QUOTE(kazkurpradingau @ 2013 08 25, 08:07)
-nu žinokit, niekaip nesusitaikau, kad sergu depresija ir geriu vaistus...jaučiuosi tokia lūzerė...pasižiūriu į kitus, kurių gyvenimas dar sunkesnis, o jie apsieina be vaistų... nu vienu žodžiu, su savo nematoma saviverte dar sugebu save ėsti, kad nesusitvarkau be vaistų
Papildyta:
--ir manęs ne (tiksliau) - nebe, neradau aš bažnyčiose išsigelbėjimo

padariau išvadą - jei nesutari su savim, tai su Dievu vargu ar sutarsi
---man patinka skaityti tavo rašliavą, normalių žmonių draugijoje tokios pasigendu - visgi, savas kraujas šaukia
-tikriausiai n kartų esu rašiusi - n žmonių gyvena daug blogiau visom prasmėm ir juos jei pakamuoja dvasinės kančios, tai trumpam. o aš lieku vietoje metų metus...
irgi kaltinu save. man sakė ne kartą, kad, maždaug, kiekvienam, savo bėdos sunkiausios, taip ir yra, bet...
pvz., sužinojau, kad buvusios pažįstamos dukra serga onkoliga ir gydytojai Lt tik lengvina, kad mažiau kentėtų, bet nieko nebegali padaryti, kad liga dingtų ir nenusineštų anapus greitu metu. aišku, kenčia ta mama. bet kabinasi ir nepalūžta. susirado kas davė l. mažą viltį kitoj šaly, pasiskolino stambią sumą ir bandys... neturiu vaikų, bet pamenu, kaip lankydavau onkoligoninėj tėtį, paguglinusi ką reiškia "paliatyvusis skyrius", tiesiog nebepašliaužiau, pati vos laiptais užlipdavau, atsiprašydavau iš darbo, pati pasidariau ligoniu - kelias dienas būdavau gyva keliais gurkšniai mėtų arbatos be cukraus per dieną, nuo visko pykino. žmogus jau atgyvenęs gyvenimą daugiau mažiau buvo, bet mano savanaudiškumas... nežinau ar čia gali būt kas kito. suėdė mane ir ėda iki šiol. ne todėl, kad išėjo anapus, todėl, kad prieš akis vaizdas kaip kankinosi. o juk viskas praėjo, atrodo, jam nebeskauda (tikiuosi).
--aš stengiuosi biškį kabintis į tikėjimą. tik kai neramu, man labai sunku ir tam susikaupti. bet ne iki vienuolynų levelio. ir, be to, nelabai suprantu, ar pagal Bibliją išvis "legalu" būti vienuoliu.
---ačiū.

maniau niekas neskaito tų paklodžių ir per dažnai rašinėju, kas užknisa kitus (neabejoju, kad yra, ką užknisa).
nors, tiesą sakant ar skaito, ar ne, nėr taip svarbu, aš čia vėl savanaudiškai - bele pati išsilieju dūšią, kur gyvai nedaug kam galiu pasakotis ir kam užkrauti kitus - forume bent galima pro akis praleisti.
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 25, 10:12)
Nesamone sektos visos, kurios yra kaip nieko blogo, bet Jevoha ir kazkokie Hare krisnaitai - sektos.
sąmonė ar nesąmonė - tik nuomonės. neteisingai išsireiškiau anksčiau - nėra tradicinės, bet abi registruotos Lt jau senokai ir turi bendrijų, bendruomenių ar ko ten statusą, jų pakankamai daug pasaulyje ir tai nėra sektos seniai, galite pasiskaityti internete.
Papildyta:
nu ir paklodės.

gal man kokiems kankiniams straipsnius rašyti, bent turtingesnė būčiau.

kaži skaitytų tie kankiniai