Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Ir dar. Ar jums neniezti nusiurbtu vietu? Ka darot? Man vis paniezti tai vienur, tai kitur...o pasikasyt skauda doh.gif lotuliukas.gif Gal cia nuo Traumel tepalo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2013 10 07, 18:40)
Ir dar. Ar jums neniezti nusiurbtu vietu? Ka darot? Man vis paniezti tai vienur, tai kitur...o pasikasyt skauda doh.gif  lotuliukas.gif Gal cia nuo Traumel tepalo? g.gif

As galvoju, kai gyja tada ir niezti..smile.gif
Atsakyti
Man niezti tik tas skylutes, pacio siurbto ploto neniezti...

Kaip suprantu senbuves nelabai jau cia beuzeina, niekas man TAIP prisijungimui nenori duoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 07, 17:50)
Man niezti tik tas skylutes, pacio siurbto ploto neniezti...

Kaip suprantu senbuves nelabai jau cia beuzeina, niekas man TAIP prisijungimui nenori duoti  blush2.gif

Uzeina uzeina,kai kurios mirksiukas.gif Santi,paziurejau fotkes pries op-vaizdas tai laabai panasus i mano pries op blush2.gif Idomu ar rezultatas bus toks pats g.gif bigsmile.gif Sunku bus susirinkt tuos TAIP prisijungimui-praktiskai senbuves nebesilanko schmoll.gif Jei mano balsas jau isigalejo,tai zinoma kad TAIP!Agne,liks tau paciai nusprest,nes mergina tikrai aktyviai bendrauja,o senbuviu nebesimato....
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 07, 17:50)
Kaip suprantu senbuves nelabai jau cia beuzeina, niekas man TAIP prisijungimui nenori duoti  blush2.gif

'TAIP 'duodu i albuma.
Atsakyti
santi TAIP 4u.gif
Atsakyti
Santi- Taip 4u.gif
Atsakyti
su tuo niezuliu tai bukit atsargios.... jei dar pius nauduojat pleistrus,tai pleistras gai ,,nudegint'' del to nezti
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 08, 10:10)
su tuo niezuliu tai bukit atsargios.... jei dar pius nauduojat pleistrus,tai pleistras gai ,,nudegint'' del to nezti

Man tai paniezti grynai nusiurbtas vietas, ne ten kur pleistras. Neikirus tas niezulys, bet pasikasyti norisi karts nuo karto lotuliukas.gif
Atsakyti
o pleistru neuzklijuotos siurbimo vietos? nes man buvo plijojamos ir siurbimo vietos,tai irgi maniau kad gyja todel nezti... doh.gif

as jau sestadieni vaziuoju pasiruodyti K doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 08, 11:51)
o pleistru neuzklijuotos siurbimo vietos? nes man buvo plijojamos ir siurbimo vietos,tai irgi maniau kad gyja todel nezti... doh.gif

as jau sestadieni vaziuoju pasiruodyti K  doh.gif

man buvo klijuotos, bet vakat iseme siulius ir jau nebeklijuoju... bet vistiek paniezti, nors gal kiek maziau...

O tau korekcija darys ar tik siaip pasirodyt vaziuoji?
Atsakyti
santi as jau po visko,bet niekaip neprisiruosiu pasirodyti...jau 4 menesiai bus blink.gif doh.gif
Atsakyti