Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 16, 10:49)
Gyvenimas ir taip šlykštus.
Ir apskritai..

Pinot, koks gyvenimas, tokie ir sindromai. Nesinervuok. 4u.gif
Sutik, "pilnu sedmenu sindromas" neskamba ir esmes neperteikia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 16, 10:03)
Jei gydytojas, tai jis gi TIKRAi sveikas ir normalus.  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai aišku, tie kur normalūs, dirba tik gydytojais ir seime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 16, 10:49)
Gyvenimas ir taip šlykštus.
Ir apskritai..

Gal tau rimties stadija. Apie šiknas man irgi nejuokinga, turbūt nepagavau minties.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 16, 09:03)
Tu gal eik parūkyk, ar grybelį išsigydyk  rolleyes.gif
Galvos grybelį...

Jei gydytojas, tai jis gi TIKRAi sveikas ir normalus.  doh.gif  lotuliukas.gif
Apizdiela, moterie su savo postais. bigsmile.gif

Tai va nerukau, apie grybelius tamstos drauge Madam Palergonija kalba uzvede, tai gal jos ir perklausk koki ji cia turejo mintyse mirksiukas.gif .
O siaip nesistebiu kad elgiates taip kaip atrodot ax.gif . Blevyzgautis kiekvienas galim, bet ar tai ne zema?
Kiaulidej tarp meslo voliotis nesinori, kelios arsuoles apsiraminkit, daugiau neberasysiu 4u.gif .
p.s. As tik pajuokavau, kad seime dirbu, jei ka doh.gif . Palikit ta Seima ramybej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 rugsėjo 2013 - 10:54
Vestučkin, 103cm užpavydėjot su GD? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 16, 11:53)
Vestučkin, 103cm užpavydėjot su GD?  biggrin.gif

Oj, nu... mastau.gif
Aš tiesiog nepagaunu kampo ir man negražiai skamba. Kažkaip jūs čia užsikodavę su tais pavadinimais ir kuriat kažkokią slaptą broliją. blink.gif Kitiems to nesuprasti, nes atseit nežinot kodo į mūsų pasaulį. O tas kas žino, tipo, supranta jumorą, tai jau savas ir priimtas. unsure.gif tongue.gif
Aj. Važiuoju namo šerti šuns. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 09 16, 12:02)
Oj, nu... mastau.gif
Aš tiesiog nepagaunu kampo ir man negražiai skamba. Kažkaip jūs čia užsikodavę su tais pavadinimais ir kuriat kažkokią slaptą broliją.  blink.gif Kitiems  to nesuprasti, nes atseit  nežinot kodo į mūsų pasaulį. O tas kas žino, tipo, supranta jumorą, tai jau savas ir priimtas. unsure.gif  tongue.gif
Aj. Važiuoju namo šerti šuns. verysad.gif

A kur tu savo brolijos bilietą prateriojai??! g.gif
Ar gėdinies savų nepraustaburnių nuo žagrės sesių? verysad.gif

Aš galvojau tu prosini ten pirmam poste, o čia rimtai verysad.gif
Atsakyti
Kažkaip jūs čia užsikodavę su tais pavadinimais ir kuriat kažkokią slaptą broliją.  blink.gif Kitiems  to nesuprasti, nes atseit  nežinot kodo į mūsų pasaulį. O tas kas žino, tipo, supranta jumorą, tai jau savas ir priimtas. unsure.gif  tongue.gif

Kodas i musu pasauli yra ne sindromai ar kitokie terminai. Kodas yra supratimas, patirtis to, apie ka mes cia snekam ir kuo tema uzvadinta.
Kas nesupranta, tam geriau patyleti.
Ir jei nesupranta, tai nereiskia, kad jis yra durnas. Durnas buna tada, kai ima dalinti patarimus ir komentuot.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 16, 12:10)
A kur tu savo brolijos bilietą prateriojai??! g.gif
Ar gėdinies savų nepraustaburnių nuo žagrės sesių?  verysad.gif

Aš galvojau tu prosini ten pirmam poste, o čia rimtai  verysad.gif

Nerimtai. Pagal nuotaiką biggrin.gif

QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 09 16, 12:20)
Kodas i musu pasauli yra ne sindromai ar kitokie terminai. Kodas yra supratimas, patirtis to, apie ka mes cia snekam ir kuo tema uzvadinta.
Kas nesupranta, tam geriau patyleti.
Ir jei nesupranta, tai nereiskia, kad jis yra durnas. Durnas buna tada, kai ima dalinti patarimus ir komentuot.

Tyliu. cool.gif
Atsakyti
Kažkaip jūs čia užsikodavę su tais pavadinimais ir kuriat kažkokią slaptą broliją.  blink.gif Kitiems  to nesuprasti, nes atseit  nežinot kodo į mūsų pasaulį. O tas kas žino, tipo, supranta jumorą, tai jau savas ir priimtas. unsure.gif  tongue.gif

Aš kai kodo nežinau, tai tuos bajerius tiesiog praleidžiu. Neimk į galvą, nebūtina gi visur viską suprast.
O dėl kitko. Na norisi nors kiek tolerantiškai priimti, bet kai ateina ir pažeria tokių banalių klišių, kurios iš "normaliųjų" pasaulio tiek kartų girdėtos, tipo išsišiepk, susiimk, jei tau blogai pats kaltas, kad nuo tavęs kiti pabėga, irgi kaltas, o dar jei bandai ironizuot tai iš viso kiaulidėj sėdi. Na pikta truputį. Galvoju iš kur tos normalybės tiek ribotumo mąstyme turi.
Atsakyti
mano gyvenimas dabar vadinasi "Marlis ir aš". verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti