Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(evelinki @ 2013 09 22, 20:14)

nebepatinka Shiseido? pamenu, kad buvo labai labai giriama, aš net susigundžiau pabandyt smile.gif

patinka. Bet išbandžiau 3 atspalvius, du dar turiu ant dugno. Atsibodo, noris kažko kito išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 09 22, 20:21)
patinka. Bet išbandžiau 3 atspalvius, du dar turiu ant dugno. Atsibodo, noris kažko kito išbandyt smile.gif

supratau, tada pasiliksiu norų sąraše smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 09 22, 20:10)
kokį atspalvį turit Airflash?
ir  Chanel B20 ir B30 kokie atspalviai? beige ar labiau į geltonumą? aš galvoju vietoj Shiseido ją pabandyt  smile.gif

Gražus krepšas 4u.gif

Airflash turiu Cameo 202, siaip truputi man tamsoka, pirkau kai buvau idegus labiau smile.gif
O Chanel vitalumiere B20 gal labiau beige o B30 i tamsesne siek tiek geltonesne smile.gif
Atsakyti
Bergma, labai grazus krepselis 4u.gif

koks chanel paletes pavadinimas?
Atsakyti
Bergma, patiko, labai gražus krepšelis, visai nekuklus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 09 11, 17:21)
Buvau užprašyta pasirodyt, bet neįsivaizdavau kaip..

Ačiū 4u.gif
Kaip Jums Sleek Contour Kit?

Gisana, kuo nepatiko Sleek kontūravimo paletė?

Sudaužiau savo bronzinę pudrą-ieškausi naujos, nežinau ko norėti.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 09 23, 12:49)
Gisana, kuo nepatiko Sleek kontūravimo paletė?

Bronzatas sunkiai sklaidosi kažkaip ir gal spalva nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 09 23, 13:25)
Bronzatas sunkiai sklaidosi kažkaip ir gal spalva nelabai patiko  ax.gif

O vat man kaip tik patiko. Ir būtent dėl sklaidymosi ir spalvos, nes ji šalta, neutrali (Pas mane tik contour kit, spalva Light, nebandžiau naujesnių kontūravimo palečių, kaip pas Gisaną, bet manau tas pats.) Man ir šviesi ir tamsi spalvos naudojamos kasdien. Dienai mažiau - vakarui daugiau. Plius patogu, kad viskas vienoje vietoje.
Manyčiau dar sklaidymasis priklauso nuo naudojamų šepetėlių ar technikos. g.gif
Bet reziume, geriausia, ką esu bandžius, ypač už tokią kainą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 09 24, 15:05)
O vat man kaip tik patiko. Ir būtent dėl sklaidymosi ir spalvos, nes ji šalta, neutrali (Pas mane tik contour kit, spalva Light, nebandžiau naujesnių kontūravimo palečių, kaip pas Gisaną, bet manau tas pats.) Man ir šviesi ir tamsi spalvos naudojamos kasdien. Dienai mažiau - vakarui daugiau. Plius patogu, kad viskas vienoje vietoje.
Manyčiau dar sklaidymasis priklauso nuo naudojamų šepetėlių ar technikos.  g.gif
Bet reziume, geriausia, ką esu bandžius, ypač už tokią kainą. smile.gif

Oho bigsmile.gif Ačiū už atsiliepimą. 4u.gif Kituose forumuose irgi skaičiau daug gero apie šią paletę.
O jums ji geresnė nei Guerlain Terracotta 4 seasons?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 09 24, 16:43)
O jums ji geresnė nei Guerlain Terracotta 4 seasons?

Pirmiausia tai kelis kartus pigesnė, o antra - skirtinga vis tik paskirtis. Terracota yra bronzantas visam veidui, Sleek konkreciai konturavimui. smile.gif Su Terracota galima kontūruoti, bet vis tiek ne taip ir plius jame nėra highlighter'io smile.gif
Atsakyti
Bergma , fantastiskas jusu krepsiukas ! bigsmile.gif Negalejau nepagirti... apgalvotas good.gif , saikingas ir kokybiskas. Tiek kiek reikia, ne daugiau....Mano siekiamybe wub.gif
Esu pudros paieskose, todel domina:
1. Kaip ilgai Dior pudryte islaiko matiskuma?
2. Kaip Chanelio Aqua pudrytes maskavimas ir laikymasis?
3. Kokia jusu oda?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 24 rugsėjo 2013 - 18:15
kelkit kas nors dar savo turtus:)) norisi paziurinet kas ko prikaupes 4u.gif as ir tuoj kelsiu ,spalio viduryje.
Atsakyti