Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(rentabili @ 2013 11 26, 21:51)
Pinga,kokia nuomone apie Rasos anti age seruma?

Maloni tekstūra, puikiai susigeria, nepalieka lipnumo, nekemša porų, drėkina. Kadangi mano oda mišri, po jo galiu nenaudoti kremo. Tiesa, nežinau, kaip dėl kovos su raukšlėmis. Pas mane dar nelabai yra su kuo kovoti, tai ženklių pokyčių nepastebiu. Tikėkimės, veikia bent prevenciškai smile.gif Visumoje - patinka.

QUOTE(shemsa @ 2013 11 26, 23:29)
O kaip naudojat aliejuka furture 5?

Įtrinu į šaknis iki plovimo, kai netingiu, dar pamasažuoju. Laikau ne mažiau 15 min., dažnai ir per naktį.
Atsakyti
Dedu savo krepšą. Perspėju, kad nesidažau kasdieną, tad ir kosmetikos atitinkamai. Šio to laukiu užsakyto ir ieškau bronzanto bei skaistalų.
p.s. ir tangle teezer'io niekur nerandu unsure.gif
Vonios/plaukų priemonės
user posted image
Veido priežiūra
user posted image
Veido dekoratyvinė
user posted image
Lūpų priemonės
user posted image
Akių
user posted image
Šepetėliai
user posted image
Kvepalynas
user posted image
Pamirštukai/mėginukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 22 gruodžio 2013 - 21:24
gražus krepšiukas, patinka, kad saikingas, kokia ten joico priemonė plaukams? kaip patinka 4u.gif
Atsakyti
Ar jau turite nuomone apie Elemis tonika?
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 12 22, 21:42)
gražus krepšiukas, patinka, kad saikingas, kokia ten joico priemonė plaukams? kaip patinka  4u.gif

Kaukė, labai patinka. Plaukai labai žvilga ir švelnūs po jos
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2013 12 22, 21:51)
Ar jau turite nuomone apie Elemis tonika?

kol kas galiu pasakyt, kad padrėkina, palieka tokį gaivos ir švarumo pojūtį. Kartais su vatos diskeliu pavalau veidą, kartais purškiu tiesiogiai. Patinka, bet dar mažokai laiko praėjo kaip naudoju smile.gif
Atsakyti
Kokias priemones naudojat is ALPHA H ir kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 12 22, 22:25)
Kokias priemones naudojat is ALPHA H ir kokie atsiliepimai? 4u.gif

Šveitiklį su rūgštimis ir prausiklį. Šveitiklis labai patinka, šveičia, bet nėra grubus, apramina mano odą, atsiradusius spuogiukus. Prausiklis nėra mano mylimiausias, neputoja, jokio poveikio nematau. Naudoju keitaliodama su kitais, bet tikrai nepirksiu antrą kartą
Atsakyti
Kas ten is elemis ir caudalie prie veido prieziuros ir ar patinka?
Kaip caudalie dekoratyvine? Ten BB?

Grazus krepselis smile.gif
Atsakyti
labai patiko smile.gif

kas ten veidui iš nuxe?ar patinka? kokia oda?
kokia ten biri pudra?
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2013 12 23, 05:36)
Kas ten is elemis ir caudalie prie veido prieziuros ir ar patinka?
Kaip caudalie dekoratyvine? Ten BB?

Grazus krepselis smile.gif

ačiū, minimalistinis toks smile.gif
Elemis iš viso man atradimas, mano odai labai patinka viskas, ką bandžiau.
Turiu cleansing balm (lietuviškai - valomasis balzamas?) - metų atradimas, patinka pati koncepcija, kaip naudojamas. Palieka ypatingą švaros pojūtį, nuvalo viską, netraukia odos. Taip pat turiu naktinį spuogiukus naikinantį serumą, toniką ir veido kremuką (naudoju nakčiai, nes toks sunkokas).
Caudalie irgi visai nieko. Ten šveitiklis, bet Alpha H labiau patinka. O dekoratyvinė - BB kremas. Spalva nelabai vykusi. Šviesiausią ėmiau, bet tokia ryžoka. Maišau su kita pudra. Bet dengiasi ir laikosi gerai
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 12 23, 09:40)
labai patiko smile.gif

kas ten veidui iš nuxe?ar patinka? kokia oda?
kokia ten biri pudra?

Veido kaukė. Mano oda mišri, į riebumą, jautri, linkusi į spuogus, jei kas nors nepatinka. Kaukė tikrai gera, giliai išvalo, apramina odą. Naudoju bent porą kartų į savaitę.
Biri pudra Mary Kay, spalva labai gera, grynai mano odos. Dedu skystos pudros sutvirtinimui, plius dar šiek tiek daugiau padengia odą, bet nepadaro sunkumo pojūčio. Labai vykęs pirkinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 23 gruodžio 2013 - 12:30
[quote=11alpina,2013 12 23, 13:27]
ačiū, minimalistinis toks smile.gif
Papildyta:

Veido kaukė. Mano oda mišri, į riebumą, jautri, linkusi į spuogus, jei kas nors nepatinka. Kaukė tikrai gera, giliai išvalo, apramina odą. Naudoju bent porą kartų į savaitę.

kaip vadinasi ta kaukė?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 12 23, 14:16)
kaip vadinasi ta kaukė?

Masque purifiant doux (clarifying cream mask)
Atsakyti