Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Virgaxxx, grazus krepselis 4u.gif kaip Jums Chanel blakstienu tusas? Kaip Sebastian priemones plaukams? Kaip argital molis, gal dar kazka bandet is argital? smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 09 26, 05:53)
Kas ten iš Shu Uemura plaukams ir kaip patinka?

Sampunas ir kondicionierius.Uz tokia kaina tikejausi kazko ypatingo schmoll.gif po kondicionieriaus plaukai siurkstus,susivele schmoll.gif Labai mane nuvyle schmoll.gif .Simta kartu geresnes Sebastian priemones ax.gif

QUOTE(Joviva @ 2013 09 26, 08:51)
Virgaxxx, grazus krepselis 4u.gif  kaip Jums Chanel blakstienu tusas? Kaip Sebastian priemones plaukams? Kaip argital molis, gal dar kazka bandet is argital? smile.gif aciu

Aciu mirksiukas.gif chanel isbandziau,bet dideles pakuotes nepirkau,nes nepaliko wow efekto,daug geresnis armani.
Sebastian priemones patinka,palieka grazius,blizgancius,issukuojamus plaukucius.Priemones vertos demesio.
Argital molis patinko,tik po jo reikia gerai sutrekinti veido oda,nes sausina.Prausiklis,kaip rasiau labai patinka. thumbup.gif Teko isbandyti is megineliu, veido ir ranku kremukus.Ranku kremas thumbup.gif uztenka mazai,greitai isigeria ir palieka svelnia oda.Apie veido kremuka mazai pasakysiu,nes kiek ten jo buvo blush2.gif Bet ateityje planuoju nusipirkti veido krema,tonika,muila ir pan.

Zhaltvyksle siuo metu nusipirkau nauja Givenchy noir couture,tai kolkas ji ir bandau ax.gif anksciau megstamiausias buvo Armani,taciau ketvirta karta nepirksiu blush2.gif Tiesa,paliko ispudi ir Meybelline,nes graziai atskiria,nesulipdo ir duoda apimties,bet mazai ilgina rolleyes.gif
Atsakyti
meginuku rojus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 09 26, 13:11)
Zhaltvyksle siuo metu nusipirkau nauja Givenchy noir couture,tai kolkas ji ir bandau ax.gif anksciau megstamiausias buvo Armani,taciau ketvirta karta nepirksiu blush2.gif Tiesa,paliko ispudi ir Meybelline,nes graziai atskiria,nesulipdo ir duoda apimties,bet mazai ilgina rolleyes.gif

Naudoju ir aš dabar armani, bet man jis šiaip sau. O kaip essence tas rūžavas?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 09 27, 07:42)
Naudoju ir aš dabar armani, bet man jis šiaip sau. O kaip essence tas rūžavas?

Essence pirkau del smalsumo ax.gif ,nes mazai kainavo ir norejosi isbandyti.Uz tokia kaina nera jis blogas smile.gif .Geras sepetelis,pailgina,tik minusas,kad i vakara buna truputi pajuode paakiai,bet priklauso nuo dienos.Tikrai sio tuso nenurasau....
Atsakyti
Virgaxxx, gausus krepsas thumbup.gif O kur kvepalynas? Pasigedau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 09 27, 14:25)
Virgaxxx, gausus krepsas  thumbup.gif  O kur kvepalynas? Pasigedau... ax.gif

Nelabai kas pasikeite ax.gif nepyk uz nuotr.kokybe blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 09 27, 18:11)
Nelabai kas pasikeite ax.gif nepyk uz nuotr.kokybe blush2.gif
user posted image

cia tik man sitos foto nerodo, ar ir visoms ? unsure.gif
Atsakyti
nerodo ir man,Virgaxxx papasakokit apie Davines aliejuka,aciu
Atsakyti
Man rodo smile.gif
Atsakyti
Dabar gal rodys blush2.gif
user posted image

QUOTE(NIDCKA @ 2013 09 28, 10:36)
nerodo ir man,Virgaxxx papasakokit apie Davines aliejuka,aciu

Aliejuka turiu metus laiko blush2.gif ,bet mazai naudojau,nes norejau uzbaigti macadamio alieju plaukams.Pamenu,kai nusipirkau tai man nepatiko,nes apsunkino plaukus,galbut negailedama dejau uztat ir gaudavosi sunkus efektas.Bet,pradzioj bigsmile.gif efekto nepaliko.
Atsakyti
virgaxxx, labai gražu smile.gif o jau kvepalų kolekcija wub.gif
kaip jums Bourjois Healthy mix ?
Atsakyti