Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 03, 09:05)
Paskambino katik Venipak,klausia "koks aukstas?" sakau"5"? sako" o man dabar ka i 5 auksta teks nest viska?" biggrin.gif

O kaip ten yra su kurjeriais? Gal jiems nepriklauso i butus uznest? gal mes cia per naglai elgiames?

Priklauso priklauso iki durų 4u.gif
Atsakyti
Nu va, nuvariau siandien tiesiai i Venipak sandelius ir pasiemiau savo siunta 4u.gif
Atsakyti
as jauciu irgi tokio klausimo sulauksiu biggrin.gif nes manes pastoviai irgi klausia koks aukstas, ir kas pades dabar uznest viska. o viena karta netgi pasake, kad jei neiseisiu padet, nenes isvis, nors pas mane liftas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 09 03, 10:50)
as jauciu irgi tokio klausimo sulauksiu  biggrin.gif  nes manes pastoviai irgi klausia koks aukstas, ir kas pades dabar uznest viska. o viena karta netgi pasake, kad jei neiseisiu padet, nenes isvis, nors pas mane liftas  blink.gif

Oho smile.gif
žiūrėsim kas man šiandien atveš, nes pas pastaruoju metu važiavusį kurjerį nepatekau (patiko man jis, nebambėjo sportuodamas iki 5 aukšto..be lifto). smile.gif
Atsakyti
as jauciu irgi tokio klausimo sulauksiu  biggrin.gif  nes manes pastoviai irgi klausia koks aukstas, ir kas pades dabar uznest viska. o viena karta netgi pasake, kad jei neiseisiu padet, nenes isvis, nors pas mane liftas  blink.gif

reikėjo sakyti - palikit kieme smile.gif
Atsakyti
Pašilaičiuose laukiu: 868671136

Miglė K
Vaida B
Rasa Č
Lina B
Indrė V
Rasa G
Rūta K
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 03 rugsėjo 2013 - 13:22
Klaipeda, jau galit pasiimt siuntinukus is manes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 03 rugsėjo 2013 - 13:57
Aš Kaune vis dar laaaukiu smile.gif
Atsakyti

Kooperacijos Rugsejo 9-18 siuntai

Kaunas, Zaliakalnis (Kalnieciu g. , netoli Hyper Maximos):

1. Justina N. (simpa)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 03 rugsėjo 2013 - 16:58
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 03, 10:05)
Paskambino katik Venipak,klausia "koks aukstas?" sakau"5"? sako" o man dabar ka i 5 auksta teks nest viska?" biggrin.gif

Nieko sau g.gif

QUOTE(yuppy @ 2013 09 03, 10:20)
Nu va, nuvariau siandien tiesiai i Venipak sandelius ir pasiemiau savo siunta  4u.gif

O patys nepristate, ar jums taip patogiau?

Atsakyti
O ASDA groceries uzsakymams pristatymo laikas aktualus tik jei maista perkam? Jei ne maista, tai nesvarbu, kokiu laiku pristatys? ax.gif
Atsakyti

Kooperacijos Rugsejo 9-18 siuntai

Kaunas, Zaliakalnis (Kalnieciu g. , netoli Hyper Maximos):

1. Justina N. (simpa)

Kaunas, Dainava
1. Priklausomybe (Sandra B.)

Atsakyti