QUOTE(gebene78 @ 2013 08 22, 14:40)
As blaskausi kada rasytis konsultacijai. Dabar dar maitinu ir svoris krenta (vaziuoti rudeni nepaisant maitinimo ir galimos svorio kaitos, ar laukti kol svoris stabilizuosis?) ir cia gruodziui data todel kad pati pasirinkot, ar del gyd uzimtumo? Ir dar del maitinimo galvoju kaip pilvas atrodys baigus maitinti ir kas su krutine liks
Tiesa dabar man krutine mano per didele atrodo, bet kai baigsiu maitinti tiketina kad nieko neliks..

As nusiunciau tik savo nuotraukas, tai gydytojas pakomentavo, kad tikrai turiu labai daug laisvos odos ir sake kuo daugiau numesti svorio, kadangi neturiu galimybes atvaziuoti I konsultacija anksciau, sutarem, kad likus porai savaiciu vel nusiusiu nuotraukas, o diena pries operacija pasirodysiu ir krauja paims. O operacija gruodi, nes tik tada vyras gali paimti tris savaites atostogu, su vaikais pabuti ir mane priziureti

Papildyta:
QUOTE(mama_x2 @ 2013 08 22, 12:14)
*Saulyte2009* nebus bais lengva, ir pasėdėjus riest pradės, nes tins apačia pilvo, bet realiai sugebėsi padalyvaut
tik jokio alkoholio 
išsimaudžiau, pasistaipiau prieš veidrodį, ir klausimai kilo:
kada nuimt ,,vidinius" peistrus?
kada nebedėjot didelių pleistrų?
kada randas pradeda ,,skėstis"?
nusiemiau korsetą išskalbt. jausmas kaip maikė liečias prie kūno man toks malonus kaip skanūs ledai tirpstantys burnoje
o tas mano užpakalis normaliai atrodo ištikro
nuoga gražiai atrodau
savimyla kokia šiand aš
bet į džinsus netelpu. nu aš juos ir pirkau permažus, su perspektyva

išsimaudžiau, pasistaipiau prieš veidrodį, ir klausimai kilo:
kada nuimt ,,vidinius" peistrus?
kada nebedėjot didelių pleistrų?
kada randas pradeda ,,skėstis"?
nusiemiau korsetą išskalbt. jausmas kaip maikė liečias prie kūno man toks malonus kaip skanūs ledai tirpstantys burnoje

o tas mano užpakalis normaliai atrodo ištikro

Saunuole