvo, tai kelias dienas be kompo lepinaus, tai patiko, kad retokai pritūpdavau kokią gerą savaitę biggrin.gif

QUOTE(santi @ 2013 09 18, 07:34)
Kuo arciau diena, tuo labiau kinkos dreba, bet cia normalu, ane?<...>

aš tai bijojau numirt per op biggrin.gif dabar taip juokas ima, gi ne bijot o džiaugtis reik - gi NIEKO nejauti visiškai, tik, aišku, baimę biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(tuja. @ 2013 09 22, 10:20)
O koks tas ansvoris ? As dabar sveriu 70 kg, 162 cm ugis, 4 metai po gimdymo blush2.gif  Mastau sausi eit tartis pas gyd.  ir pavasari darytis. Noris ir krutine pasikelt tuo paciu  blush2.gif

aš 161 cm ir 62 kg buvau... ir dabar tiek sveriu biggrin.gif vis dar metu biggrin.gif biggrin.gif

beja, dėl siurbimo ir odos traukimosi - jei oda tampri, be strijų, tai turėtų susitraukti gerai, jei nebus litro riebalų. man šonai tokie kumpoki buvo, bet pasiurbė, nugarą irgi, tai ką tu, daba kai jauniklė biggrin.gif ir nekaba, bet nu nebuvo labai didelio sluoksnio..
o kojos kur seniau siurbtos lazeriu, tai man nepatinka... tikiuos arba numest 10kg iki kitos vasaros, arba varysiu pas M normaliai kojas nusiurbt smile.gif tai GAL nenukabs oda, nes ant kojų tai turiu riebalo...
Atsakyti
dabar žiūriu tą laidą apie plastiką. nu viskas ten gerai, pasipjaun, pakalb. BET skaistės akys... nu kaip kakotų ir labai nustebtų jei kas į šikaną įsiveržė... visad nustebus biggrin.gif kas jai ten nutikę? oda tempta taip? nes nu baisu, negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 22, 14:08)
dabar žiūriu tą laidą apie plastiką. nu viskas ten gerai, pasipjaun, pakalb. BET skaistės akys... nu kaip kakotų ir labai nustebtų jei kas į šikaną įsiveržė... visad nustebus biggrin.gif kas jai ten nutikę? oda tempta taip? nes nu baisu, negaliu biggrin.gif

as sita irgi esu pastebejusi jau seniai
Atsakyti
G
QUOTE(mama_x2 @ 2013 09 22, 11:08)

biggrin.gif gal jai koks ten pakelimas ar tempimas darytas g.gif nu ar gali naturaliai taip but???
Atsakyti
pries siurbiant riebalus jie isivertina odos bukle. tikrai nesiurbia tiek, kad oda kabotu. man nuo slaunu dar buvo ka siurbti, bet pasake, kad siurbs tiek, kad oda grazi liktu. del tu siurbimu tai nepergyvenkit smile.gif
su 162 ugio 70 kg. yra nemazai. reiketu numesti. mano yra 162, o operavausi su 59 kg. atrodziau stora kaip spurga smile.gif dabar jau kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
sveikos,

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 22, 12:38)
***Mano ugis 178 sveriau tada  blush2.gif 82 kg..... 2 sav prabuvau LT po op tai paskutine diena pas gyd kai buvau atsistojau ant svarstykliu ir  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  -12kg....Siai minutei vaikstanti plokscia lazda thumbup.gif ir nei gabaliuko odos kazkur nukarusios!!!! tongue.gif

aš esu 1,8m sveriu 75, daktaras jokių pretenzijų nereiškė. gi kaulų struktūra pas visas skirtinga mirksiukas.gif o aš ir nenoriu būti perkarusi ir sudžiūvusi.

čemodanas sukrautas, ryt anksti išskrendu, popiet gulsiu grožio miego. esu stipri ir sveika, tik pradėjau kažko tirtėti dėl tos narkozės, nors esu ne kartą ir ne du jos gavusi... tas šlykštus jausmas užmiegant kai viskas aplink sukasi, viską girdi, o jėgų - apvalus nulis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 23, 08:50)
sveikos,
aš esu 1,8m sveriu 75, daktaras jokių pretenzijų nereiškė. gi kaulų struktūra pas visas skirtinga  mirksiukas.gif o aš ir nenoriu būti perkarusi ir sudžiūvusi.

