Bus kita savaite siunta LT ar ne?
Ir as nebesusigaudau? Iki ketv.siuntinius sudesit, bet pridesit ir visus iki savaites galo. ???
Parasykit kokiu 3 artimiausiu isvaziavimu is uk datas.
oj as irgi pasimeciau, nieko nesuprantu
pagal grafika ziuriu 25-26 siunta isvaziuoja is uk
tikrai, jei nesunku parasykite triju artimiausiu su datomis siuntu datas

tikrai, jei nesunku parasykite triju artimiausiu su datomis siuntu datas

Aš tai kaip suprantu kad bandoma grįžti į tą paskelbtą oficialųjį grafiką, kuriame čia paskutiniu metu pasitaikė klaidelė. Tai planuota šio pirmadienio siunta išvyks šiandien/rytoj, o sekanti siunta iš UK jau pagal grafiką - rugsėjo 9 d.
Bent aš taip suprantu.
Bent aš taip suprantu.
QUOTE(BevardeX @ 2013 08 21, 10:34)
Merginos, o paštu kas laukiat praeitos siuntos, gavot jau? Mąstau, ar verta į paštą nulėkt pasiteiraut 

negaunu ir aš jokio pranešimo iš pašto, nors mano siuntinys irgi turėjo būti su praeita siunta

Lina,
labai laukiu atsakymo e-mailu del prekes paemimo is e-bay pardavejo. Viena laiska siunciau pries savaite, siandien pakartojau, vis gaunu auto-pranesima, kad bus atsakyta, bet atsakymo nesulaukiu, o aukcionas jau baigiasi..
labai laukiu atsakymo e-mailu del prekes paemimo is e-bay pardavejo. Viena laiska siunciau pries savaite, siandien pakartojau, vis gaunu auto-pranesima, kad bus atsakyta, bet atsakymo nesulaukiu, o aukcionas jau baigiasi..
Merginos, Linai kazkas su kompu ir internetu - tad sedi ji visa be rysio... Kai rysys atsiras - visoms atsakys
Pasta jau turejot visos gauti...

Pasta jau turejot visos gauti...

QUOTE(Gailė @ 2013 08 21, 16:39)
negaunu ir aš jokio pranešimo iš pašto, nors mano siuntinys irgi turėjo būti su praeita siunta 

Aš irgi negavau dar

Sveikos. Gal kuri zinot, asda ishtisus metus turi platu pasirinkima mokykliniu drabuzeliu?
Gal kas gali pakomentuoti tokį scenarijų.
Noriu užsakyti iš MySupermarket. Tačiau vienas nedidelis užsakymas yra iš Groceries skyriaus (Asda), o kitas, dar mažesnis, iš Health & Beauty (Superdrug). Dėl Asda turbūt nekils bėdų. O kaip su Superdrug? Pristatymas iš ten lyg ir nemokamas. Tad problemų dėl užsakymo ir papildomų mokesčių (apart 15% ir už kg.) neturėtų būti. Teisingai?
Noriu užsakyti iš MySupermarket. Tačiau vienas nedidelis užsakymas yra iš Groceries skyriaus (Asda), o kitas, dar mažesnis, iš Health & Beauty (Superdrug). Dėl Asda turbūt nekils bėdų. O kaip su Superdrug? Pristatymas iš ten lyg ir nemokamas. Tad problemų dėl užsakymo ir papildomų mokesčių (apart 15% ir už kg.) neturėtų būti. Teisingai?

George asdos visada turi school kolekcija

QUOTE(ninoo @ 2013 08 22, 11:26)
Aciu. Aisku tada. Nes ziuriu kuo arciau rugsejo 1, tuo visko mazeja. Palauksiu kol bumas praeis, ir gal tada ramiau iseis uzsakyma padaryt.
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 20, 17:00)
Papildyta:
Dar ateinu prideti, kad siuntas, kurios atkeliauja dabar, dar prijungiam. Ir, darysim ta visa savaite

Gal butu norinciu prisijungti prie ASDA MAISTO uzsakymo?
Kazkaip painu