Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mama_x2 @ 2013 08 19, 17:56)
lotuliukas.gif optimistė biggrin.gif

Paskaicius tave, tai tu didzioji optimiste musu temoje biggrin.gif Begioji ir lakstai po visur. As tai siandien siek tiek pakeliavau - veziau vyriausiaji i stovykla, tai vairuoti no problem, kaip sakant smile.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2013 08 19, 18:01)
Aisku, saunuolis tavo vyras  bigsmile.gif

O koks didziausias nepatogumas pasidarius dviguba operacija, ka labiausiai skauda/tempia/nemalonu? Kokios gyd rekomendacijos (ko vengti?) po tokios operacijos? O kaip su laiptais, gali lipti?  unsure.gif
Kazkaip aktualu viskas pasidare  ax.gif

Pilvo man visai neskauda. Nejauciu skausmo net pjuvio vietoje, toks jausmas, kad tas pilvas kaip koks bugnas istemptas ir visas toks nejautrus dabar. Bet, kai turejau tris cezario op., tai zinau, kad viskas su laiku atsigaus. Labiausiai skauda pjuvius po (.)(.). Ranku normaliai negaliu pakelti, vienoj kruty astrokas skausmas, bet, kiek skaiciau,viskas normalu, juo labiau, kad man nei savaites nera po op. Laiptais lipti, tupti, stoti - viskas kuo puikiausiai. Tik jau kelti svoriu jokiais budais schmoll.gif Man po sios op. 5 sav. su gorsetu ir spec. liemenele reikia vaikscioti. Daugiau apribojimu kaip ir jokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 08 19, 16:15)
Labukas,
Jau po truputuka vis daugiau ir daugiau ne tik vaikstau, bet ir namu ruosos darbus atlieku.

Saunuole 4u.gif
klausyk, pas ka operavaisi? nesmagu prasyti, ebt del kitu merginu, gal kartais pasirodysi? smile.gif
Bajoraite, pupa uoga, apie kelimus vaiku 2men ne nesvajok...O jeid ar (.) tvarkysi, tai juo labiau 4u.gif mano carui buvo 2m , tai ismoko jis man ir sikna pakelti, kai pampersa keiciu, ir pupakali plaudavau ant lovos pasidejusi ranksluoscius ir su dubeneliu vandeni atsinesusi., o vakare vyras nuprasudavo normaliai. Ir verkdavom abu ant zemes sugule, kad mama negali pakelti. Bet labai greitai mano mazas suvoke, kad mamai skauda, ir kad negalima. Po kokios savaites pats eme mane globoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Agnestar, tu teisi, kas liecia vaiko prieziura po op. As gavau griezta isakyma is savo gyd., kad jokiais budais negalima kilnoti kazko daugiau apart savo rankines. Nors ir labai vaikui norisi ant ranku, neimu, o tik paduodu ranka ir taip keliaujam is tasko A i taska B.
Kas liecia nuotraukas, tai net nezinau... Po paskutinio karto tokia diskusija mano atzvilgiu buvo uzvirusi... Kai jaudinausi, stresavau pries op. norejau pamatyti nusiraminimui tas nuotraukas pries ir po, o dabar matau savo rezultata ir as patenkinta. Del kitu, tai nezinau. Dabar gal paciai norisi ilgiau pabendrauti blush2.gif
Tiesa, operavausi pas R.Bagdona thumbup.gif Sekanti karta rinkciausi tik ji ir daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ying: 20 rugpjūčio 2013 - 07:50
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu. Labai ilgai kaupiausi parasyt, tikiuosi priimsit blush2.gif perskaiciau labai daug temeliu ir is jusu pokalbiu issirinkau gydytoja Maslauska. Labai jis populiarus cia. smile.gif turiu jau preliminaria data gruodzio menesiui. Po dvieju nestumu liko pilvukas, kaip kokiam 6 men. Itariu, kad ir raumenys prasiskyre ir odos gabalas nemazas kabo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 08 20, 00:53)

Bajoraite, pupa uoga, apie kelimus vaiku 2men ne nesvajok...O jeid ar (.) tvarkysi, tai juo labiau  4u.gif  mano carui buvo 2m , tai ismoko jis man ir sikna pakelti, kai pampersa keiciu, ir pupakali plaudavau ant lovos pasidejusi ranksluoscius ir su dubeneliu vandeni atsinesusi., o vakare vyras nuprasudavo normaliai. Ir verkdavom abu ant zemes sugule, kad mama negali pakelti. Bet labai greitai mano mazas suvoke, kad mamai skauda, ir kad negalima. Po kokios savaites pats eme mane globoti biggrin.gif

