Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Naaa,gal kaip kam blink.gif ,aš savo berniukams tai labai rasčiau ką nupirkti vasarai,man daug kas patiko,smagių ir simpatingų yra nemažai....jau voooos tvardausi ....sakiau gana,per daug-nebepirksiu,bet voooos kenčiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 03 14, 18:06)
Naaa,gal kaip kam  blink.gif  ,aš savo berniukams tai labai rasčiau ką nupirkti vasarai,man daug kas patiko,smagių ir simpatingų yra nemažai....jau voooos tvardausi ....sakiau gana,per daug-nebepirksiu,bet voooos kenčiu  lotuliukas.gif

as taip pat lotuliukas.gif nezinau ar issilaikysiu pamacius kaip atrodo realiai parduotuvej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 14 kovo 2014 - 21:07
QUOTE(Lara22 @ 2014 03 14, 22:05)
as taip pat  lotuliukas.gif nezinau ar issilaikysiu pamacius kaip atrodo realiai parduotuvej

O kažin ar jau yra parduotuvėje Kaune naujos kolekcijos bigsmile.gif nes buvau prieš savaitę-nieko dar nebuvo. O ir ne viskas būna ten...tai va ko gero reikės tarpininkės prašyti unsure.gif ko gero neišlaikysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 03 14, 23:16)
O kažin ar jau yra parduotuvėje Kaune naujos kolekcijos  bigsmile.gif  nes buvau prieš savaitę-nieko dar nebuvo. O ir ne viskas būna ten...tai va ko gero reikės tarpininkės prašyti  unsure.gif  ko gero neišlaikysiu  bigsmile.gif

mane irgi domina ar jau yra,gal kas zinot?na, manau po poros savaiciu vistiek atsiras bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siandien buvau Kaune, tai prakstiskai nieko nera naujos kolekcijos. Nes kiek teko matyt Uk Next parduotuvej, tai ojojoi kokie groziai jau iskabinti bigsmile.gif , net Next internetiniame psl kol kas nera sukelta tu groziu.
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 03 14, 22:16)
O kažin ar jau yra parduotuvėje Kaune naujos kolekcijos  bigsmile.gif  nes buvau prieš savaitę-nieko dar nebuvo. O ir ne viskas būna ten...tai va ko gero reikės tarpininkės prašyti  unsure.gif  ko gero neišlaikysiu  bigsmile.gif

Next'o parduotuves atidarymas, bent jau Kaune, ishvis neapgalvotas reikalas, ne puses pnsh prekiu negalima rasti to, ka galima nusipirkti online Next'o UK parduotuveje; panasu, kad tie, kurie atidaro zinomu brandu parduotuves LT nesigaudo madose ir realybej; negi sunku butu atvehzti didesni asortimenta ir vaikams ir suagusiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(analiza @ 2014 03 17, 22:20)
Next'o parduotuves atidarymas, bent jau Kaune, ishvis neapgalvotas reikalas, ne puses pnsh prekiu negalima rasti to, ka galima nusipirkti online Next'o UK parduotuveje; panasu, kad tie, kurie atidaro zinomu brandu parduotuves LT nesigaudo madose ir realybej; negi sunku butu atvehzti didesni asortimenta ir vaikams ir suagusiems g.gif

Na taip nėra,kitą kartą graudu nuvažiavus verysad.gif bet yra kaip yra,tenka tuo tenkintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 03 17, 20:42)
Na taip nėra,kitą kartą graudu nuvažiavus  verysad.gif  bet yra kaip yra,tenka tuo tenkintis  unsure.gif

Na mes nesitenkinam biggrin.gif visada siunčiuosi krūva drabužėlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 03 17, 22:42)
Na taip nėra,kitą kartą graudu nuvažiavus  verysad.gif  bet yra kaip yra,tenka tuo tenkintis  unsure.gif

tenkintis tokia pasiula nereikia, geriau siustis is UK mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(accessories @ 2014 03 19, 16:35)
Na mes nesitenkinam biggrin.gif  visada siunčiuosi krūva drabužėlių thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(analiza @ 2014 03 29, 18:38)
tenkintis tokia pasiula nereikia, geriau siustis is UK mirksiukas.gif
Papildyta:
thumbup.gif

thumbup.gif siunčiuosi...tik ne pati biggrin.gif o parduotuvėje ir kažką nusiperku,ką randu..bent pamatyti galima realiai,nes reklaminės foto daug būna,kad neatitinka realių rūbelių ir pačiupinėti nėra kaip biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes,
jei koja mergaites dabar 14,5cm, vasarai kokio dydzio batelius reiktu is next pirkti? Gal kas galetumet parasyti next firmos UK8 ir UK9 vidpadzio dydzius, busiu labai dekinga 4u.gif ?
Ar kas turit siuos batelius, kazkaip galvoju ar neslidines juose kojyte?
user posted image
Ir jeigu siaura kojye mergaites ar placios ju basutes, nes esam siaurakojes ir kudenos? Va apie tokias galvoju, tik bijau ar nebus per placios ties pirstais g.gif
user posted image
Na ir klausimu prirasiau doh.gif
Dar karta aciu uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
su 14,5cm koja apie 8 ar 9 dydžius tikrai negalvočiau, manau bus gerokai dideli g.gif
Atsakyti