Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(cambala @ 2013 09 13, 21:32)
O ka dar gali parasyti moteris gero apie savo vyra, kuris ja palieka ir iseina pas kita? Nieko gero. Taip ir toj situacijoj. O kaip ten is tikruju mes nezinom, padeda tas vyras tam vaikui ar ne. Nes moteris labai jau juodus postus raso, atrodo nu kad vsio, viskas, neber jokios prasmes gyventi, visur visiskas sud.., nieko negali padaryt... Kazkas teisingai patare skirtis su tuo vyru oficialiai, pasidalinti oficialiai turta, nuisipirkti masiniuka, suderinti darba kad vaika auginti pati galetu drinks_cheers.gif . O cia, vien nesamones galvoj, kitas draugas alkaska su kuriuo gyvenimas bus dar blogesnis(jos ir jos vaiko), nieko nedaro, tik niuriai forume verkslena(bet tos mintys sokineja nesveikai)
Zinoma, kad noretusi kad seimos butu laimingos, niekas nesiskirtu, vaikai galetu dziaugtis kad mama ir tetis kartu. Bet ne visada taip buna verysad.gif . O kad apsisiaubsi niuria skraisre  sakysi, kad nieko nenori, parasau tam anam laiska, paliksiu savo vaika naslaiciu(jam juk dar blogiau nuo to bus verysad.gif ) nes paprasciausiai esu niekam tikusi verksne ir depresine, kuri nuleidzia rankas... Uz savo laime kovoti reikia, niekas nieko nepaduoda siaip, nesakau, kad reikia tam vyrui, kuris ja isdave ir paliko i atlapus kibtis, bet nusispjaut i toki  ir pasistengt susitvarkyti gyvenima taip, kad vaikas salia augtu.

sakyciau labai lengva kalbet kai ne pati isgyvenat jos situacija...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 13, 21:32)
O kad apsisiaubsi niuria skraisre  sakysi, kad nieko nenori, parasau tam anam laiska, paliksiu savo vaika naslaiciu(jam juk dar blogiau nuo to bus verysad.gif ) nes paprasciausiai esu niekam tikusi verksne ir depresine, kuri nuleidzia rankas... Uz savo laime kovoti reikia, niekas nieko nepaduoda siaip, nesakau, kad reikia tam vyrui, kuris ja isdave ir paliko i atlapus kibtis, bet nusispjaut i toki  ir pasistengt susitvarkyti gyvenima taip, kad vaikas salia augtu.

Depresija yra liga, ir tada visiškai sumažėja galimybės matyti kažkokias išeitis unsure.gif todėl reikia kreiptis pagalbos ar kad kažkas paskatintų jos kreiptis.
Na, kaip duobė, aplinkui jokio vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 14 rugsėjo 2013 - 08:21
QUOTE(Laukine_ @ 2013 09 14, 09:20)
Na, kaip duobė, aplinkui jokio vaizdo.

Ji gi seime dirba.
Paprasti dalykai nesuprantami.

Kaip gi depresikas nesusivokia, kad šypsotis reikia, kad reikia eit pirmyn su ta šypsena veide.
Nu tikrai, nu....

Taip.. Elementaru, Vatsonai. Bet ne visiem 'protingiem' 'fainuoliam' suvokiama.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 09 14, 09:45)
Ji gi seime dirba.
Paprasti dalykai nesuprantami.

Kaip gi depresikas nesusivokia, kad šypsotis reikia, kad reikia eit pirmyn su ta šypsena veide.
Nu tikrai, nu....

Taip.. Elementaru, Vatsonai. Bet ne visiem 'protingiem' 'fainuoliam' suvokiama.

Jus sergate depresija? Jei taip, tada leiskite paklausti kokiu budu nuo jos gydotes (iskyrus tai, kad rasot ironingus postus)?
Atsakyti
Ne čia tiesiog renkasi blogos nuotaikos ir "pilnų užpakalių" savininkės

Nelinkiu Jums savu kailiu sužinoti kokiu būdu galima "gydytis" depresija, nes tamstos klausimai yra tikrai ne vietoje
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 14, 12:40)
Jus sergate depresija? Jei taip, tada leiskite paklausti kokiu budu nuo jos gydotes (iskyrus tai,  kad rasot ironingus postus)?

