Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Martyna @ 2013 08 28, 22:07)
Jaučiu į mokyklą reikės be kelnių eit, o buvau tokia rami, kad iki 28 dienos gausim  lotuliukas.gif

nu bet ir rizikavot... o jei dydis netiks, ar siaip kas ne taip g.gif
Atsakyti
o as galvojau spet issiust nemokamai per post 24, kas buvo uzsakineje is kirtu miestu. ech..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 19, 12:25)
Negalejau dirbti normaliai kelias dienas. Labai rimtas virusas buvo isiseges i kompiuteri. O, atkeliavo vienu is emailu. Apsimestinis emailas is kurjeriu, atidariau ir isisege programa  doh.gif Tokie apsimestiniai emailai gali buti is Fedex, DHL, UPS'u, - vienu zodziu, rimtu kompaniju. Bukit atsargus!

Aš irgi gavau tokį email'ą, bet į spam'ą, bet kažkaip pagalvojau, kad nieko nelaukiu asmeniškai, tai net neatsidarinėjau, iškart toks įtartinas pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 28, 22:24)
nu bet ir rizikavot... o jei dydis netiks, ar siaip kas ne taip g.gif

Tiks tiks, kasmet tas pačias perku, tik šiemet spalva pasikeitė biggrin.gif
Reikiamos spalvos tinkamas dydis atsirado tik rupgjūčio mėnesį, todėl ir rizikavau, nes už 169 Lt pas mus uniformų parduotuvėj galima nupirkti net ir 31 dieną, pilna yra, tik aišku nenorėčiau tiek mokėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 29 rugpjūčio 2013 - 07:17
QUOTE(Martyna @ 2013 08 29, 07:46)
Tiks tiks, kasmet tas pačias perku, tik šiemet spalva pasikeitė  biggrin.gif
Reikiamos spalvos tinkamas dydis atsirado tik rupgjūčio mėnesį, todėl ir rizikavau, nes už 169 Lt pas mus uniformų parduotuvėj galima nupirkti net ir 31 dieną, pilna yra, tik aišku nenorėčiau tiek mokėt  ax.gif

Siaubas..tai kiek uniformos kainuos kai maniškės daaugs iki mokyklinio amžiaus..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2013 08 29, 09:31)
Siaubas..tai kiek uniformos kainuos kai maniškės daaugs iki mokyklinio amžiaus..
smile.gif

Jo, kainos pagerintos švarkas 189, kelnės 169, marškiniai irgi bile kiek, jau net pamiršau kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 08 29, 09:38)
Jo, kainos pagerintos švarkas 189, kelnės 169, marškiniai irgi bile kiek, jau net pamiršau kiek  doh.gif

Cia tiek kainuoja mokykline uniforma? Is kokios parduotuves?
Atsakyti
Siuntinuku dar niekas negauna? Mane jau panika apeme, o buvau garantuota, kad rugsejui pilnai spes. Na, dar dienele turi, jei ka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 29, 12:07)

Pas mus uzsakomos mokykloj panasiai kainuoja. Uz megstuka ir sarafana dukrai siemet virs 200 suplojau.
Atsakyti
JINAFIRE, jums pirmadieniui registruotas siuntinys mirksiukas.gif

INTIMISSIMI ispardavimas
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 29, 11:21)
JINAFIRE, jums pirmadieniui registruotas siuntinys  mirksiukas.gif

Jei Venipakas vezios LT pirmadieni, bus ne kas doh.gif

Pirmadieni praktiskai visose mokyklose rugsejo 1-osios svente biggrin.gif
Negirdejau kol kas nei vienos mokyklos, kuri rugsejo 1-aja t y sekmadieni pradetu mokslo metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 29, 12:07)

Parduotuvė „8 TO GO“, uniforma standartinė mėlyna niekuo neįpatinga, trijose mokyklose vienoda, tik emblemos skiriasi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2013 08 29, 12:27)
kol kas nei vienos mokyklos, kuri rugsejo 1-aja t y sekmadieni pradetu mokslo metus smile.gif

LSMU mokykloj rugsėjo 1 4u.gif
Papildyta:

Aš tikrai neturėsiu kaip priimt rugsėjo 2, mano 2 vaikai skirtingose mokyklose, skirtingu laiku šventės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 29 rugpjūčio 2013 - 11:32

Pirmadieni praktiskai visose mokyklose rugsejo 1-osios svente biggrin.gif
Negirdejau kol kas nei vienos mokyklos, kuri rugsejo 1-aja t y sekmadieni pradetu mokslo metus smile.gif

Mano vaiko mokykla smile.gif ir pernai žygiavom šeštadienį smile.gif
Atsakyti