Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Butu nieko jei foto I sm keltumet. Nepatogu per ismaniuosius atsivertinet
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 05, 17:13)
Butu nieko jei foto I sm keltumet. Nepatogu per ismaniuosius atsivertinet

Suprantu, bet ten kur aš ikeliau man patogu taisyti ir papildyti nuotraukas, plius jie niekur nedings, kai pasibaigs tema. Kai jums bus idomu, galėsite paziuteti ir po metu laiko. 4u.gif aš manau tame patogumas yra.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 11 05, 15:52)
Suprantu, bet ten kur aš ikeliau man patogu taisyti ir papildyti nuotraukas, plius jie niekur nedings, kai pasibaigs tema. Kai jums bus idomu, galėsite paziuteti ir po metu laiko. 4u.gif  aš manau tame patogumas yra.

na bet papildomai galite ir į forumo temą įkelti, nesudėtinga gal unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Aliona_aa , ar chanel nagu lakus cia kolekcionuoji grynai visus visus?ar paciai grazios ir reikalingos ju visos spalvos ar cia daugiau pomegis surinkti visas spalvas?
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 11 05, 19:33)
Aliona_aa , ar chanel nagu lakus cia kolekcionuoji grynai visus visus?ar paciai grazios ir reikalingos ju visos spalvos ar cia daugiau pomegis surinkti visas spalvas?

Stengiuosi supirkti tuos, kas patinka labiausiai, nes nupirkti visu tiesiog nepajėgi finansiškai... Nes Yra labai brangiu, kolekciniu laku, aš pradėjau rinkti pries du metus, todėl dar reikėjo surinkti tai, kas jau buvo išleista chanel. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2013 11 05, 19:02)
na bet papildomai galite ir į forumo temą įkelti, nesudėtinga gal  unsure.gif  smile.gif

Gerai, rytoj iš ryto ikelsiu 4u.gif
Papildyta:
Savaime suprantama, mano svajone - tokia kolekcija
http://nagellacke.bl...-carat-587.html 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti ir aš savo kosmetikos turtu, nedidelis, bet vis vien turtas biggrin.gif bigsmile.gif

Kūnui ir veidui:
user posted image

Plaukams:
user posted image
user posted image

Dekoratyvinė:
user posted image
user posted image
user posted image

Nagams:
user posted image
Atsakyti
Gražutis kuklutis smile.gif nenaudojat kvepalų?
Papildyta:
Aliona, tai jūs galit kelt į forumą pagrindines foto, o į blogą kad ir milijoną jų smile.gif labai gražu viskas, nors gaila, kad asmeniškai man, Chanel nagų lakai taip tragiškai nesilaiko, kad sakiau gyvenime nebepirksiu.
Atsakyti
Basari'a,kaip Jums Dr.Hauchka makiažo pagrindas? 4u.gif
Atsakyti
Basaria, labai jau mazos foto, gal galite didesnes ikelti? smile.gif Neiziu priemoniu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 05, 21:08)
Gražutis kuklutis smile.gif nenaudojat kvepalų?
Papildyta:
Aliona, tai jūs galit kelt į forumą pagrindines foto, o į blogą kad ir milijoną jų smile.gif labai gražu viskas, nors gaila, kad asmeniškai man, Chanel nagų lakai taip tragiškai nesilaiko, kad sakiau gyvenime nebepirksiu.

Ačiū. Oi tikrai naudoju, tik nedėjau, nėra jis taip pat didelis, tik 6 kvepaliukai

QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 05, 21:14)
Basari'a,kaip Jums Dr.Hauchka makiažo pagrindas?  4u.gif

Na bent man jis pats geriausias iš eko naudotų. Lb kažko stipriai man maskuoti nereikia, tai jis man pats tas. Ypač pliusas, kad tepant net pirštais nesivelia kaip kitos eko. O esu bandžiusi Laveros, Logonos, Benecos ir Annemarie Borlind.

QUOTE(eleonorra @ 2013 11 05, 21:28)
Basaria, labai jau mazos foto, gal galite didesnes ikelti?  smile.gif  Neiziu priemoniu.  unsure.gif

Žinoma, gal būtent kažkurią iš arčiau norite pažiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 11 05, 12:44)
Praeit1 kart1 kai keliau savo kosmetikos krepsiuka, sulaukiau daug kritikos del nuotrauku kokybes, si karta pasitaisau, ir ikeliau savo Nagu laku kolekcija ir kvepalu kolekcija i savo bloga.

nagu lakai:
http://lithuaniabeau...nimo-budas.html

o kitokių lakų (turiu omeny kt. brandų ar bebrandinių) neturite?
kuo taip susižavėjote chanel?
ar čia grynai tik dėl kolekcijos, jų nenaudojate, tik kolekcionuojate?...

-----
mano lubos naglakiuj - 15 lt biggrin.gif
Atsakyti
Aliona, susižavėjau smile.gif Labai graži kolekcija, tik aišku man nesuprantama, kam tiek daug raudonos, realiai kelių atspalvių juk užtenka - vienas ryškus toks akį rėžiantis, kitas tamsesnis, o trečias bordo, bet čia mano asmeninė nuomonė ir manau kad jeigu leidžia galimybės - tik pirmyn smile.gif
Aš pati tikriausiai išaugau iš tos stadijos, kai man atrodė, kad geriau turėti daugiau, nei kokybiškos kosmetikos. Ir gaudavosi tas pirkimo - naudojimo - netikimo - nusivylimo - išmetimo ratas. Dabar jau beveik, negaliu sakyti kad visiškai, esu išsivalius nuo tokių atsitiktinių pirkinių ir žaviuosi moterimis, kurios geriau turės vieną priemonę, bet tinkančią tobulai, nei 100 pigesnių, bet sumoj vistiek gaunas turet pigiau kokybišką daiktą smile.gif Įdėsiu savo krepšelį irgi gal šįvakar, arba rytoj, nes žiūriu žiūriu o nepasidalinu smile.gif
Atsakyti