Tai tavo cariukas jau biskiuka su protu buvo biggrin.gif , manasis tai dar zioplas gerokai, pasakyti ne zodzio nemoka (tik "ku-ku"), vaiksto kaip pageres kad butu. Bet nuo rugsejo galo iki spalio galo varysim i raidos centra, ten pilna reabilitacijos programa gaus, pakacialins. Tai manau jam sitas pades buti kiek tvirtesniam. Kelt as jo labai nenoriu, jau dabar pratinu nekilnot, bet vis prasosi doh.gif Rugseji varysim su vyru i konsultacija, noriu, kad ir jis dalyvautu, kad suprastu jog tai rimta op, kad busiu invalide ir reikes labai jo pagalbos. Tikiuosi viskas pavyks unsure.gif
Tik paskaitau apie naujai pasigrazinusias, pavydas suima, kodel kitos gali, o as turiu kazko laukt. Dabar labai geras laikas, kai sedziu namie, i darba nereikia, noriu pasinaudoti sita proga tongue.gif .

Ying, kiek laiko vyras tau pagelbes?

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 08 20, 21:16)
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu. Labai ilgai kaupiausi parasyt, tikiuosi priimsit  blush2.gif perskaiciau labai daug temeliu ir is jusu pokalbiu issirinkau gydytoja Maslauska. Labai jis populiarus cia.  smile.gif turiu jau preliminaria data gruodzio menesiui. Po dvieju nestumu liko pilvukas, kaip kokiam 6 men. Itariu, kad ir raumenys prasiskyre ir odos gabalas nemazas kabo.  schmoll.gif

Junkis drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 08 20, 22:14)
Tik paskaitau apie naujai pasigrazinusias, pavydas suima, kodel kitos gali, o as turiu kazko laukt. Dabar labai geras laikas, kai sedziu namie, i darba nereikia, noriu pasinaudoti sita proga  tongue.gif .

Na tikrai patogu būtų susitvarkyti kol į darbą nereikia. Aš vakar prieš miegą pagalvojau, kad su tokiu pilvu gi nei vieno turimo sijono užsivilkti negaliu...galiu, bet tas vaizdas labai nervuoja. Tai toks siutas paėmė, tai kol užmigau biggrin.gif

Aš kol kas mintyse rezgiu tokį planą - operacija kitų metų rugpjūtį-rugsėjį. Merginos jau bus 1,9 m, iki grįžtant į darbą jau turėčiau būti ir atsitiesusi.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2013 08 21, 09:35)
Na tikrai patogu būtų susitvarkyti kol į darbą nereikia. Aš vakar prieš miegą pagalvojau, kad su tokiu pilvu gi nei vieno turimo sijono užsivilkti negaliu...galiu, bet tas vaizdas labai nervuoja. Tai toks siutas paėmė, tai kol užmigau biggrin.gif

As tai kol maitinau ir papus turejau, dar savo isvaizda buvau patenkinta (is dalies), to pilvo taip labai nesimate, nes buvo kazkokios proporcijos. O dabar paziuriu i veidrodi ir vekti norisi, krutine sunykus visai, kaulai sviecia, uzpakalio nera, ir PILVAS issokes doh.gif . Kad normaliau atrodyt, galiu apsivilkt kokius skinny dzinsiukus ir bliuskute tokia kaip baliona, kad maskuotu ka turiu ir ko ne doh.gif Uzkniso jau nerealiai, reikia kazkaip susikaupt, atkentet tuos kelis menesiukus visiems ir pasidaryt ka reikia.
Atrodo tiek ilgai skaiciau sita tema, ale vistiek is naujo visi klausimai iskyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 08 19, 16:15)
Labukas,
Siulau pirmiausia sporta, masaza, o tik po to skalpeli mirksiukas.gif  Man po maitinimo praejo keturi menesiai, kai pasidariau operacija. O prorblemos buvo - prasiskyre pilvo raumenys, isvarza, kenguros sterble. Net sportuojamt, lankant masazus, laikantis dietu, pilvo bukle negerejo

