Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Sveikos,

Negalejau dirbti normaliai kelias dienas. Labai rimtas virusas buvo isiseges i kompiuteri. O, atkeliavo vienu is emailu. Apsimestinis emailas is kurjeriu, atidariau ir isisege programa doh.gif Tokie apsimestiniai emailai gali buti is Fedex, DHL, UPS'u, - vienu zodziu, rimtu kompaniju. Bukit atsargus!

QUOTE(Kriiste @ 2013 08 17, 21:02)
as sita dabar pirkau - pigiausia ka radau - bet dar nebandem ar geras...
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649

O nebijot tokius dalykus pirkti is ebay?

QUOTE(Giedr@ @ 2013 08 19, 13:04)
Sveiki. Gal pas kazka atklydo (man rodos  is Vilniaus ) siuntinukas Giedrei B. ?

Nuo rugpjucio 16 d siuntinukas jusu paste.Raso, kad palikti pranesimu lapeliai jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 19, 13:25)
Sveikos,

Nuo rugpjucio 16 d siuntinukas jusu paste.Raso, kad palikti pranesimu lapeliai jums mirksiukas.gif

Gal būtų kažkaip įmanoma sužinoti, ar mano pašte (Mažeikiuose)? blush2.gif Pranešimų lapelių man paprastai nelabai teikiasi paštininkai atnešti smile.gif
Atsakyti

g.gif tikrai nera jokio pranesimo, jei buvo siusta reg.pastu gal galima koduka, musu kiemas rakinamas ir i ji galima patekti tik einant per aplinkui, daznai pastininkes patingi tai padaryti... 4u.gif
Atsakyti

O nebijot tokius dalykus pirkti is ebay?

o kodel reiketu - gal cia ta pati parduotuve prisiregistravusi parduoda g.gif , ir siaip yra galiojiams, buteliukas uzsuktas ir matosi kad nebuvo atidarytas - nematau skirtumo is kur siust - svarbu veiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 19, 16:48)
o kodel reiketu - gal cia ta pati parduotuve prisiregistravusi parduoda g.gif , ir siaip yra galiojiams, buteliukas uzsuktas ir matosi kad nebuvo atidarytas - nematau skirtumo is kur siust - svarbu veiktu lotuliukas.gif

Bet negalite būti tikra ar gaunate tai ką perkate ir išvis ką gaunate ax.gif
Atsakyti
Linute, ar gavote mano du uzsakymus is Amazones? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 08 19, 18:50)
Bet negalite būti tikra ar gaunate tai ką perkate ir išvis ką gaunate  ax.gif

nu negali buti tikras net vaistineje pirkdamas ir net gydytojo paskyrimu - kiek daznai buna - kad is pradziu pristato kaip panaceja, o paskui isima kaip kenksminga g.gif blush2.gif

be to - tai nera vaistai, tai net ne vitaminai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 19 rugpjūčio 2013 - 18:02
Laba, pasižiūrėjau į siuntų grafiką ir susimakalavau, čia rugsėjo 9-10 jau Lt bus sekanti siunta, ar tik išvažiuos iš UK blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 08 20, 10:00)
Laba, pasižiūrėjau į siuntų grafiką ir susimakalavau, čia rugsėjo 9-10 jau Lt bus sekanti siunta, ar tik išvažiuos iš UK  blush2.gif .

Išvažiuos smile.gif
Atsakyti
Aš irgi susimakalavau. Tai kaip suprantu siunta išvažiuos kitą savaitę? mirksiukas.gif
Atsakyti
negąsdinkit doh.gif Drabužiai mokyklai turi iki 09.01 būt jau rankose biggrin.gif
Atsakyti
Visoms lomkės, kaip norisi kažką gauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 20 rugpjūčio 2013 - 15:33