Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Kaune jau atidarytas, šiandien buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisuru @ 2013 10 24, 21:54)
Kaune jau atidarytas, šiandien buvau smile.gif

Papasakokit kaip kainos, ar internete didesnis pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(muliere @ 2013 10 24, 20:47)
Gal žinote, ar Next apatinis trikotažas gerai dėvisi? Ir kaip su dydžiais? Pamažinti ar didinti ? 4u.gif

Mes devim apatines maikutes ir triusikelius. Tai kokybe kolkas patenkinti. O dydziai gal truputi i didesnes puse.
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2013 10 25, 09:07)
Mes devim apatines maikutes ir triusikelius. Tai kokybe kolkas patenkinti. O dydziai gal truputi i didesnes puse.

Labai ačiū, nes kaip tik žadu pirkti vaikui 4u.gif

O kurioje vietoje Kaune yra Next, nes akropolio puslapyje nerodo man unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muliere: 25 spalio 2013 - 10:32
QUOTE(muliere @ 2013 10 24, 20:47)
Gal žinote, ar Next apatinis trikotažas gerai dėvisi? Ir kaip su dydžiais? Pamažinti ar didinti ? 4u.gif

as pora kart pirkau liemeneles, tai nesiojasi gerai, o del dydziu tai kaip kurio modeliuko, vieno reikejo vienokio dydzio o kito modelio jau pirkau mazesniu kauseliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(muliere @ 2013 10 25, 11:30)

O kurioje vietoje Kaune yra Next, nes akropolio puslapyje nerodo man  unsure.gif

Kur buvo sarma
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2013 10 27, 07:35)
Kur buvo sarma

cia akropoly kur buvo sarma ar kitoje Kauno vietoje?
Atsakyti

Labuka,tikrai laaabai įdomu...kas žinote,mamytės,prašom konkrečiau bigsmile.gif blink.gif smulkiau papasakokit,kur to turto ieškoti ?? biggrin.gif iš anksto DĖKOJU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 27, 13:45)
Labuka,tikrai laaabai įdomu...kas žinote,mamytės,prašom konkrečiau  bigsmile.gif  blink.gif  smulkiau papasakokit,kur to turto ieškoti ??  biggrin.gif  iš anksto DĖKOJU  4u.gif

akropolyje kur buvo sarma smile.gif siandien aplankem, pasizvalgem... berniukams tai mazai rubu smile.gif
Atsakyti
Aplankiau next Kaune, ir nusivyliau: kainos didesnės nei nextdirect, asortimentas nėra didelis. schmoll.gif o drabužėliai tikrai gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muliere: 27 spalio 2013 - 17:18
QUOTE(muliere @ 2013 10 27, 18:14)
Aplankiau next Kaune, ir nusivyliau: kainos didesnės nei nextdirect, asortimentas nėra didelis.  schmoll.gif  o drabužėliai tikrai gražūs  wub.gif

drinks_cheers.gif Kaune nebuvau, bet lyginant Vilniaus tikrai kainos didesnes nei kas nextdirect. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(novena @ 2013 10 03, 00:27)
Mergaites!
Lietuviskas korteles priima,as pati perku is next.uk,apmoku su savo lietuviska kortele,o mano draugei anglijoj pristato uzsakyma i namus,o jau po to ji permeta man i LT

QUOTE(cooliuke @ 2013 10 14, 19:20)
Ar dar kas bandete pirkti su lietuviska korta is next.co.uk? kazkaip nesinori vel uzkonservuoti  pinigeliu 14 dienu, kaip kad buvo pries metus biggrin.gif

Niu va, galiu patvirtinti ir as, kad priima lietuviskas korteles thumbup.gif
Atsakyti