Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Prietarai, labai grazi esat. wub.gif ir siaip labai fainas krepselio pateikimas, na ir zinoma pats krepselis, aprasymai, palyginimas su senuoju krepseliu. thumbup.gif

O dabar prie klausimu (nors jau dauguma Almost uzklause biggrin.gif ) :
1. Kaip patinka "Lumene" antakiu vaskas?
2. Kuris ten Sigma Precision sepetelis? Kam naudojat? Kaip patinka?
3. Kaip patinka "Too Faced" akiu primer'is?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 06, 17:10)

Sveiki, tikrai nesvietiskai graziu bruozu esate bigsmile.gif
Mane domintu prie veido prieziuros priemoniu Hialurono zele, jei gerai iziuriu? Koks poveikis? Ar patinka? Ar nekemsa poru, padrekina? Viena tepate ar mixuojate kazkaip? 4u.gif
Ultimo mineraline pudra, gal galima platesni atsiliepima?
Koks Rimmel Kate Moss lupdazio atspalvis? Nuotraukoje labai grazus atrodo smile.gif
Pire pamirstuku, sakykite, kas ten is Artdeco nedamatau rolleyes.gif
Atsakyti
PRIETARAI, kaip viskas graziai ziurisi thumbup.gif
Mane domina:
1. Esscence nagu lako dziovinimo priemone - ar veiksmingai dziovina, nes man misija neimanoma sekmingai dziovinti nagu laka doh.gif
2. Kempinele pudrai - smagu/paprasta su ja dengti veida, reikia kazkokiu papildomu igudziu? Ir kokie jums skirtumai nuo dengimo pirstais, sepeteliu?
3. oxblood spalvos lupdazio as irgi labai noriu, ta jei Jusu paieskos bus sekmingos - pasidalykite radiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 06, 12:05)
Basaria, grazus krepsiukas!  smile.gif  Mano klausimai:
1. Kas ten is Desert Essence?
2. Kaip Jums AO prausiklis?
3. Kaip Logona, berods, alaviju,kremas? Kokia Jusu oda?
4. Kokie ten 2 Sante produktai?
5. Kaip Jums earth Science deep conditioning kauke?
6. Kaip Jums Natutres Gates sampunas? Kokie Jusu plaukai?

1. Ten moliūgų rankų kremas. Patinka. Greitai susigeria, lb skalsus.
2. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Lb gerai nuplauna makiažą, patiktų labai labai, jei būtų tirštesnis, dabar lb skystas toks, vos ne kaip vandenukas.
3. Aga šis. Mano oda tokia gan sausoka, dermatitine. Nieko blogo negaliu pasakyti, bet tikrai nekartosiu. Man trūksta drėkinimo, patinka kai kremai būna skystesni. Va o pažystamai lb patinka, jau n - ajį naudoja ir patenkinta.
4. Ten Sante family balzamas, tai čia lygiai toks pats kaip šis Sante balzamas.
Mėlynoje pakuotėje - plaukų vaškas. Aš juo po galvos plovimo palukų "antenas suguldau" arba pasišiaušėlius galiukus sutepu.
5. Aš jos kaip kaukės nenaudoju. Naudoju kaip balzamą. Patinka kvapas. Galėtų lb drėkinti, bet šiaip visai nieko paįvairinimui.
6. Lb gerai plauna, gerai putoja. Patiko tikrai, bet išsausino jis man plaukus. O mano ir taip balinti, sausi plaukai.

QUOTE(ZBITKA @ 2013 11 06, 12:09)
Kaip Neobio dantu pasta? mirksiukas.gif

Man ji lb lb lb. Mano dantys jautrūs, su daug pastų negaliu plauti, nes iš karto dantis gelia. O ši liuks, puikiai tinka, jau daug tubeliu esu sunaudojusi, kol kas tikrai į nieką nekeisiu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Danela @ 2013 11 06, 18:55)
PRIETARAI, kaip viskas graziai ziurisi   thumbup.gif
Mane domina:
1. Esscence nagu lako dziovinimo priemone - ar veiksmingai dziovina, nes man misija neimanoma sekmingai dziovinti nagu laka  doh.gif

Nors ne manęs klausiate, bet pasidalinsiu ir aš savo nuomone - man tai labai jis patinka, esu patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 06 lapkričio 2013 - 18:55

Pirma noriu pagirti graziaja krepselio savininke bigsmile.gif , o toliau keli klausimai, nes kiti jau uzklausti biggrin.gif :

1. Matau dabar turite 2 kremines pudras (2012 m. krepselyje buvo Kanebo), ar galetumete jas visas palyginti. Kuri butu pati paciausia ir kodel? Kokie pudru numeriukai? ax.gif
2. Matau 2012 m. naudojote Maybelline maskuokli, dabar jokio nebeturite? Ar as tiesiog kazkaip praziurejau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 11 06, 18:33)
Prietarai - kokia Jūs graži  bigsmile.gif  wub.gif ir labai puikus krepšelis! negaliu atsigrožėt, bet bandau pateikt klausimus  biggrin.gif  bigsmile.gif ačiū už pateikimą, labai skaniai žiūrisi!

