Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos mergaites,

Ar cia yra tokiu, kurios vien tik po nusiurbimo butu?

Plastikos nedariau, nusiurbiau tik pilva (nuo papu iki dziundzes biggrin.gif), kumpius, "iliemenavo mane" ir dar slaunu vidines puses padailino. Dar nepraejo 3 pilnos paros po op. Vaikstau irgi susirietus, del to pradejo skaudet nugara unsure.gif
Siandienos misija - ilisti i dusa, nes dvokiu betadinu. Ir siaip, ta visa morkavuma reiktu nuplauti. Turiu 3 susiutas skylutes. Po visko uzklijuoti tik nauja pleistra ar dar kazkuom patept? g.gif

Kuom mazinat patinimus? Kada jau galima pradet tepliotis Traumel tepalu?
Pilvas kaip pilvas, bet slaunys...melynai violetines..ir leidziasi tas violetinumas zemyn.

Nepykit, kad ilindau cia.
Laukiancioms - kantrybes, o pasigrazinusioms - lengvo gyjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2013 10 05, 06:24)
Sveikos mergaites,

Ar cia yra tokiu, kurios vien tik po nusiurbimo butu?

Plastikos nedariau, nusiurbiau tik pilva (nuo papu iki dziundzes biggrin.gif), kumpius, "iliemenavo mane" ir dar slaunu vidines puses padailino. Dar nepraejo 3 pilnos paros po op. Vaikstau irgi susirietus, del to pradejo skaudet nugara unsure.gif
Siandienos misija - ilisti i dusa, nes dvokiu betadinu. Ir siaip, ta visa morkavuma reiktu nuplauti. Turiu 3 susiutas skylutes. Po visko uzklijuoti tik nauja pleistra ar dar kazkuom patept? g.gif

Kuom mazinat patinimus? Kada jau galima pradet tepliotis Traumel tepalu?
Pilvas kaip pilvas, bet slaunys...melynai violetines..ir leidziasi tas violetinumas zemyn.

Nepykit, kad ilindau cia.
Laukiancioms - kantrybes, o pasigrazinusioms - lengvo gyjimo 4u.gif

Labukas ELMO,
Sveikinimai pasigrazinus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na siaip jau mes via visos su "graziais"randukais ant pilvuko arba po juo,o siurbimas tik tarp kitko ax.gif Bet smagu kad prisijungei,galesi pasidalint jau isgyventais ispudziais.Ypac apsidziaugs tave pamacius Akyle-ji laukia savo siurbimo dienos irgi pilna baimes.
As jokio kremo nenaudojau absoliuciai schmoll.gif tik randui.Nes man ne tik pilvo pilna plastika,bet ir "nudroze"nezmoniskai,tai labai pazystamas ir suprantamas tavo skausmas doh.gif Nesidariau nei masazu jokiu-negalejau prisiliest,skaudejo nezmoniskai visur.
Pas ka dareisi grozio procedura?
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2013 10 05, 09:24)
Sveikos mergaites,

as kai nusiprausiu, tas skylutes dezinfekuoju dezinfekciniu skysciu ir vel pleistra klijuoju... nors vyras sake jos jau ten graiai uzsitraukusios, tik siuliukai matos... Bet as darysiu taip, kol ju neitrauks.
Atsakyti
santi pasirodyk albume bigsmile.gif

įkėliau porą naujų nuotraukų. vis dar gerokai patinusi, bet vaizdas keičiasi. man rods, kad liemenį dar reiks man gramdyti iki pilno norimo laibumo. pasičiupinėjau - minkšta dar ten gerokai biggrin.gif

lysiu po dušu. reik bambą gerai atmirkyti ir susikaupus bandyti dalį šašų išvalyti. daug jų ten ir toookie nemaži doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 10 05, 12:01)
santi pasirodyk albume  bigsmile.gif

blush2.gif vis neprisiruosiu
parasiau jau Agnestar, laukiu atsakymo kokiu budu jai persiusti nuotraukeles.
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 05, 09:37)

Pas ka dareisi grozio procedura?

