Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Ačiū visoms už komplimentus. Tiek man, tiek krepšeliui blush2.gif 4u.gif Beje, šypsena po breketukų ir estetinio (rašiau ir rodžiausi atitinkamose temelėse). Tai norisi šypsotis ir šypsotis, rodytis ir rodytis. biggrin.gif
QUOTE(6Combo9 @ 2013 11 24, 20:30)
Labai domina atsiliepimai apie "Loreal Elvital" aliejuką.

Puiki priemonė. Labai patinka thumbup.gif Suglotnina, sušvelnina plauką, nuima šiaušimąsi, neapsunkina, padauginti beveik neįmanoma. Naudoju kasdien. Ne tik galiukams, bet ir per visą ilgį, išskyrus šaknis. Pabaigusi bandysiu Kerastase. Norisi palyginti.

QUOTE(Malena @ 2013 11 24, 20:55)
Norėčiau komentarų apie "Thalion" (jei teisingai įskaitau) veido priemones

Neturiu joms jokių priekaištų. Švelnaus poveikio, malonaus kvapo, malonu naudoti. Pienelis gerai nuvalo makiažą, prausiklis nuprausia, po jo nesijaučia veido tempimo. Šveitiklis labai švelnus, dalelės smulkios, gal mano mišriai odai norėtųsi intensyvesnio šveitimo, bet visumoje patenkinta. Drėkinanti emulsija lengvutė, iš karto susigeria, neriebina, drėkinimo visiškai pakanka. Pirkau su akcija (iš membershop.lt), tai atidirbinėja kiekvieną litą.

QUOTE(style18 @ 2013 11 24, 21:03)
kaip jums noreva prausiklis? man labai tinka bigsmile.gif
kas ten iš collistar, kremas ar šveitiklis kūnui?
kaip shiseido bb kremas ir chanel pudra? ar bb kremas nors kažkiek matiškumą laiko?
ar patinka artdeco servetėlės?

Po Noreva man šiek tiek tempia odą. Tai naudoju tik esant pabėrimams. Prausia gerai. Tiesa, makiažo aš prausikliais neplaunu. Tam naudoju kitas priemones (pienelį ar micelinį vandenį).
Collistar - a la liekninantis kremas Saline Slimming Cream. Nepatinka, nes palieka ant odos baltą plėvelę, kuri vėliau trinasi, trupa, tepa drabužius. Odą kažkiek stangrina, patempia. Liekninančio poveikio nepastebėjau biggrin.gif Bet naudoti nemalonu. Plius ir kvapas keistas.
Shiseido bb kremas labai malonios tekstūros, labai malonaus kvapo, nuostabiai dengiasi, susilieja su oda, oda lieka elastinga, jokio kaukės efekto. Žodžiu, nuostabus produktas, jei ne mano mišri oda... Blizgesys lenda vos po 2-3 val. verysad.gif Net užfiksuotas biria pudra. 100 proc. rekomenduočiau sausos ar normalios odos savininkėms.
Servetėlės funkciją atlieką, veiduką matizuoja, tad visai patenkinta. Tiesa, su kitomis palyginti negaliu, nes kol kas nesu kitų turėjusi.
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 24, 21:21)
Kokia ten seseliu palete rudoj dezutej? Kaip laikosi, ar patinka?

Ten labai sena, pirmoji mano paletė, pavadinimu Concepts of beauty. Jau net nebepamenu kur ir kada pirkau. Dabar tokios firmos net google nemeta doh.gif Būtų laikas su ja jau atsisveikinti, bet karts nuo karto dar panaudoju du viršutinius šešėliukai kairėje pusėje. Patinka man jie.
QUOTE(overlook @ 2013 11 24, 21:26)
Ir kaip jums bourjois BB? Nes turėjau ir tai turbūt prasčiausia turėta dekoratyvinė priemonė
Ir dar - kam naudojate medų?