1. Kaip Jums Avene terminis vanduo?
2. Kaip Jums TangleTeezer ir Remington garbanų sukimo aparatas?
3. Kaip Korres kūno priežiūros priemonės?
4. Kaip Beauty Blender?
5. Kaip Sanex rutulinis deodorantas?

ačiū, man pačiai patinka stebėt gražiai pademonstruotus krepšelius, tai ir pati stengiuosi 4u.gif

1. Avene mano priemonė, be kurios negalėčiau gyvent. Mano tonikas jis ryte ir vakare. Puikiai atgaivina odą, nekemša, nes paprasto vandens naudot negaliu, man netinka, nes oda bjaurėja.
2. Aš plaukų beveik nešukuoju, tik išplovus galvą ir jei fenuoju, garbanoju, tiesinu, tai šis šepetys tikrai plaukų nepeša, malonus rankoj, gerai iššukuoja. O garbanotuvas mano nr1 dabar, nes užėjo garbanų noras, o juo tikrai gražiai ir lengvai galima plaukus susigarbanot.
3. Kvepia labai skaniai, skalsios priemonės. Nesausina duškė odos, o pienelis nepadaro per riebios. Man jų kvapai tokie žiemiški ir mieli..
4. Beuty Blender.... KAIP aš be jo gyvenau ankščiau aš nesuprantu g.gif tobulai padengia krempudrą, ją tiesiog sulieja su oda. Naudoju sausą, nors rekomenduojama ją drėkint prieš naudojant. Taip ją myliu, kad nebepamenu kada naudojau šepetėlį ax.gif
5. Sanex irgi viena iš priemonių, be kurios neįsivaizduoju savo krepšelio. Puikiai apsaugo, nedirgina odos, nesukelia alergijos, nesausina.. tik problema tame, kad Londone nėra pirkt bekvapio, tai kas kartą tenka siųstis iš LT.
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2013 11 06, 18:44)
Prietarai, labai grazi esat. wub.gif ir siaip labai fainas krepselio pateikimas, na ir zinoma pats krepselis, aprasymai, palyginimas su senuoju krepseliu. thumbup.gif

O dabar prie klausimu (nors jau dauguma Almost uzklause biggrin.gif ) :
1. Kaip patinka "Lumene" antakiu vaskas?
2. Kuris ten Sigma Precision sepetelis? Kam naudojat? Kaip patinka?
3. Kaip patinka "Too Faced" akiu primer'is?

dėkui 4u.gif
1. Nebelabai naudoju, kartkartėm ir tik tam, kad neišmest. nes antakius su šešėliu tamsinu, tai kažkaip ir suteikiu formą kuri nebeišsidrasko vėliau. šiaip visai nieko produktas, kieno antakiai vešlūs ir jų nereikia 'tankinti' su šešėliu ar pieštuku tai puiki primonė smile.gif
2. Sigma flat p80, naudojau krepudrai tepti ant spuogelių ir randelių, tai tikrai puikiai padėdavo, bet dabar nebent kai drauges dažau naudoju, sau visk su beauty blenderiu pasidarau smile.gif tik va formą keistokai prarado, visi išoriniai plaukeliai į šonus tokiu rateliu išlinko, o visi kiti viduje kaip ir buvę unsure.gif
3. Tikrai geras, nors iš pradžių nelabai patiko, bet va prieš kelias dienas dūminį dariausi, tai visą naktį išsilaikė.. aš jį dar ir kiekvieną dieną tepu, kad vokams spalą suteiktų, ty kad nebūtų tokie mėlyni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 11 06, 18:51)
Sveiki, tikrai nesvietiskai graziu bruozu esate bigsmile.gif
Mane domintu prie veido prieziuros priemoniu Hialurono zele, jei gerai iziuriu? Koks poveikis? Ar patinka? Ar nekemsa poru, padrekina? Viena tepate ar mixuojate kazkaip? 4u.gif
Ultimo mineraline pudra, gal galima platesni atsiliepima?
Koks Rimmel Kate Moss lupdazio atspalvis?  Nuotraukoje labai grazus atrodo smile.gif
Pire pamirstuku, sakykite, kas ten is Artdeco nedamatau rolleyes.gif

ačiū labai bigsmile.gif
Hialurono želė labai faina, nors bandžiau tik kartą, bet panaudojus oda tokia kaip prisotinta, padrėkinta liko, stangri. Kimšimosi nepastebėjau dar smile.gif Tepu vieną, dažniausiai odą tokiai dalykais lepinu po kaukių ar kai pastebiu, kad kažkas ne to smile.gif
Ultimo mineralinė mano prietų metų atradimas, nes nesimato ant odos, gerai maskuoja, užtvirtina makiažą, nekemša porų ir yra nebrangi smile.gif
Ten 16nr, labai fainas, nes nesausina, gerai laikos ir malonus ant lūpų.
Artdeco blakstienų klijai smile.gif
Atsakyti
Prietarai pritariu merginoms wub.gif

