Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 29, 22:10)
Pagal šią info, primokėti nieko nereikia. Beje, teko ir Loginpost terminalais naudotis. Labai patogu ir nereikia prisirišti prie kurjerio  mirksiukas.gif

bet kiekvienas sudaro individulias sutartis, ir salygos skiriasi 4u.gif
Atsakyti
o kas nors gavot saskaita jau? man nei saskaitos atsiunte, nei atraso 4 dienas... ar cia toks dalykas iprastas ir nera del ko jaudintis?
Atsakyti
QUOTE(natalija_nagai @ 2013 08 29, 23:16)
o kas nors gavot saskaita jau? man nei saskaitos atsiunte, nei atraso 4 dienas... ar cia toks dalykas iprastas ir nera del ko jaudintis?

nera del ko jaudintis. Atsius kada nors vis tiek saskaita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 29, 12:43)
Prieš savaitę turėjau reikalų su Kauno Venipak'u. Jei tik iš vakaro gauni sms'ą apie pristatymą, kitą dieną reikia nuo 8 ryto jau skambinti į centrinę būstinę Vilniuj ir įjungus durnių klausti, kur yra siuntinys. Savo atveju skambinau 16:45 ( pristatymo laikas buvo nurodytas 8-17val), šiaip ne taip atvežė po 18val ir tik pradėjus pačiai ieškot.

Ta prasme, is vakare gavus sms, kita ryta 8-a val klausti, kur siuntinys? O, tai buna, kad nakti vezioja? g.gif

QUOTE(Martyna @ 2013 08 29, 13:02)
Tai vat aš irgi nusprendžiau, kad niekas ten spalvos netikrins ir nepirkau tų prabangių ax.gif

Pas mus labai grieztai tikrina. Ir, is karto siuncia namo. O, issiuntimas namo is mokyklos, nieko gero nezada unsure.gif

BRANDALLEY - pasiulymai 4u.gif

IKI 80% pigiau, EBAY fashion galerija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 30, 12:30)
Pas mus labai grieztai tikrina. Ir, is karto siuncia namo. O, issiuntimas namo is mokyklos, nieko gero nezada  unsure.gif

Tai, kad tos asdinės beveik atitinka, iš tolo net neatskirtum, negi pas jus pagal etiketes žiūri ar tos firmos tos kelnės? unsure.gif
Atsakyti
pas mus bande kazkada pavaduotoja sakyti, kad turi buti originali uniforma, bet ziuriu kuo toliau tuo daugiau vaiku su skirtingais atspalviais vaiksto, maniskio net svarkas su kelnem skirias, ir man dzin, bene pilka ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 08 30, 12:51)
pas mus bande kazkada pavaduotoja sakyti, kad turi buti originali uniforma, bet ziuriu kuo toliau tuo daugiau vaiku su skirtingais atspalviais vaiksto, maniskio net svarkas su kelnem skirias, ir man dzin, bene pilka ir tiek biggrin.gif

Bet tai ir originali medžiaga pasitaiko, kad skiriasi kiekvienais metais, mūsų liemenė pradinės buvo skirtingo atspalvio nei kelnės, nes liemenė dar tiko, o kelnes naujas reikėjo siūt ir kitų metų medžiaga buvo kitokio atspalvio doh.gif
Atsakyti
as tai pasiruosus atsakyma jiems, jei pradetu kabinetis:)) man vistiek reikia bent kelniu keliu, kad atsargai turet, nes buna visokiu nelaimiu, tai parkrenta kur i pelke ,tai paplesia, tai jei as kiekvienais metais siut tureciau, tai i bankrota iseiciau. Asda man jau nuo 1 klases issigelbejimas. Mama is Dunnes Store nupirko, bet va nepatiko, liemo nesireguliuoja, pacios kelnes gana placios, o liemuo labai siauras ir labai tamsi pilka, tai guli dar abi naujos su etiketem, as toliau is Asdos perku, bet va uniforma tai iki 8 klases, o ten tai netures dydziu tiek, bus ajajai...
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 08 30, 12:51)

Pas mus bus pirmi metai ir labai tikiuosi, kad reikalavimo turetu originalia uniforma nebus, nes auganciam vaikui pirkt uniforma uz kokius 300Lt tai tikrai kvailyste.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 30, 12:30)
Ta prasme, is vakare gavus sms, kita ryta 8-a val klausti, kur siuntinys? O, tai buna, kad nakti vezioja?  g.gif

Na, jei jau pačiam Venipak'ui atsiranda bėdų ir nesilaiko savo nustatytų taisyklių, bei suteikia galimybę pakeisti pristatymo adresą, laiką, vadinasi galima pasinaudoti proga ir sutarti abiem pusėm tinkamiausią laiką mirksiukas.gif
O kas dėl nakties biggrin.gif, tai taip, antra pamaina : "18:00-22:00 Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje" 4u.gif
Atsakyti
as jau savo siunta gavau 4u.gif 4u.gif
o dar koks zavus vyrukas pristate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 08 30, 13:14)
Pas mus bus pirmi metai ir labai tikiuosi, kad reikalavimo turetu originalia uniforma nebus, nes auganciam vaikui pirkt uniforma uz kokius 300Lt tai tikrai kvailyste.

kodel kvailyste? jei uniformu nebutu - rubams tikrai kur kas daugiau sueitu seimos finansu... Mums tik pernai ivede - tai zenkliai susitaupe 4u.gif
Atsakyti