Kaune jau atidarytas, šiandien buvau

QUOTE(Aisuru @ 2013 10 24, 21:54)
Papasakokit kaip kainos, ar internete didesnis pasirinkimas?
QUOTE(muliere @ 2013 10 24, 20:47)
Gal žinote, ar Next apatinis trikotažas gerai dėvisi? Ir kaip su dydžiais? Pamažinti ar didinti ? 

Mes devim apatines maikutes ir triusikelius. Tai kokybe kolkas patenkinti. O dydziai gal truputi i didesnes puse.
QUOTE(uoga000 @ 2013 10 25, 09:07)
Mes devim apatines maikutes ir triusikelius. Tai kokybe kolkas patenkinti. O dydziai gal truputi i didesnes puse.
Labai ačiū, nes kaip tik žadu pirkti vaikui

O kurioje vietoje Kaune yra Next, nes akropolio puslapyje nerodo man

QUOTE(muliere @ 2013 10 24, 20:47)
Gal žinote, ar Next apatinis trikotažas gerai dėvisi? Ir kaip su dydžiais? Pamažinti ar didinti ? 

as pora kart pirkau liemeneles, tai nesiojasi gerai, o del dydziu tai kaip kurio modeliuko, vieno reikejo vienokio dydzio o kito modelio jau pirkau mazesniu kauseliu

QUOTE(muliere @ 2013 10 25, 11:30)
Kur buvo sarma
QUOTE(vilbur @ 2013 10 27, 07:35)
Kur buvo sarma
cia akropoly kur buvo sarma ar kitoje Kauno vietoje?
Labuka,tikrai laaabai įdomu...kas žinote,mamytės,prašom konkrečiau

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 27, 13:45)
Labuka,tikrai laaabai įdomu...kas žinote,mamytės,prašom konkrečiau
smulkiau papasakokit,kur to turto ieškoti ??
iš anksto DĖKOJU 

akropolyje kur buvo sarma

Aplankiau next Kaune, ir nusivyliau: kainos didesnės nei nextdirect, asortimentas nėra didelis.
o drabužėliai tikrai gražūs

QUOTE(muliere @ 2013 10 27, 18:14)
Aplankiau next Kaune, ir nusivyliau: kainos didesnės nei nextdirect, asortimentas nėra didelis.
o drabužėliai tikrai gražūs 

QUOTE(novena @ 2013 10 03, 00:27)
Mergaites!
Lietuviskas korteles priima,as pati perku is next.uk,apmoku su savo lietuviska kortele,o mano draugei anglijoj pristato uzsakyma i namus,o jau po to ji permeta man i LT
Lietuviskas korteles priima,as pati perku is next.uk,apmoku su savo lietuviska kortele,o mano draugei anglijoj pristato uzsakyma i namus,o jau po to ji permeta man i LT
QUOTE(cooliuke @ 2013 10 14, 19:20)
Ar dar kas bandete pirkti su lietuviska korta is next.co.uk? kazkaip nesinori vel uzkonservuoti pinigeliu 14 dienu, kaip kad buvo pries metus 

Niu va, galiu patvirtinti ir as, kad priima lietuviskas korteles