Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(gebene78 @ 2013 08 22, 14:40)
As blaskausi kada rasytis konsultacijai. Dabar dar maitinu ir svoris krenta (vaziuoti rudeni nepaisant maitinimo ir galimos svorio kaitos, ar laukti kol svoris stabilizuosis?) ir cia gruodziui data todel kad pati pasirinkot, ar del gyd uzimtumo? Ir dar del maitinimo galvoju  kaip pilvas atrodys baigus maitinti ir kas su krutine liks  g.gif  Tiesa dabar man krutine mano per didele atrodo, bet kai baigsiu maitinti tiketina kad nieko neliks..

As nusiunciau tik savo nuotraukas, tai gydytojas pakomentavo, kad tikrai turiu labai daug laisvos odos ir sake kuo daugiau numesti svorio, kadangi neturiu galimybes atvaziuoti I konsultacija anksciau, sutarem, kad likus porai savaiciu vel nusiusiu nuotraukas, o diena pries operacija pasirodysiu ir krauja paims. O operacija gruodi, nes tik tada vyras gali paimti tris savaites atostogu, su vaikais pabuti ir mane priziureti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_x2 @ 2013 08 22, 12:14)
*Saulyte2009* nebus bais lengva, ir pasėdėjus riest pradės, nes tins apačia pilvo, bet realiai sugebėsi padalyvaut smile.gif tik jokio alkoholio wink.gif

išsimaudžiau, pasistaipiau prieš veidrodį, ir klausimai kilo:
kada nuimt ,,vidinius" peistrus?
kada nebedėjot didelių pleistrų?
kada randas pradeda ,,skėstis"?

nusiemiau korsetą išskalbt. jausmas kaip maikė liečias prie kūno man toks malonus kaip skanūs ledai tirpstantys burnoje  wub.gif
o tas mano užpakalis normaliai atrodo ištikro smile.gif nuoga gražiai atrodau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif savimyla kokia šiand aš biggrin.gif bet į džinsus netelpu. nu aš juos ir pirkau permažus, su perspektyva biggrin.gif biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif , reikia save mylet! smile.gif Tikiuosi greitai ir as galesiu pasakyti, kad nuoga graziai atrodau biggrin.gif
Atsakyti
panos, tai kada pleistrus nuimat, ir kada plečias randas?
ir aš galima fotoepiliatorium randą veikt, na plaukus ten epiliuot... nes ryt pirksiu fotoepiliatorių, reik naikint mišką, žemint jo liniją, nes baisu.
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 08 25, 12:28)
panos, tai kada pleistrus nuimat, ir kada plečias randas?
ir aš galima fotoepiliatorium randą veikt, na plaukus ten epiliuot... nes ryt pirksiu fotoepiliatorių, reik naikint mišką, žemint jo liniją, nes baisu.

As ne pleistrus bet tuos merlius klijavau kad alergijos nebutu gal kokias tris savaites dejau nes nemalonu buvo kad prie rando korsetas trintus. O siaip ziuret pagal situacija kada randas jau atrodo normaliai sugijas tada ir nusiemi. Tuos maziukus kur randas sukabintas pleistriukus gal ilgiau dar laikiau.
O randas man kol kas is vis nesiplecia jau 3 menesiai praejo. Jau vietom svieseja toks siauras atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 08 25, 12:31)
As ne pleistrus bet tuos merlius klijavau kad alergijos nebutu gal kokias tris savaites dejau nes nemalonu buvo kad prie rando korsetas trintus. O siaip ziuret pagal situacija kada randas jau atrodo normaliai sugijas tada ir nusiemi. Tuos maziukus kur randas sukabintas pleistriukus gal ilgiau dar laikiau.
O randas man kol kas is vis nesiplecia jau 3 menesiai praejo. Jau vietom svieseja toks siauras atrodo.

pas mane jau 5 sav, aš dar pleistrus klijuoju, nors žaizdų tai nėr, šašiukai kur ne kur ax.gif bambos nebeklijuoju.. tik va man olandiškas pleistras alergizuoja lyg - niežti nuo jo nežmoniškai... jaučiu reik nebedėt, gi nei kraujuoja nei šlapiuoja, ale aš kai tokia bailė... biggrin.gif tuos mažiukus paliksiu kol nukris... aš bijau maudytis be pleistro kažkodėl smile.gif bet teks jau pratintis smile.gif
ir ryt pradėsiu epiliuoti bikini, nes tikrai kūšys baisus... o skust nuolat ir spuoguota vaikščiot tai nesąmonė.. nusifotkinsiu prieš epiliaciją ir po kokio mėn kaip bus rezultatas, gal kas užkibs irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 08 25, 15:37)
pas mane jau 5 sav, aš dar pleistrus klijuoju, nors žaizdų tai nėr, šašiukai kur ne kur  ax.gif  bambos nebeklijuoju.. tik va man olandiškas pleistras alergizuoja lyg - niežti nuo jo nežmoniškai... jaučiu reik nebedėt, gi nei kraujuoja nei šlapiuoja, ale aš kai tokia bailė... biggrin.gif tuos mažiukus paliksiu kol nukris... aš bijau maudytis be pleistro kažkodėl smile.gif bet teks jau pratintis smile.gif
ir ryt pradėsiu epiliuoti bikini, nes tikrai kūšys baisus... o skust nuolat ir spuoguota vaikščiot tai nesąmonė.. nusifotkinsiu prieš epiliaciją ir po kokio mėn kaip bus rezultatas, gal kas užkibs irgi  4u.gif

