Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Keliu savo smile.gif į komentarus, ar tiek visko sunaudoju, kam man tiek visko reikia, neatsakinėsiu biggrin.gif

Plaukams:
user posted image

user posted image

Kūnui:

user posted image

user posted image

Įdegiui:

user posted image

Veidui:

user posted image

user posted image

Dekoratyvinė:

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šepetėliai:

user posted image

user posted image

Rankoms ir nagams:

user posted image
Papildyta:
Nagų lakai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kvepalai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 14 rugsėjo 2013 - 21:05
Gisana, labai grazus krepselis bigsmile.gif
kaip sis HR tusas? gal esat bandziusi ir HR lash queen ir galetumete palyginti?
Kaip John Frieda full repair sampunas ir kondicionierius? esu bandzius kauke sios linikos tai mano plaukams netiko g.gif
Atsakyti
Svajonių krepšas bigsmile.gif .

Kaip Sleek kontūravimo ir skaistalų paletės?
Kas ten iš Hourglass, highlighter'is? Kaip patinka?
Kuris bronzantas labiausiai patinka?
Kaip Glamglow, yra efektas?
Atsakyti
Aaaaa!!! Gisana 4u.gif
Ačiū, kad įkėlei mirksiukas.gif Viskas taip skoninga, taip išlaikyta, brangu ir solidu rolleyes.gif
Klausimų apie konkrečias priemones neturiu. Nebent prašyčiau pasisakyti, kokie Tavo plaukai, kokia oda? Taip pat, kas iš įkeltukų yra Tavieji must have? Ką rekomenduotum ir kodėl?
Beje, esu mačiusi Tavąjį blog'ą, nuotraukytes. Ir man visuomet "cekava" - kaip ir kuo tokios gražuolės gyvena? Ar tokie skoningi beigi išties brangūs kosmetikos klodai yra jų gyvenimo tikslas ar tik priemonė, padedanti siekti tų tikslų? Ką tokios moterys dirba? Kaip jos leidžia laisvalaikį? kas jų vyrai? Iš kur resursai tokiai brangiai kosmetikai ir savęs puoselėjimui?..
Gisana, susimildama, neįsižeisk, tikrai neturiu tokio tikslo įžeisti. Tiesiog moteriškai smalsu. Gal net pavydžiu mažumėlę tokio gamtos duoto grožio ir galimybės tą grožį puoselėti. mirksiukas.gif

Atsakyti
Gisana... be zodziu... tik klausimai biggrin.gif
1. kuo patinka MAROCCANOIL priemones plaukams? Ar vertos savo kainos (kiekviena)?
2. Kaip naudojate idegio priemones? Na, suprantu, kam reikalingi savaiminio idegio kremai ar, tarkim, soliariumo kremai. Bet matau ir idegio skatintoja, ir savaiminio idegio krema, ir krema nuo saules. Del kremo nuo saules viskas aisku. O kaip naudojate autralian gold ir tas kitas priemones? Na, laiko atzvilgiu, tarkim. (pvz., pirmadieni pasideginat - tepates tokia ir tokia priemone, tada kas antra diena kitokia, o kazkurios isvis nenaudojat). Sunkiai sekasi suformuluoti klausima, bet gal suprasit, kas mane domina biggrin.gif Ne kieki akcentuoju, bet naudojimo sistema domina wink.gif
3. Ar pasiteisino veido valymo aparatas?
4. Ar bandete L'oreal micelini vandeni (ir gal galite palyginti su Bioderma)?
5. Ka gero ar blogo galite pasakyti apie Bioderma Sebium AKN?
6. Kuo patinka Maybelline tusas?
7. Ar dar patinka L'oreal CC kremas?
8. Kokia ten skaistalu palete virs NARS? Domina komentaras apie ja.
9. Kuo patinka China glaze naglakiai?
10. Kur dingo EL DW pudra? Tiesiog pabaiget ar nebepatinka?
11. Pamaciau tamsu lupdazi (pirmoj luodaziu foto, 4 is kaires) ir noriu paklaust, kokiom progom ir ar daznai juo pasidazote? As tamsiu vysniniu turiu bent kelis ir man labai grazus vaizdas ant lupu tik kol jos suciauptos, uztai jais niekada nesidazau. Bet jei kalbi ar juokiesi ir matosi ta nepadazyta (slapioji biggrin.gif ) lupu dalis ar, neduokdie, nusidazo dantys, tada kazkoks kosmaras... Na, zodziu, cekava, ar praktiskai pritaikomos tokios spalvos yra (idomumo delei laukiu ne tik Gisana nuomones).
Atsakyti
Gisana, nu ir kaip tu isnaudoji tiek? biggrin.gif biggrin.gif

kaip elemis papaya ezyme peel?
kaip khiels kauke?
kaip chanel tepami skaistalai?
pamirsau ko dar norejau klausti doh.gif
Atsakyti
Gražus, gausus krepšas smile.gif Kol peržiūrėjau iki pabaigos, pamiršau pradžią wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gisana,labai grazus ir skoningas krepselis 4u.gif wub.gif

Domina atsiliepimas apie sebastiano plauku prieziuros priemones?nusipirkau,bet dar nebandziau blush2.gif
Ar patinka Decleor priemones,ka patartum isbandyti?ka ten butent turi? ax.gif

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
gisana, nuotrauku kokybe good.gif
ir nagu laku spalvos wub.gif

domina atsiliepimai apie
1. sleek skaistalu trijule, ar ne per ryskus?
2. dior nude bb cream, youtubej tai svaigsta apie ji...
3. ar clarasonic pasiteisines dalykas?vertas investiciju?
4.kaip sigma sepeteliai? ir siaip kokia geriausia firma is tu kuriuos turi?
5. kas ten is revlon nagu prieziurai? ar verti demesio?

Atsakyti
Gisana wub.gif

be žodžių.
Atsakyti
Be zodziu wub.gif Nezinociau net ka veikt su tiek biggrin.gif Gisana, jeigu nesidometum tiek makiazais, darytumeis juos tik sau, ar vistiek tiek visko turetum? smile.gif Laukiam naujo video cool.gif
Atsakyti
Gisana - labai grazu!! aciu! bigsmile.gif
Atsakyti