***** ir Lopetos terapija.
Nu ir ironiškais postais.
'Ironingi' blyn...
Čiut ne įnoringi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 14, 11:40)
Jus sergate depresija?

nė viena čia neserga irnesakyk.gif apsimetėlės visos rolleyes.gif
o jei kuri ir serga pilnos šiknos sindromu, tai net mažo piršto nepajudina kad pasveiktų, ar ta šikna patuštėtų rolleyes.gif

ir tikrai, jei jau sergat, tai ko čia pokštaujat ir prosinant (ironing'inat) - aikit verkt ir galvą į sieną daužyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 09 13, 12:45)
O yra vyru, kurie tik tokia depresuojancia, dramatiska, isprotejusia moteri ir gali isimylet, nes ji jam atrodo be galo idomi ir tikra. Ir negaletu pakest issisiepusios, sekmingos ir visada viskuo patenkintos. Cia nera desniu. Na antras variantas gal labiau paplites, bet vis tiek negalima sakyti kad butinai turi buti taip ir ne kitaip.

doh.gif nu labai norėčiau susipažinti su tokiu vyru ir pati paklausti kaip yra iš tikrųjų ....jei tai laikina,tai suprantu,vyras padės,užjaus ir pan. kartu tai ištvers kol žmonai bus geriau,bet jei tai metų metus tęsis na nežinau,netikiu ,kad taip ir kentėtu su isterikuojančia ir nuolat verkiančia žmona schmoll.gif Na ne bet tas vyras pats biški koksai tai depresiškas žmogus g.gif vienus pažystu kur susipažino psch. ligoninėje ir jau kokius 10 metų jie kartu rūpinasi vienas kitu g.gif
Manimi vyras irgi rūpinosi,nes žinojo,na gal būt aš jį kažkiek įtikinau,kad tai laikina,nuo vaistų pasveiksiu,tik paskutinius kelis kartus jam jau nesakiau,noriu,kad jis būtu laimingas su manimi,kad nenusiviltu,na trumpai ir aiškiai,aš jį labai myliu,nenoriu,kad liūdėtu dėl manęs smile.gif sukinėkit pirštus prie smilkinio dėl to,bet aš viena žinau kaip mums ,man,jam geriau smile.gif

Na ,bet klausimas ar serga depresija ir kaip gydosi ,tai pritrenkė mane doh.gif lotuliukas.gif

Atleiskit,kad įsiterpiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 14, 12:40)
Jus sergate depresija? Jei taip, tada leiskite paklausti kokiu budu nuo jos gydotes (iskyrus tai,  kad rasot ironingus postus)?

Ciociuk, cia zmones issityre organus, apie kuriuos tu net negirdejusi, kad tik pasveikt.
Puse vaistines prekiu isragavusios tuo paciu tikslu.
P...tes grybeli kartais sunku isnaikinti, o cia...

Ar tamsta zinai, kad smegenuose yra apie 10 mlrd. neuronu, is kuriu kiekvienas turi 10 tukst. jungciu? Ar isivaizduoji, kaip reikia sureguliuot, kai sitoj begalybej KAZKUR KAZKAS nesijungia/necirkuliuoja kaip turetu??

Cambala tu bambala... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Nu bet ir beury-bybės jūs. rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Apie tuos vyrus... Jeigu jie patys psichavoti, dar neaisku kam ka labiau reikia "gelbet"
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 14, 22:11)
Apie tuos vyrus... Jeigu jie patys psichavoti, dar neaisku kam ka labiau reikia "gelbet"

Visko būna, ir moterims ir vyrams.
Bet dabar pagalvojau, šita tema taip kalbam tarsi tik moterys depresuoja, o vyrai arba jomis rūpinasi, arba palieka nes neapsikenčia ir pan. Prisiminiau daugumą vyrų ligoninėj, kurie buvo tikrai palūžę, ir visus moterys paliko, arba skambinėdavo ir kažko reikalaudavo, kad nustotų maivytis, susiimtų ir pan. Nu kažkaip vyrui depresuoti iš viso atrodo "žemas lygis".
Papildyta:
QUOTE(TaiRa** @ 2013 09 14, 19:02)
Manimi vyras irgi rūpinosi,nes žinojo,na gal būt aš jį kažkiek įtikinau,kad tai laikina,nuo vaistų pasveiksiu,tik paskutinius kelis kartus jam jau nesakiau,noriu,kad jis būtu laimingas su manimi,kad nenusiviltu,na trumpai ir aiškiai,aš jį labai myliu,nenoriu,kad liūdėtu dėl manęs  smile.gif

Tai viskas normalu. Kiekvieno situacija skirtinga, žmonės būna kartu ir jaučia, kiek kuris gali padaryti dėl kito, dėl savęs, ar kiek ištverti ar padėti kitam.
Mano vyras žino, kad niekas nelaikina, kad visada bus bangom, tai geriau tai blogiau. Bet verksminga ir isteriška būsiu nuolat, nes tiesiog tokia esu. Jis irgi turi savo sunkių pusių, su kuriomis turiu taikytis.
Bet šiaip, kiek kada nors esu patikusi vyrams, tai būtent dėl tos melancholiškos, skausmingos ir išprotėjusios savo pusės. Ir tik paskui nustebdavo kad dar galiu ir kikenti.
Atsakyti