Dėl Bourjois BB visiškai sutinku. Bjaurus produktas. Dengiasi kažkaip plėmais, subėga į raukšleles ir poras, išryškina šerpetojimus, kurių šaip lyg ir nėra blink.gif Fotografuodama galvojau šveisti jį į šiukšlių dėžę, bet įkėliau dėl diskusijos biggrin.gif
Medų naudoju tiek veidui, tiek kūnui. Veidui darau kaukytes su citrina - šaukštelis medaus ir šiek tiek citrinos sulčių - nerealiai suminkština ir sušvelnina odą. Kūnui - naudoju įvyniojimams, su moliu, kavos tirščiais, jūros druska ir pan. (čia mėgstu improvizuoti). Oda po tokių įvyniojimų nerealiai švelni, minkšta, lyg aksominė thumbup.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 11 24, 21:35)
kaip patinka Furterer aliejukas tam kvadratiniam buteliuke
kokia nuomonė apie chanel birią....

Neralus, must have produktas thumbup.gif Tau jau antras buteliukas, pirmą naudojau komplekse su Rene furterer R80 ampulėmis ir Forticea šampūnu. Būtent šis kompleksas man sustabdė plaukų slinkimą, paskatino naujų ataugimą, plaukai atauginėja tiesiog sruogomis. Plius man, kaip citruso mėgėjai, labai patinka šio aliejuko kvapas. Tikrai visoms drąsiai rekomenduoju. Efektyvus ir vertas kiekvieno lito produktas.
Chanel labai patinka, labai malonu naudoti. Kiek aksominis, lengvutis (iš esmės permatomas) dengimas, visiškai nesimato ant veido. Maskuoti ji nieko nemaskuoja, naudojama tik kreminei pudrytei užfiksuoti. Šią funkciją atlieka puikiai (nors matizuoja tik vos vos) ir tikrai bus kartojama. Bent jau todėl, kad tai Chanel wub.gif

QUOTE(simre @ 2013 11 24, 22:06)
Shiseido BB kremas. Ką galit apie jį pasakyti?
Koks pieštukas į dešinę nuo tušų? Kam naudojamas?

ApieShiseido BB jau atsakiau 4u.gif
Pieštukas - Collistar Professional Pencil Butter Eyes-Lips Nude. Universalus ir tikrai geras produktas. Naudoju akių vandens linijai, kartais palei antakių liniją (kai norisi tikslių, tobulų antakių), šiek tiek aplink lūpas, kad atrodytų putnesnės. Tikrai patinka, minkštai ir maloniai piešia, labai neblogai laikosi.

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2013 11 24, 22:53)
1. Kas ten is Bourjois oranziniam buteliuke veido prieziurai?
2. Kaip patinka NYX seseliu palete?
3. Kaip laikosi Estee Lauder double wear pudra? kaip patinka? kaip maskuoja?
4. Na ir pasidalink, kaip visgi pavyko sustabdyti plauku slinkima?  blush2.gif

1.Ten tonikas su vitaminu E. Nerealus subtilus apelsinų kvapas. Malonus, gaivinantis pojūtis ant odos. Patinka man šis produktas. O dar už tokią kainą! thumbup.gif Tikrai kartosiu ir ne kartą
2. Man lyg trūksta pigmentacijos ir kažkiek dulka..Tikėjausi daugiau iš jų. Bet natūraliam dieniniam makiažui visai neblogai. Naudosiu.
3.Puikiai laikosi. Tikrai visą dieną, blizgesys nelenda. Bet net mano mišrią odą ji šiek tiek sausina, tai maišau su drėkinamąja emulsija. Tada dengimas lengvesnis, elastingesnis, natūraliau atrodo. Visomoje aš ja patenkinta, bet, kadangi tai pirma mano lux kreminė pudra, ateityje norėsiu išbandyti ir kitas.
4. Jau minėjau - man padėjo Rene Furterer priemonės nuo slinkimo. Complex 5 aliejus (jis ir dabar mano krepšelyje), RF80 ampulės ir Forticea šampūnas. thumbup.gif Lygiagrečiai dar dariausi aliejines kaukes (su kokosų, varnalėšų aliejais), gėriau Wellwoman papildus, tai, matyt, ir tas prisidėjo.
QUOTE(Prietarai @ 2013 11 24, 23:03)
Domina irgi mane nuomonė apie Shisheido BB kremą
Nematau nagų lakų 

Apie Shiseido jau rašiau 4u.gif
Nagų lakų turiu keletą, bet nieko įspūdingo, kad vertėtų rodyti. Keletas maybelline colorama, keletas kažkokių no name. Nesu mėgėja lakuotis nagus. Dažniausiai prancūziškas, kam naudoju rinkinuką Būk arba skaidrus lakas.
Atsakyti
Super krepselis 4u.gif Turiu keleta klausimu.

