Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Kaune pasirinkimas tikrai nedidelis, žiūrinėjau ir mergaitėm mažom ir didesniem berniukam. Bet taikė 20 proc. nuolaidą, kažkaip nepasitikslinau iki kada.

http://lt.nextdirect.com/en/x52886s3
Pvz. šito komplektuko kaina 80 lt, tai su nuolaida gavosi 64 Lt, tikrai pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 10 28, 22:42)
Niu va, galiu patvirtinti ir as, kad priima lietuviskas korteles  thumbup.gif

Asedita, o priima internetines LT banko korteles?
O kai apmokejot tada nurodot adresa siuntimo Anglijoje?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2013 10 28, 21:42)
Niu va, galiu patvirtinti ir as, kad priima lietuviskas korteles  thumbup.gif

bet siuncia turbut tik i UK?
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 10 30, 10:58)
Asedita, o priima internetines LT banko korteles?
O kai apmokejot tada nurodot adresa siuntimo Anglijoje?
Aciu 4u.gif

Aha, as mokejau Swedbanko kreditine, kaip visiems kitiems pirkiniams internetu. Adresa, zinoma, nurodziau UK mirksiukas.gif Anksciau taip neiseidavo pirkti, nes jie nepriimdavo lietuvisku kortu
Atsakyti
Na va gavau pranesima is next direct. Nuo lapkricio 14d. jei pirksit maziau kaip uz 20 euru siuntimas kainuos 3 eurus...
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 10 31, 23:49)
Na va gavau pranesima is next direct. Nuo lapkricio 14d. jei pirksit maziau kaip uz 20 euru siuntimas kainuos 3 eurus...

tai kad gal nieko baisaus, man pačiai kažkaip nesmagu būtų kurjerį varinėti dėl pėdkelnių ar kokios smulkmenos pakuotės, o visa kita ir taip daugiau gaunasi:)
Atsakyti
Apsilankiau ir as NEXT-e Akropoly, buvau issirinkus kelis rubelius berniukams nupirkti is naujos kolekcijos, bet is tikruju daugiausiai rubeliu iki 2-3 m, o didesniems-varganas pasirinkimas. Atrodo parduotuve didele, pilna, bet to grozio, kuris yra Anglijoje, nei puse i Lietuva neatveze.
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2013 11 02, 16:28)
Apsilankiau ir as NEXT-e Akropoly, buvau issirinkus kelis rubelius berniukams nupirkti is naujos kolekcijos, bet is tikruju daugiausiai rubeliu iki 2-3 m, o didesniems-varganas pasirinkimas. Atrodo parduotuve didele, pilna, bet to grozio, kuris yra Anglijoje, nei puse i Lietuva neatveze.

drinks_cheers.gif
Ir aš šiandiena buvau..žiūrinėjau rūbelius berniukams....dužo visos svajos lotuliukas.gif labai labai kainytės didelės...pvz.treninginės kelnės po 50lt,maikutės trumpoimis rankovėmis net 45lt, šliaužtukų 3vnt-90-100lt, bodukas su džinsiuniu kombiuku-100lt ir t.t. Kaip tai man pasirodė,kad per tarpininkes net pigiau gaunasi...o rūbelių tikrai ne daug,dalelė to,kas siūloma kolekcijoje. Liūdnoka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 11 02, 21:38)
drinks_cheers.gif
Ir aš šiandiena buvau..žiūrinėjau rūbelius berniukams....dužo visos svajos  lotuliukas.gif  labai labai kainytės didelės...pvz.treninginės kelnės po 50lt,maikutės trumpoimis rankovėmis net 45lt, šliaužtukų 3vnt-90-100lt, bodukas su džinsiuniu kombiuku-100lt ir t.t. Kaip tai man pasirodė,kad per tarpininkes net pigiau gaunasi...o rūbelių tikrai ne daug,dalelė to,kas siūloma kolekcijoje. Liūdnoka... verysad.gif

as irgi buvau,bet kainos tikrai nera dideles,kai kurie rubeliai dar pigesni ant keliu litu, kiti brangesni ant keliu litu, o kad kelnes po 50lt ar po 45lt,tai juk panasiai kiek ir is uk perkant naujos kolekcijos ir didelis pliusas kad gali apzet ruba,dydi, kiek bordo kelniu ir melynu isblukusiu ir neatitinkanciu internetiniu foto unsure.gif .,per tarpininkes tikrai neapsimoka siustis,ypac jeigu is kito miesto ir dar pasto islaidas sumoket doh.gif . Aisku pasirinkimas nevisas, daugiausia rubu iki 2-3metu, bet tokie ir einamiausi rolleyes.gif .Man patiko smile.gif gal dar ir ispardavimai bus-tai visai liuks bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 03 lapkričio 2013 - 09:06
QUOTE(Lara22 @ 2013 11 03, 10:04)
as irgi buvau,bet kainos tikrai nera dideles,kai kurie rubeliai dar pigesni ant keliu litu, kiti brangesni ant keliu litu, o kad kelnes po 50lt ar po 45lt,tai juk panasiai kiek ir is uk perkant naujos kolekcijos ir didelis pliusas kad gali apzet ruba,dydi, kiek bordo kelniu ir melynu isblukusiu ir neatitinkanciu internetiniu foto unsure.gif .,per tarpininkes tikrai neapsimoka siustis,ypac jeigu is kito miesto ir dar pasto islaidas sumoket doh.gif . Aisku pasirinkimas nevisas, daugiausia rubu iki 2-3metu, bet tokie ir einamiausi rolleyes.gif .Man patiko smile.gif gal dar ir ispardavimai bus-tai visai liuks bus smile.gif

Na treninginių tai galima ir po 35lt užsigaudyti...taip,nors pliusas,kad galima pasižiūrėti,tik gaila,kad maža dalis. O leliukams man ir su visais siuntimais su tarpininkėm tikrai gaunasi pigiau. drinks_cheers.gif galėtų išpardavimų papilti bigsmile.gif nu va dar gavau sekančiam sykiui kuponą-20procentų nuolaidai perkant už 100lt, nu va šis tas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 11 03, 08:36)
Na treninginių tai galima ir po 35lt užsigaudyti...taip,nors pliusas,kad galima pasižiūrėti,tik gaila,kad maža dalis. O leliukams man ir su visais siuntimais su tarpininkėm tikrai gaunasi pigiau.  drinks_cheers.gif  galėtų išpardavimų papilti  bigsmile.gif  nu va dar gavau sekančiam sykiui kuponą-20procentų nuolaidai perkant už 100lt, nu va šis tas... biggrin.gif

kad maciau akroply yra iki 50%nuolidos,gal vasriniu dugiau,bet galima vasarai papirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2013 11 03, 14:43)
kad maciau akroply yra iki 50%nuolidos,gal vasriniu dugiau,bet galima vasarai papirkti 4u.gif

tikrai ? blink.gif žinokite vakar tikrai nebuvo verysad.gif o gal mergaičių rūbeliams...aš tai berniukams žiūrėjau ir leliams,tai va nieko džiaugsmingo neradau... unsure.gif
Atsakyti