Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Marija1 @ 2013 09 02, 16:37)
Laba diena  smile.gif O kur rasti sarasa nariu kurie jau gali pasiimti Kauno siuntinukus  4u.gif

Jusu nieko nebuvo sioje siuntoje 4u.gif
Atsakyti
DEMESIO PANEVEZIECIAMS!!!!

Panevezio taskas naikinasi. Jeigu nera 7kg, siuntas persiunciame Venipak'u (+15lt).
Jeigu per visus Panevezio klientus susirenka 7kg, reikalingas zmogus galintis ta siunta priimti ir isdalinti! Priimantis zmogus moka mazesne siuntimo kaina.
Prasytume kiekviena individualiai parasyti mums i emaila: tukisuk@gmail.com ka daryti su jusu siuntomis.
Si informacija galioja jau nuo rugsejo 9-18 d siuntos.
Atsakyti
Tai kada si siunta bus Panevezyje? Nes as kol kas negavau jokios info. Transportavimo pinigelius sumokejau seniai.
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2013 09 02, 18:43)
Tai kada si siunta bus Panevezyje? Nes as kol kas negavau jokios info. Transportavimo pinigelius sumokejau seniai.

Po 8 val turite gauti sms mirksiukas.gif
Atsakyti
Linute, aš irgi gavau iš Venipak'o sms, kad rytoj atveš siuntą g.gif , bet aš ją jau penktadienį gavau g.gif .
Bet kokiu atveju apsidžiaugsiu, jei dar kažką atveš biggrin.gif, bet realiai biški nesupratau čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 09 02, 20:08)
Linute, aš irgi gavau iš Venipak'o sms, kad rytoj atveš siuntą  g.gif , bet aš ją jau penktadienį gavau  g.gif .

tai gal cia siurprizas, kazkas anksciau atvyko bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 09 02, 20:08)
Linute, aš irgi gavau iš Venipak'o sms, kad rytoj atveš siuntą  g.gif , bet aš ją jau penktadienį gavau  g.gif .
Bet kokiu atveju apsidžiaugsiu, jei dar kažką atveš biggrin.gif, bet realiai biški nesupratau čia  blush2.gif

Jie kaip matau, pastoviai vis ka nors pridaro doh.gif biggrin.gif O gal berniukai buvo ko neiskrove? Pas jus 3vnt turejo buti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 02, 19:18)
Jie kaip matau, pastoviai vis ka nors pridaro  doh.gif  biggrin.gif O gal berniukai buvo ko neiskrove? Pas jus 3vnt turejo buti.

Pasirodo, kad ne viską iškrovė, nes buvo tik 2. Nu tai liuks, visai faina, bus kažko laukti, tik kad jums papildomos išlaidos...
Atsakyti
O mano siuntinukas atkeliaus paštu? Sąskaitos tai dar negavau blush2.gif
Atsakyti
As irgi saskaiteles negavau. 4u.gif Ar mano niekas neiskeliavo su paskutine siunta? unsure.gif
Atsakyti
Paskambino katik Venipak,klausia "koks aukstas?" sakau"5"? sako" o man dabar ka i 5 auksta teks nest viska?" biggrin.gif

O kaip ten yra su kurjeriais? Gal jiems nepriklauso i butus uznest? gal mes cia per naglai elgiames?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 03, 10:05)
Paskambino katik Venipak,klausia "koks aukstas?" sakau"5"? sako" o man dabar ka i 5 auksta teks nest viska?" biggrin.gif

O kaip ten yra su kurjeriais? Gal jiems nepriklauso i butus uznest? gal mes cia per naglai elgiames?

Priklauso 4u.gif
Atsakyti