Įkraunama...
Įkraunama...

Next

ačiū, pabandysim tada 4u.gif
Atsakyti
Sveiki Gal kas galit parasyt kiek next parduotuvese LT kainuoja pedkelnytes mazom mergaitem metinukem Ar siustis pigiau sale kaina 3 poru 3.5-5 svaru Ir jai ugis apie 70cm svoris apie 7kg Koki dydi imti 6-12 ar 12-18
Atsakyti
QUOTE(barciene78 @ 2014 02 08, 22:17)
O mes irgi next turim keleta odiniu aulinuku,tai tikrai patogus thumbup.gif

user posted image

Tokius t.p. turejom, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 02 09, 10:31)
Sveiki Gal kas galit parasyt kiek next parduotuvese LT kainuoja pedkelnytes mazom mergaitem metinukem Ar siustis pigiau sale kaina 3 poru 3.5-5 svaru Ir jai ugis apie 70cm svoris apie 7kg Koki dydi imti 6-12 ar 12-18

LABA, NEBENT IS PARDES KAIP ISPARDAVIMAS BUNA,TAIP TIKRAI DAUG BRANGIAU JEI be nuolaidos.
As saviskei su tokiais ismatavimais imiau 6-12, dabar 82 tai imu 12-18.

Mamos gal kuri esat turejusios Next mergaitiskus marskinukus? kazin kaip ju dydziai? atitinka ar mazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2014 02 09, 15:39)
LABA, NEBENT IS PARDES KAIP ISPARDAVIMAS  BUNA,TAIP TIKRAI DAUG BRANGIAU JEI be nuolaidos.
As saviskei su tokiais ismatavimais imiau 6-12, dabar 82  tai imu 12-18.
Mamos gal kuri esat turejusios Next mergaitiskus marskinukus? kazin kaip ju dydziai? atitinka ar mazinti smile.gif

Aciu
Atsakyti
labas. gal kas tuerite next aulinuku mergytei UK13 vidpaduko matavimukus???
Atsakyti
user posted image

Gal zinote kiek parduotuveje kainuoja LT Kauno akropolyje, aciu uz info!
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2014 03 02, 18:46)
user posted image

jei neklystu, tai esu kazkada maciusi per sale lyg 79 ar 89 lt g.gif bet tik mazi dydziai buvo, gal pora vnt, reik tiketis, kad papildo g.gif gal dabar dar didesne nuolaida, as buvau gal pries menesi.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2014 03 02, 18:46)
user posted image

Aš nupirkau draugei,tai 6-9mėn dydis kainavo 36lt,nes jie buvo išpardavinėjami,tai tiek nukainuoti.Liko tada mažesnis dar smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kada NEXT turetu imesti nauju kolekciju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 03 05, 21:12)
Gal kas zinot kada NEXT turetu imesti nauju kolekciju? smile.gif

Man atrodo,kad po Velyku buna g.gif
Atsakyti
berods jau atsirado naujų vasarinių kolekcijų, bet ar čia tik man atrodo kad nieko ypatingo nėr? schmoll.gif kiekvienąkart kaupdavausi ką nors nusipirkti be jokių nuolaidų, nes baisiai gražu ir ramiai miegot neidavo, o šį kartą nieko nereik..
Atsakyti