1.Kaip too faced seseliu pagrindas?
2.Kaip shiseido sepetelis makiazo pagrindui?
3.Kaip Furtener ir agafijos kaukes? Kuri geresne? ax.gif
Atsakyti
pinga, gražus ir įdomus krepšiukas bigsmile.gif 4u.gif O savininkės šypsena labai graži ax.gif

Kaip phyto 7 kremukas?
Kaip Geomar dušo aliejus?
Kaip Loreal BB pudra? Naudojat ant kreminės? ax.gif
Atsakyti
pinga, labai graži jūs ir krepšiukas 4u.gif
Atsakyti
pinga, kaip jums Rene Furterer priemones plaukams aplamai be slinkimo sustabdymo? Nepadaro plauku kaip siaudu? g.gif

Kaip Geomar sveitiklis kunui bei Lancome Genifique kas ten veidui? Labai domina atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
pinga, labai patiko krepselis 4u.gif krepselio savininke taip pat labai grazi, i dominancius klausimus atsakymus jau radau 4u.gif
Atsakyti
Dar kartelį ačiū visoms už gražius žodelius ir komplimentus 4u.gif Man tikrai labai malonu ax.gif
QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 25, 08:55)
1.Kaip too faced seseliu pagrindas?
2.Kaip shiseido sepetelis makiazo pagrindui?
3.Kaip Furtener ir agafijos kaukes? Kuri geresne? ax.gif

1. Pagrindas nerealus. Šešėliai savo vietose išsilaiko visą dieną. Nesubėga į raukšleles, bevei visiškai neišblunka (tiesa, su ryškiu vakariniu makiažu nesu bandžiusi). 100 proc. kartotinas.
2. Mano mylimas mylimas. Dengia lygiai, be jokių ruožų, plonu natūraliu sluoksniu, patogu prieiti prie nosies kraščiukų, paakių. Žodžiu, turi viską, ko tikiuosi iš tokio įrankio. Kaip alternatyvą norėčiau išbandyti nebent beautyblenderį.
3. Agafijos kaukė mane labai nustebino. Po jos plaukučiai švelnūs švelnūs ir neapsunkinti. Labai tinka mano plaukui, naudoju kaip kondicionierių. O va po Rene furterer plaukas kietesnis, šiurkštesnis, reikia naudoti aliejuką ar kitą minkštinančią priemonę. Tiesa, šią kaukę naudojau dar tik trejetą kartų, tai nuomonė kol kas negalutinė. Kita vertus, ją pirkau kaip tikslinę gydomąją, o ne kaip kosmetinę priemonę. Tai tikiuosi, kad bent šią funkciją ji atliks. Ilgiau panaudojusi, parašysiu atsiliepimus Rene Furterer temoje.
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 25, 09:09)
pinga,
Kaip phyto 7 kremukas?
Kaip Geomar dušo aliejus?
Kaip Loreal BB pudra? Naudojat ant kreminės?  ax.gif

Phyto 7 patinka, nors naudojau dar nedaug, baigdinėju kitas nenuplaunamas priemones. Sudrėkina, kiek suglotnina, neapsunkina (nors svarbu nepadauginti, kad neapveltų plauko).
Mėgstu aliejines prasusimosi priemones (nes tingiu tepliotis kūno losjonu), tad patinka tiek Geomar, tiek Nivea. Tiesa, Geomaro dar ir kvapas malonus. Nes Nivea toks specifinis (nėra nemalonus, bet..).
QUOTE(Gisana @ 2013 11 25, 09:32)
pinga, labai graži jūs ir krepšiukas  4u.gif