Tai jei viskas sausa grazu galit ir neklijuot. O maudantis sasiukai greiciau nukrenta kai paslampa.
Atsakyti
mama x2, tikrai tau jau nebereikia jokiu klijavimu, jokios jie funkcijos nebeatlieka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 25 rugpjūčio 2013 - 18:13
QUOTE(sposa @ 2013 08 25, 18:12)
mama x2, tikrai tau jau nebereikia jokiu klijavimu, jokios jie funkcijos nebeatlieka.  smile.gif

lotuliukas.gif smegenis ,,paklijuoja" kad nebijočiau kad kas nuplyš biggrin.gif aš gi 5d nesimaudžiau po op, nes bijojau kad neišsiskėsčiau biggrin.gif
kolkas belekaip gražiai atrodo pilvas - siūliukas tik randas, kiek pabangavęs gal ir tt, bet šiaip labai gerai. tikiuos neišsiskės
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 08 25, 20:34)
lotuliukas.gif smegenis ,,paklijuoja" kad nebijočiau kad kas nuplyš biggrin.gif aš gi 5d nesimaudžiau po op, nes bijojau kad neišsiskėsčiau biggrin.gif
kolkas belekaip gražiai atrodo pilvas - siūliukas tik randas, kiek pabangavęs gal ir tt, bet šiaip labai gerai. tikiuos neišsiskės

Man 5 men, vienoje puseje vietomis pradejau matyti randuko platejima. Ypac ten, kur buvo islinde siuliukai. Kiek pastebejau, graziausi randukai ir buna apie menesio laiko, o paskui jau pradeda keistis, ryskeja, plateja...zodziu anksti spresti koks jis bus galutiniame variante 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 08 26, 10:35)
Man 5 men, vienoje puseje vietomis pradejau matyti randuko platejima. Ypac ten, kur buvo islinde siuliukai. Kiek pastebejau, graziausi randukai ir buna apie menesio laiko, o paskui jau pradeda keistis, ryskeja, plateja...zodziu anksti spresti koks jis bus galutiniame variante  4u.gif

g.gif jaučiu reik nevaidint sveikos, ir toliau būt ligoniu smile.gif nes nesitampau tai tikrai, neskubu niekur smile.gif aišku, neturiu kada gulėt, mėnesį laaaaabai reikėjo prisilaikyt, dabar noris dar ir pasimėgaut vasara - su dukra pasilakstyt... šiand nuo 13 val pardos dirba tai už gero pusvalandžio jau lėksim lauk iš namų valandžiukei gerai, kol brolį reiks pasimt... nu gi nesėdėsiu namie kai ciucis... bet tikrai nereik vaidint marytės melnikaitės ir pult viską daryt namie smile.gif tik aš labai kalta jaučiuos kai kažko nepadarau ir pan, nes vyras naktinėse dirba, išlaiko mus, tai noris nu nesukraut jam visko...
Atsakyti
Gal galima būtų gauti prisijungimo duomenis? nes kiek žinau, anksčiau merginos minėjo, kad albumas buvo ištrintas, o dabar vėl yra kaip suprantu? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, visos mergytes, intensyviai skaiciau sia tema ziemos pradzioje, dabar ziuriu daug nauju mergaiciu pasigrazinusiu, ir as svajoju tai padaryti, bet va niekaip neprisiruosiu, turbut ir man reikia kaip kazkuri cia rase spontaniskai viska padaryti, o tada galvoti smile.gif))senasis albumas istrintas tai negaliu pasigrozeti jusu rezultatais sad.gif , o labai noreciA 4u.gif
seip as planuoju operacija pas kaikari, jau apie 4 men bandau tirpdyti savo virsvori, galiu pasidziaugti 5 kg nukrito, bet dar 5 noretusi
planuojam kelione i meksika, bet susitarem su vyru, kad pirma as vilva susitvarkau, o tada vaziuojam, nes jau gana tenerifeje buvau tai slepi ta pilva po maudymkem, nei idekti normaliai nei ka...ta va kelione buvo planuota lapkrity, bet jauciu op bus lapkrity biggrin.gif , o kelione po nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 08 26, 10:35)
Man 5 men, vienoje puseje vietomis pradejau matyti randuko platejima. Ypac ten, kur buvo islinde siuliukai. Kiek pastebejau, graziausi randukai ir buna apie menesio laiko, o paskui jau pradeda keistis, ryskeja, plateja...zodziu anksti spresti koks jis bus galutiniame variante  4u.gif

O po kurio jau laiko nusistovi tas randukas? Bet jis tik pats plat4ja, bet jau nebekyla?

QUOTE(aureja9 @ 2013 08 26, 20:00)

planuojam kelione i meksika, bet susitarem su vyru, kad pirma as vilva susitvarkau, o tada vaziuojam, nes jau gana tenerifeje buvau tai slepi ta pilva po maudymkem, nei idekti normaliai nei ka...ta va kelione buvo planuota lapkrity, bet jauciu op bus lapkrity biggrin.gif , o kelione po nauju biggrin.gif

Tai jei tik yra galimybės, spjaukit į viską ir į daktaro kabinetą žingsniuokit wink.gif
Atsakyti