QUOTE(Almost @ 2013 11 06, 18:33)
Prietarai - kokia Jūs graži

ir labai puikus krepšelis! negaliu atsigrožėt, bet bandau pateikt klausimus

ačiū už pateikimą, labai
skaniai žiūrisi!
1. Kaip Jums Avene terminis vanduo?
2. Kaip Jums TangleTeezer ir Remington garbanų sukimo aparatas?
3. Kaip Korres kūno priežiūros priemonės?
4. Kaip Beauty Blender?
5. Kaip Sanex rutulinis deodorantas?
ačiū, man pačiai patinka stebėt gražiai pademonstruotus krepšelius, tai ir pati stengiuosi
1. Avene mano priemonė, be kurios negalėčiau gyvent. Mano tonikas jis ryte ir vakare. Puikiai atgaivina odą, nekemša, nes paprasto vandens naudot negaliu, man netinka, nes oda bjaurėja.
2. Aš plaukų beveik nešukuoju, tik išplovus galvą ir jei fenuoju, garbanoju, tiesinu, tai šis šepetys tikrai plaukų nepeša, malonus rankoj, gerai iššukuoja. O garbanotuvas mano nr1 dabar, nes užėjo garbanų noras, o juo tikrai gražiai ir lengvai galima plaukus susigarbanot.
3. Kvepia labai skaniai, skalsios priemonės. Nesausina duškė odos, o pienelis nepadaro per riebios. Man jų kvapai tokie žiemiški ir mieli..
4. Beuty Blender.... KAIP aš be jo gyvenau ankščiau aš nesuprantu

tobulai padengia krempudrą, ją tiesiog sulieja su oda. Naudoju sausą, nors rekomenduojama ją drėkint prieš naudojant. Taip ją myliu, kad nebepamenu kada naudojau šepetėlį
5. Sanex irgi viena iš priemonių, be kurios neįsivaizduoju savo krepšelio. Puikiai apsaugo, nedirgina odos, nesukelia alergijos, nesausina.. tik problema tame, kad Londone nėra pirkt bekvapio, tai kas kartą tenka siųstis iš LT.
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2013 11 06, 18:44)
Prietarai, labai grazi esat.

ir siaip labai fainas krepselio pateikimas, na ir zinoma pats krepselis, aprasymai, palyginimas su senuoju krepseliu.
O dabar prie klausimu (nors jau dauguma Almost uzklause

) :
1. Kaip patinka "Lumene" antakiu vaskas?
2. Kuris ten Sigma Precision sepetelis? Kam naudojat? Kaip patinka?
3. Kaip patinka "Too Faced" akiu primer'is?
dėkui
1. Nebelabai naudoju, kartkartėm ir tik tam, kad neišmest. nes antakius su šešėliu tamsinu, tai kažkaip ir suteikiu formą kuri nebeišsidrasko vėliau. šiaip visai nieko produktas, kieno antakiai vešlūs ir jų nereikia 'tankinti' su šešėliu ar pieštuku tai puiki primonė
2. Sigma flat p80, naudojau krepudrai tepti ant spuogelių ir randelių, tai tikrai puikiai padėdavo, bet dabar nebent kai drauges dažau naudoju, sau visk su beauty blenderiu pasidarau

tik va formą keistokai prarado, visi išoriniai plaukeliai į šonus tokiu rateliu išlinko, o visi kiti viduje kaip ir buvę
3. Tikrai geras, nors iš pradžių nelabai patiko, bet va prieš kelias dienas dūminį dariausi, tai visą naktį išsilaikė.. aš jį dar ir kiekvieną dieną tepu, kad vokams spalą suteiktų, ty kad nebūtų tokie mėlyni
Papildyta:
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 11 06, 18:51)
Sveiki, tikrai nesvietiskai graziu bruozu esate
Mane domintu prie veido prieziuros priemoniu Hialurono zele, jei gerai iziuriu? Koks poveikis? Ar patinka? Ar nekemsa poru, padrekina? Viena tepate ar mixuojate kazkaip?
Ultimo mineraline pudra, gal galima platesni atsiliepima?
Koks Rimmel Kate Moss lupdazio atspalvis? Nuotraukoje labai grazus atrodo

Pire pamirstuku, sakykite, kas ten is Artdeco nedamatau
ačiū labai
Hialurono želė labai faina, nors bandžiau tik kartą, bet panaudojus oda tokia kaip prisotinta, padrėkinta liko, stangri. Kimšimosi nepastebėjau dar

Tepu vieną, dažniausiai odą tokiai dalykais lepinu po kaukių ar kai pastebiu, kad kažkas ne to
Ultimo mineralinė mano prietų metų atradimas, nes nesimato ant odos, gerai maskuoja, užtvirtina makiažą, nekemša porų ir yra nebrangi
Ten
16nr, labai fainas, nes nesausina, gerai laikos ir malonus ant lūpų.
Artdeco blakstienų klijai