Butu nieko jei foto I sm keltumet. Nepatogu per ismaniuosius atsivertinet
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 05, 17:13)
Butu nieko jei foto I sm keltumet. Nepatogu per ismaniuosius atsivertinet
Suprantu, bet ten kur aš ikeliau man patogu taisyti ir papildyti nuotraukas, plius jie niekur nedings, kai pasibaigs tema. Kai jums bus idomu, galėsite paziuteti ir po metu laiko.

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 11 05, 15:52)
Suprantu, bet ten kur aš ikeliau man patogu taisyti ir papildyti nuotraukas, plius jie niekur nedings, kai pasibaigs tema. Kai jums bus idomu, galėsite paziuteti ir po metu laiko.
aš manau tame patogumas yra.

na bet papildomai galite ir į forumo temą įkelti, nesudėtinga gal

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 11 05, 19:33)
Aliona_aa , ar chanel nagu lakus cia kolekcionuoji grynai visus visus?ar paciai grazios ir reikalingos ju visos spalvos ar cia daugiau pomegis surinkti visas spalvas?
Stengiuosi supirkti tuos, kas patinka labiausiai, nes nupirkti visu tiesiog nepajėgi finansiškai... Nes Yra labai brangiu, kolekciniu laku, aš pradėjau rinkti pries du metus, todėl dar reikėjo surinkti tai, kas jau buvo išleista chanel.

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2013 11 05, 19:02)
Gerai, rytoj iš ryto ikelsiu

Papildyta:
Savaime suprantama, mano svajone - tokia kolekcija
http://nagellacke.bl...-carat-587.html

Gražutis kuklutis
nenaudojat kvepalų?
Papildyta:
Aliona, tai jūs galit kelt į forumą pagrindines foto, o į blogą kad ir milijoną jų
labai gražu viskas, nors gaila, kad asmeniškai man, Chanel nagų lakai taip tragiškai nesilaiko, kad sakiau gyvenime nebepirksiu.

Papildyta:
Aliona, tai jūs galit kelt į forumą pagrindines foto, o į blogą kad ir milijoną jų

Basari'a,kaip Jums Dr.Hauchka makiažo pagrindas?

Basaria, labai jau mazos foto, gal galite didesnes ikelti?
Neiziu priemoniu.

QUOTE(Prietarai @ 2013 11 05, 21:08)
Gražutis kuklutis
nenaudojat kvepalų?
Papildyta:
labai gražu viskas, nors gaila, kad asmeniškai man, Chanel nagų lakai taip tragiškai nesilaiko, kad sakiau gyvenime nebepirksiu.

Papildyta:

Ačiū. Oi tikrai naudoju, tik nedėjau, nėra jis taip pat didelis, tik 6 kvepaliukai
QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 05, 21:14)
Na bent man jis pats geriausias iš eko naudotų. Lb kažko stipriai man maskuoti nereikia, tai jis man pats tas. Ypač pliusas, kad tepant net pirštais nesivelia kaip kitos eko. O esu bandžiusi Laveros, Logonos, Benecos ir Annemarie Borlind.
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 05, 21:28)
Žinoma, gal būtent kažkurią iš arčiau norite pažiūrėti?

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 11 05, 12:44)
Praeit1 kart1 kai keliau savo kosmetikos krepsiuka, sulaukiau daug kritikos del nuotrauku kokybes, si karta pasitaisau, ir ikeliau savo Nagu laku kolekcija ir kvepalu kolekcija i savo bloga.
nagu lakai:
http://lithuaniabeau...nimo-budas.html
nagu lakai:
http://lithuaniabeau...nimo-budas.html
o kitokių lakų (turiu omeny kt. brandų ar bebrandinių) neturite?
kuo taip susižavėjote chanel?
ar čia grynai tik dėl kolekcijos, jų nenaudojate, tik kolekcionuojate?...
-----
mano lubos naglakiuj - 15 lt

Aliona, susižavėjau
Labai graži kolekcija, tik aišku man nesuprantama, kam tiek daug raudonos, realiai kelių atspalvių juk užtenka - vienas ryškus toks akį rėžiantis, kitas tamsesnis, o trečias bordo, bet čia mano asmeninė nuomonė ir manau kad jeigu leidžia galimybės - tik pirmyn 
Aš pati tikriausiai išaugau iš tos stadijos, kai man atrodė, kad geriau turėti daugiau, nei kokybiškos kosmetikos. Ir gaudavosi tas pirkimo - naudojimo - netikimo - nusivylimo - išmetimo ratas. Dabar jau beveik, negaliu sakyti kad visiškai, esu išsivalius nuo tokių atsitiktinių pirkinių ir žaviuosi moterimis, kurios geriau turės vieną priemonę, bet tinkančią tobulai, nei 100 pigesnių, bet sumoj vistiek gaunas turet pigiau kokybišką daiktą
Įdėsiu savo krepšelį irgi gal šįvakar, arba rytoj, nes žiūriu žiūriu o nepasidalinu

Aš pati tikriausiai išaugau iš tos stadijos, kai man atrodė, kad geriau turėti daugiau, nei kokybiškos kosmetikos. Ir gaudavosi tas pirkimo - naudojimo - netikimo - nusivylimo - išmetimo ratas. Dabar jau beveik, negaliu sakyti kad visiškai, esu išsivalius nuo tokių atsitiktinių pirkinių ir žaviuosi moterimis, kurios geriau turės vieną priemonę, bet tinkančią tobulai, nei 100 pigesnių, bet sumoj vistiek gaunas turet pigiau kokybišką daiktą