Ax, Gisana, kaip malonu girdėti tai iš Tavęs! blush2.gif Esi viena mano įkvėpėjų ir netiesioginių mokytojų, tad juo labiau smile.gif Ačiū 4u.gif
QUOTE(Sunreja @ 2013 11 25, 10:20)
pinga, kaip jums Rene Furterer priemones plaukams aplamai be slinkimo sustabdymo? Nepadaro plauku kaip siaudu?  g.gif
Kaip Geomar sveitiklis kunui bei Lancome Genifique kas ten veidui? Labai domina atsiliepimas  4u.gif

Rene Furterer tikrai palieka kažkokį plauko kietumo pojūtį. Bet žvilgesys išlieka, o panaudojus aliejuką ir suformavus apvaliu šepečiu, kietumas dingsta, plaukai krenta puikiai. Tai tokia nevienareikšmė kol kas nuomonė. Kita vertus, šias priemones naudoju tikėdamasi ne tiek kosmetinio, kiek atstatomojo, gydomojo poveikio. Kompleksas nuo slinkimo (forticea šampūnas, Complex5 aliejus ir RF80 ampulės) padėjo (nors Forticea net kiek sausino plauką), tikiuosi, savo darbą atliks ir Tonucia. Bet išsamesnį įspūdį galėsiu susidaryti tik ilgiau panaudojusi. Atsiliepimus paliksiu Rene Furterer temoje. Tiesa, ko kol kas visai nesuprantu, tai kondicionieriaus Fioravanti. Anot gamintojo, tai glotninanti, blizgesį suteikianti linija (t.y. daugiau kosmetinė, ne gydomoji). Bet man šis kondicionierius lyg nieko nedaro.. Dar bandysiu ilgiau panaudoti..
Geomar šveitiklis patinka kvapu ir puikiu šveičiamuoju efektu. Ne itin patinka konsistencija, kadangi skystoka, aliejai atsiskiria nuo druskų, reikia pastoviai maišyti. Šiuo aspektu Natura siberica šveitiklis geresnis. Bet Natura Siberica nepatinka kvapas ir šaldomasis poveikis. Renkantis iš dviejų - kartočiau Geomar.
Lancome Genifique serumas. Naudoju dar per trumpai, kad galėčiau spręsti apie poveikį. Iš pirmo žvilgsnio (ar pirmo naudojimo smile.gif ) patinka, susigeria labai greitai, nepalieka lipnumo ar blizgesio, neriebina. O apie poveikį parašysiu ilgiau panaudojusi, Lancome temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 25 lapkričio 2013 - 19:02
pinga, klausimu neturiu taip tik noriu pagirt krepseli wub.gif labai grazus ypac naujos Lancome priemones ,tikiuosi patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
pinga, pamiršote parašyti apie Loreal BB pudrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 11 26, 00:06)
pinga, klausimu neturiu taip tik noriu pagirt krepseli wub.gif  labai grazus ypac naujos Lancome priemones ,tikiuosi patiks mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Iš Lancome tikiuosi kone stebuklų rolleyes.gif Visgi tikrai itin brangios priemonės.. Ach tie lūkesčiai doh.gif Tikiuosi, bent kiek pasiteisins. Sako, kad poveikis pasimato po 4-6 savaičių.
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 11 26, 08:57)
pinga, pamiršote parašyti apie Loreal BB pudrą  mirksiukas.gif

Tikrai doh.gif Loreal BB kompaktinę naudojau vasarą vieną, tepiau pakuotėje esančia kempinėle. Visai neblogai maskuoja, matizuoja, bet man kiek per daug matiškumo ir lyg šiek tiek miltuotumo priduoda. Aš mėgstu lengvai lengvai "drėgną" finišą. Ant skystos pudros ji kiek per sunki. Nebent puriu šepetėliu vos vos. Visumoje - kaip už tokią kainą, labai neblogas produktas.
Atsakyti
Pinga,kokia nuomone apie Rasos anti age seruma?
Atsakyti
O kaip naudojat aliejuka furture 5?
Atsakyti