Kaip Jums Moroccon argan oil plaukų serumas?
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2013 11 06, 18:55)
PRIETARAI, kaip viskas graziai ziurisi  thumbup.gif
Mane domina:
1. Esscence nagu lako dziovinimo priemone - ar veiksmingai dziovina, nes man misija neimanoma sekmingai dziovinti nagu laka  doh.gif
2. Kempinele pudrai - smagu/paprasta su ja dengti veida, reikia kazkokiu papildomu igudziu? Ir kokie jums skirtumai nuo dengimo pirstais, sepeteliu?
3. oxblood spalvos lupdazio as irgi labai noriu, ta jei Jusu paieskos bus sekmingos - pasidalykite radiniu smile.gif

dėkui 4u.gif
1. tikrai padeda. man irgi būdavo misija neįmanoma, kol neišbandžiau jų.
2. labai lengva ja tepti krempudrą, lengviau nei su šepetėliu. šepetėliai man taip neįtrindavo pudros į odą, kaip kad kempinėlė, tai ji labiau matydavos, o dabar tobulai viskas susilieja..
3. būtinai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 06, 19:58)
dėkui  4u.gif
1. tikrai padeda. man irgi būdavo misija neįmanoma, kol neišbandžiau jų.
2. labai lengva ja tepti krempudrą, lengviau nei su šepetėliu. šepetėliai man taip neįtrindavo pudros į odą, kaip kad kempinėlė, tai ji labiau matydavos, o dabar tobulai viskas susilieja..
3. būtinai pasidalinsiu  smile.gif

O kur pirkote ta kempinele? ax.gif
Atsakyti
Basari'a ir Prietarai grazus krepseliai! Prietarai ir pati grazuole, labai grazios akys! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 11 06, 19:18)

Pirma noriu pagirti graziaja krepselio savininke bigsmile.gif , o toliau keli klausimai, nes kiti jau uzklausti biggrin.gif :

1. Matau dabar turite 2 kremines pudras (2012 m. krepselyje buvo Kanebo), ar galetumete jas visas palyginti. Kuri butu pati paciausia ir kodel? Kokie pudru numeriukai? ax.gif
2. Matau 2012 m. naudojote Maybelline maskuokli, dabar jokio nebeturite? Ar as tiesiog kazkaip praziurejau? ax.gif

ačiū, labai malonu 4u.gif
pradėsiu nuo lengvesnio.. biggrin.gif
2. neturiu jokio maskuoklio, man jo niekada kažkaip ir nereikėjo, naudojau dėl to, kad turėjau. aš puikiai visad užsimaskuoju su pudra kurią maliavoju veidą smile.gif
1.Pačių pačiausia NARS (mont blanc) (man ji temsoka, reikia siberica), nes maskuoja geriausiai, sėdi ant odos geriausiai ir nekemša porų.. Antroj vietoj būtų Shisheido ( I 00), kuri gerai maskuoja, bet ne taip gerai, irgi puikiai laikosi ant veido.. nekemša porų, kas man vienas aktualiausių dalykų.jei reiktų rinktis tarp šių, laimėtų NARS, nes su ja mano veidas švyti ir ji geriau maskuoja, ko man ir reikia pudroj. o Kanebo labai labai lengvutė, man ji buvo per lengva, kiek kimšo poras ir nuplaukdavo nuo veido, jis greit imdavo blizgėt. kas turi sausesnę odą ir kam nereikia maskavimo tikrai neatmesčiau jos iš variantų.. vis dar norėčiau jos seserį išbandyt lasting velvet smile.gif o kuri spalva jau nebepamenu, žinau kad šviesi, nes niekad aš ruda nebuvau..
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 06, 19:55)
Prietarai pritariu merginoms  wub.gif

Kaip Jums Moroccon argan oil plaukų serumas?

4u.gif 4u.gif
niekam tikęs. jei pati būčiau pirkus, būčiau liūdėjus dėl išlaidų. realiai nedaro nieko - neglotnina, nepadaro blizgančių, nepalengvina šukavimo... mano favoritas kerastase chroma rich, kurį palikau LT, bet persipyliau į mažą sebamed bonkutę (kažkurioj foto yra)
QUOTE(Danela @ 2013 11 06, 20:03)
O kur pirkote ta kempinele?  ax.gif

iš lookfantastic siunčiausi. verta kiekvieno cento 4u.gif

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 11 06, 20:05)
Basari'a ir Prietarai grazus krepseliai! Prietarai ir pati grazuole, labai grazios akys! wub.gif

ačiū, vis bandau save įtikint, kad akys - sielos veidrodis biggrin.gif
Atsakyti
Gražus krepšelis prieš tai ir dabar, gražus pateikimas, labai graži savininkė - malonu susipažint 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 lapkričio 2013 - 20:51