Klaipedoj, pas Jankuna.

QUOTE(santi @ 2013 10 05, 10:02)
as kai nusiprausiu, tas skylutes dezinfekuoju dezinfekciniu skysciu ir vel pleistra klijuoju... nors vyras sake jos jau ten graiai uzsitraukusios, tik siuliukai matos... Bet as darysiu taip, kol ju neitrauks.

As irgi taip darysiu. Tik nezinau, kaip isbusiu kol nusiprausiu be savo "skuros" - esu ivilkta i toki korseta nuo kelenu iki krutines...su skyle klyne lotuliukas.gif Atsisegus ji jausmas nemalonus. Be to issiplauti ji reiketu, is slaunu kraujas pratekejo kiaurai, sudziuvo... bet kol isdzius, nerasiu as sau vietos biggrin.gif Dziovykles neturiu, nebent su plauku dziovintuvu darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2013 10 05, 14:26)
As irgi taip darysiu. Tik nezinau, kaip isbusiu kol nusiprausiu be savo "skuros" - esu ivilkta i toki korseta nuo kelenu iki krutines...su skyle klyne lotuliukas.gif Atsisegus ji jausmas nemalonus. Be to issiplauti ji reiketu, is slaunu kraujas pratekejo kiaurai, sudziuvo... bet kol isdzius, nerasiu as sau vietos biggrin.gif Dziovykles neturiu, nebent su plauku dziovintuvu darbuotis biggrin.gif

man irgi pratekėjo, tai aš ėmiau šalin ir skalbiau iškart kai namo išleido. džiovinau su fenu, nes gyvatukas šaltas.
dabar skalbiu kartą į savaitę profilaktiškai, kas vakarą nusiimu ir valandą laiko duodu prasivėdinti, tuo pačiu oda pakvėpuoja. nors gerai man ir su juo. nežinau kokį turi, aš - Marena.
įsivaizduoju kaaaaaip tau skauda pilvą doh.gif mano tai aptirpęs - nejaučiu. o va siurbtas vietas tai oj kaip skaudena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 05 spalio 2013 - 13:54
QUOTE(mariamne @ 2013 10 05, 13:54)

įsivaizduoju kaaaaaip tau skauda pilvą  doh.gif mano tai aptirpęs - nejaučiu. o va siurbtas vietas tai oj kaip skaudena...

Ne, pilvas baika, sian jau ir nusikoset nebaisu. Kaip gerai sudauzyta buciau. Bet vat slaunis tai skauda, net palietus jas nudegina... sysioju stacia verysad.gif
Atsakyti
o po operacijos israso namo kokiu nuskausminamuju? Bo paskaicius komentarus, jau baisu darosi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 05, 22:02)
o po operacijos israso namo kokiu nuskausminamuju? Bo paskaicius komentarus, jau baisu darosi smile.gif))

Na israso, bet as aplamai nieko negeriau, nei antibiotiku, nei traumelio, nei nuskausminamuju, gailejausi, kad tik pinigus isleidau bereikalingai smile.gif jei ir jauciu truputi kazkoki lengva maudima, bet tikrai nieko panasaus, kad reiktu gerti vaistus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 05, 19:02)

***Nesigasdink Saulyte.skauda labai ,bet tas skausmas visai kitoks nei mums iprastas ir vaistu jokiu tikrai nereiks gert mirksiukas.gif Tikrai nesigilink i tai ir neleisk pinigeliu-pagulejimas ir patinginiavimas bus pats geriausias nuskausminamasis!!!! mirksiukas.gif Mes jau ta praejom ir draugiskai patariam ax.gif ....
Atsakyti
Jo,merginos... Ka as be Jusu daryciau, skaitau sita foruma jau keli metai ir pasiryzau deka Jusu. blush2.gif Ir gydytoja issirinkau, data jau turiu, avansas sumoketas, beliko tik laukti smile.gif
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti