Įkraunama...
Įkraunama...

Next

mes taip pat esam už, labai puikiai nešiojasi ir patogūs thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir turime nemazai Next batuku tai labai puikiai nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandiena buvau Akropolyje, Kaune, Next skyriuje...ir laaaaabai liūdna,nes vasaros kolekcijos berniukams nieko nėra verysad.gif kaba kelios naujos maikutės ir marškinukus dar mačiau ta prasme nematytus,daugiau nieko...nei šortukų,nei bridžų, nei kokių basučių.... verysad.gif tiesa dar buvo striukytė iš naujos kolekcijos,tokia su akutėm....na ir viskas...žiauriai nusiminiau unsure.gif ir apsipirkau Zaroje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 04 15, 20:42)
O aš šiandiena buvau Akropolyje, Kaune, Next skyriuje...ir laaaaabai liūdna,nes vasaros kolekcijos berniukams nieko nėra  verysad.gif  kaba kelios naujos maikutės ir marškinukus dar mačiau ta prasme nematytus,daugiau nieko...nei šortukų,nei bridžų, nei kokių basučių.... verysad.gif  tiesa dar buvo striukytė iš naujos kolekcijos,tokia su akutėm....na ir viskas...žiauriai nusiminiau  unsure.gif ir apsipirkau Zaroje  lotuliukas.gif

Jeigu neklystu, vasarinis papildymas turetu buti po velyku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2014 04 15, 17:13)
Mes ir turime nemazai Next batuku tai labai puikiai nesiojasi  thumbup.gif

Kedukus inkariuku tipo perku tik nexto jau nuo 2 metuku, sesti metai thumbup.gif Zieminiai tik labai nepatiko blush2.gif rase waterproof bet schmoll.gif
Atsakyti
Reikia stebeti uzkulni,gal mums tokie skysti papuole be jokio uzkulnio tvirto g.gif toks modeliukas,negaliu sakyti kad jie visi blogi,jie visi grazus,bet kas turi bedu su kojytem tai visiskai manau netinkama avalyne...
Atsakyti

i 
Ši tema nėra skirta skelbimams.
Atsakyti
Prašau parekomenduokit plonesnės medvilnės ir be pūkelio treningines kelnytes berniukui į darželį.

Renkuosi iš tų kur po du vienetus iš čia.
[/quote]
Atsakyti
Mamutės,prašau pamokinkite,kaip pirkti su MasterCard kortele iš Next,čia
http://lt.nextdirect.com/en/
Niekaip nesigauna, vis rašo bandyti dar kartą,ar gal taip ir turi būti,gal pavyks iš N karto apsimokėti lotuliukas.gif ,bet ko gero nemoku blush2.gif gal ką ne taip suvedu.. blush2.gif na jau taip atsibodo bandyti,tad prašau pagalbos bigsmile.gif
Dėkoju iš anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2014 04 25, 10:39)
Mamutės,prašau pamokinkite,kaip pirkti su MasterCard kortele iš Next,čia
http://lt.nextdirect.com/en/
Niekaip nesigauna, vis rašo bandyti dar kartą,ar gal taip ir turi būti,gal pavyks iš N karto apsimokėti  lotuliukas.gif ,bet ko gero nemoku  blush2.gif  gal ką ne taip suvedu.. blush2.gif na jau taip atsibodo bandyti,tad prašau pagalbos  bigsmile.gif
Dėkoju iš anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal kortele netinkama internetiniams apsipirkinejimams? su jau pirkot ka nors online uzsienyje?
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 04 15, 22:39)
Reikia stebeti uzkulni,gal mums tokie skysti papuole be jokio uzkulnio tvirto g.gif toks modeliukas,negaliu sakyti kad jie visi blogi,jie visi grazus,bet kas turi bedu su kojytem tai visiskai manau netinkama avalyne...

Na zinoma, kad tai nera avaline, turint bedas su kojytem bigsmile.gif Tuirint bedu yraq speciali. Bet siaip mes turim daaaug NEXT avalines, puiki abiems mano vaikams thumbup.gif
Atsakyti
puikiai devisi tik Nexto rubeliai, jie tikrai kokybiski, nenusiskalbia ir pnsh;
o su avalyne Nextui yra problemu, jie gaminami tik del grozio, stiliaus, ir pnsh; esam ne vienus isbande ir tikrai teko nusivilti, prayra, suplyshta, arba tiesiog nepatogus/nefunkcionalus ilgam nesiojimui; tikrai nepalyginsi su Ecco batais vaikams;
Atsakyti