Zinoma kad is karto negulsiu po skalpeliu smile.gif dar net konsultacijos nebuvau, nes tik nuo rugsejo pradesiu sportklubi lankyti. Masazuotis kol maitinu negalima, o jau turiu nusipirkusi kursa (pirkau kai nezinojau kad laukiuosi, pavyko sutarti, kad pasidaryaiu kai galesiu, vis dar negaliu) bet oda tokia keista, gal per stipriai pasakiau celiulitas, bet padribusi. Na aisku geriausiai ųasakytu gyd kas ir kaip ar tikslinga daryti plastika.
O dar Bajoraites pastaba, jug dar maitinu, o kai baigsiu... kazin kas tuomet bus. Manau ne viena nesiriztu gultis po peiliu neisbandziusi viso paketo kitu priemoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2013 08 21, 13:41)
Zinoma kad is karto negulsiu po skalpeliu  smile.gif  dar net konsultacijos nebuvau, nes tik nuo rugsejo pradesiu sportklubi lankyti. Masazuotis kol maitinu negalima, o jau turiu nusipirkusi kursa (pirkau kai nezinojau kad laukiuosi, pavyko sutarti, kad pasidaryaiu kai galesiu, vis dar negaliu) bet oda tokia keista, gal per stipriai pasakiau celiulitas, bet padribusi. Na aisku geriausiai ųasakytu gyd kas ir kaip ar tikslinga daryti plastika.
O dar Bajoraites pastaba, jug dar maitinu, o kai baigsiu... kazin kas tuomet bus. Manau ne viena nesiriztu gultis po peiliu neisbandziusi viso paketo kitu priemoniu  rolleyes.gif

Gebene, as vis tik manau, kad tau ant pilvo ne celiulitas, o isplonejusi, sutrukusi oda. Na, nemacius sunku ka pasakyti, bet sprendziu pagal save. Striju turiu nemaza ratuka aplink bamba, nes pilvas nestumo gale buvo kaip balionas, ziauriai pertemptas. Yra tokiu striju labai placiu ir kai oda padribus, atrodo kad ten duobeles yra, galima sakyti panasiai kaip celiulitas atrodo. Kada i konsultacija eisi?
Beje, po maitinimo praejus mazdaug 4-5 men, pilvas pasikeite. Pati sukudau ir pilvas nebe toks issokes buvo, oda nudribo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 08 21, 13:16)
Beje, po maitinimo praejus mazdaug 4-5 men, pilvas pasikeite. Pati sukudau ir pilvas nebe toks issokes buvo, oda nudribo  verysad.gif

O aš kaip tik bijau, kad baigus maitinti pastorėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 08 20, 08:44)
Labas rytas,

Agnestar, tu teisi, kas liecia vaiko prieziura po op. As gavau griezta isakyma is savo gyd., kad jokiais budais negalima kilnoti kazko daugiau apart savo rankines. Nors ir labai vaikui norisi ant ranku, neimu, o tik paduodu ranka ir taip keliaujam is tasko A i taska B.
Kas liecia nuotraukas, tai net nezinau... Po paskutinio karto tokia diskusija mano atzvilgiu buvo uzvirusi... Kai jaudinausi, stresavau pries op. norejau pamatyti nusiraminimui tas nuotraukas pries ir po, o dabar matau savo rezultata ir as patenkinta. Del kitu, tai nezinau. Dabar gal paciai norisi ilgiau pabendrauti  blush2.gif
Tiesa, operavausi pas R.Bagdona thumbup.gif Sekanti karta rinkciausi tik ji ir daugiau nieko smile.gif

Oo Bagdono darba butu labai idomu pamatyti. Labai. Nes kolkas man atrodo jo albume nera..ankstesniam buvo, o dbr nieko.
Na tikiu, kad nesinori nieko dalinti dbr, kai buvo kaip buvo smile.gif jei ateitu nora pasirodyti-lauksim wink.gif
Saulyte, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2013 08 21, 15:21)
O aš kaip tik bijau, kad baigus maitinti pastorėsiu smile.gif

O man kol maitinau nei gramas nekrito o tik baigiau is kart be jokiu dietu praktiskai gryzo prie pradinio. Tik kad tas pilvas liko istizes ir susiraukslejes.

*Saulyte2009* prasom prasom i musu bureli 4u.gif

Ying tikrai smalsu butu pamatyti Bagdono darba smile.gif As iki paskutines minutes meciausi Bagdonas ar Kaikaris. Kai tik pradejau dometis cia del op tai buvau Bagdona issirinkusi. Paskui kazkaip pagal foto link Kaikario perejau biggrin.gif
Atsakyti