Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Ameeragausus ir grazus krepselis 4u.gif atsakymus jau radau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ameera labai idomu ir plauku priemones verysad.gif Kl: kaip patinka MAC strobe kremas? koki efekta jis duoda? kuri skysta krempudra jums pati paciausia?
Atsakyti
Nelepinu aš plaukų taip, kaip riektų. Dar tik procese užsisakyti visą MilkShake rinkinį smile.gif
MAC Strobe įdomus. Miksuoju į pudrą ar ant jos, nes prieš ją pradingsta. Efektas - rausvas švytėjimas pagavus šviesą. Skaistina gražiai, bet man labiau patinka vis tik sausi produktai visiems efektams išgauti.
Pati pačiausia buvo Revlon ColorStay sausai odai (mano mišri, T zona blizgi, bet šita pudra tiek puikiai maskavo, tiek riebalus sulaikė puikiai). Bet dabar bandau Dior. Patiko Dior skin sculpt dėl maskavimo ir laikymo, BET atradau AirFlash, iš kurios nesitikėjau nieko, ką ji daro. Nepaisant to, kad purškiama, maskuoja puikiai, plius galima sloksniuoti ir išgauti maskavimą. Bet dengiau vieną sluoksnį (tiesa, su šepetėliu, bet vis tiek tobulai lengvai atrodė) ir maskavimo užteko, nors aš mėgstu stiprų maskavimą. Vaizdas itin gaivus, nugulus ant odos pradėjo gražiai švytėti. Atlaikė palyginus labai gerai. Na ir myliu dar Estee Lauder Double wear, nes maskuoja ir labai gerai laiko matiškumą.
Taip kad Dior Airflash dabar pirmoj vietoj ir po to Estee Double wear. smile.gif
Atsakyti
Ameera, gražus krepšiukas mirksiukas.gif Klausimai atsakyti, tik man pritrūko kūno ir plaukų piemonių, visada įdomu į jas paspoksoti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 09 11, 20:33)
1. Suteikia skaistumo, bet nors jis skirtas riebesnei odai - man riebalų nesulaiko. Neveikia jis kaip primeris man. Bet žiūrisi labai gražiai įtapšnojus ant pudros jau (įmanomas toks naudojimas, tačiau dėl kainos sakyčiau, kad geriau šiaip ką skaistinančio susirasti). Nebandžiau naudoti kaip odos priežiūros priemonės (galima vakarais pasitept, ryte turėtų būt skaistesnė oda). Kartais įlašinu į skystą pudrą. Iš esmės man jokio įspūdžio nepaliko.

Laba diena , kiek įžiūriu miniuką nuotraukoje, tai jūs čia apie tą Guerain primerį?
user posted image
Atsakyti
Puikus krepselis 4u.gif
Domina Mac skaistalai, kokios spalvos? Kaip patinka skaistalai? Apibudinkite spalvas.. 4u.gif
Atsakyti
Ameera - labai grazu!!
vienas klausimas, nes i kitus jau atsakyta - kaip Jums MAC refill seseliai? ar neatrodo, kad kazkuo skiriasi nuo normaliu mono pakuotese esanciu? ar siaip esate patenkinta jais?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 09 11, 18:40)
O kas per paletes is ebay? Gerai laiko? Kairioji domina (kur daugiau rudi atspalviai).

Turiu viena is ebay, irgi 88 spalvu berods, kaip uzsuksi daiktu, galesiu gyvai parodyt jei priminsi biggrin.gif

Krepselis nerealiai.... bigsmile.gif O jau skystu pudru kiek.... blink.gif Ar tikites visas isnaudoti?Pudra naudojat kasdien?
Labai patiko, nes buvo kur paspoksot biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ameera, labai patiko krepselis. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ameera,
1. gal galite palyginti visas tris revlon pudras? kokiai odai skirtos, koki efekta suteikia ir pan.
2. kaip jums mufe ir bourjois maskuokliai?
3. kur perkate nyx kosmetika?
Atsakyti
Ameera, krepšelis labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

krepšiukas labai labai bigsmile.gif
Atsakyti