čemodanas sukrautas, ryt anksti išskrendu, popiet gulsiu grožio miego. esu stipri ir sveika, tik pradėjau kažko tirtėti dėl tos narkozės, nors esu ne kartą ir ne du jos gavusi... tas šlykštus jausmas užmiegant kai viskas aplink sukasi, viską girdi, o jėgų - apvalus nulis...  doh.gif

Mariamne,del narkozes-juk sekundziu reikalas ir atsijungsi!!!As guledama ant stalo kalbejau irgi,o kas jei neuzmigsiu,tai ir gyd ir sesutes juokesi sako pajausi kai sakysim labas rytas!Pastate lasines man taip gera pasidare ir gyd sako tai ka labanakt..Ir girdziu kaip duoda kazkoki nurodyma nu jau galit plaut..Tai tipo tuo jodu tepliot pilva,o as is tos baimes kad nemiegu bandziau sakyt kad dar nemiegu,bet tik spejau pamatyt laikrodi kuris rode lygiai 10 val ir viskas...Aleliuja...Taip kad nebijok ir sekmes kuo didziausios!!!!Lauksim ziniu is prabudusios grazuolytes!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 23, 11:50)
sveikos,
aš esu 1,8m sveriu 75, daktaras jokių pretenzijų nereiškė. gi kaulų struktūra pas visas skirtinga  mirksiukas.gif o aš ir nenoriu būti perkarusi ir sudžiūvusi.

čemodanas sukrautas, ryt anksti išskrendu, popiet gulsiu grožio miego. esu stipri ir sveika, tik pradėjau kažko tirtėti dėl tos narkozės, nors esu ne kartą ir ne du jos gavusi... tas šlykštus jausmas užmiegant kai viskas aplink sukasi, viską girdi, o jėgų - apvalus nulis...  doh.gif

Sekmes tau!!! Viskas bus super ner cia ko bijoti smile.gif Lauksim pasigrazinusios thumbup.gif

As ir daug narkoziu esu turejus, bet si kart dar palatoje dave linksminancia tablete tai kaip per migla atsimenu ta ejima i operacine jau net nelabai pamenu kaip ant to stalo gulde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 09 23, 12:44)
Ir girdziu kaip duoda kazkoki nurodyma nu jau galit plaut..Tai tipo tuo jodu tepliot pilva,o as is tos baimes kad nemiegu bandziau sakyt kad dar nemiegu

va tų kelių bejėgiškumo sekundžių ir nekenčiu. labai jau tiksliai viską aprašei biggrin.gif

lauksiu ir aš tos linksminančios tabletės. apie ją tik girdėjau, niekada nesu gavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 23, 10:50)
sveikos,

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man pasakė kad pasijusiu kaip šampės įkalus. Nekenčiu būt išgėrus, todėl negeriu, ale pajutus jausmelį, sakau oj kaip fain jei į namus man įdėtumėt šito malonumo kad pasisvaigint. Sako tai gal jau miegok, skau jau? ir girdžiu ,,rūta kelkis" biggrin.gif
tikrai nešlyksštus apsvaigimas. aš seniau po operacijų ir vėmiau ir bloga buvo ir tt, o po šios - po valandos jau su mama lelekinau telefu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 09 23, 13:51)
va tų kelių bejėgiškumo sekundžių ir nekenčiu. labai jau tiksliai viską aprašei  biggrin.gif

lauksiu ir aš tos linksminančios tabletės. apie ją tik girdėjau, niekada nesu gavusi smile.gif

man tai suleido vaistukus palatoje. kai pirma karta ejau, tai baimes buvo daug, bet vistiek smalsiai ziopsojau i operacine. anesteziologas ten su manim bajeravo, tai su sypsena uzmigau. antra karta, tai isviso iejusi viska apziurejau, jauciausi kaip filme. smile.gif pagulde, o ten jie 10 mg. to dar ten kitko, cia dar ta, dar ana. tik zuja aplink smile.gif tiek uzsiziopsojau, kad prisimenu tik ciau braske, susitiksim po miego ir atsijungiau smile.gif
Atsakyti