Beveik 19, praėjus gal 2 savaitėm po pirmųjų santykių, nes uzpuolė paranoja, kad galiu būti nėščia, bet vietoj to daktarė rado žaizdelę kaklelyje ir cistą ir pradėjo kamantinėti ar tikrai negimdžiau, ar tikrai neturėjau abortų, nors matė, kad nemoku net ant kėdės užsiropšti. Nu vienu žodžiu toks tas pirmas vizitas...
Na vadinasi ne as viena dar nesilankius tokiu metu pas gydytoja. Galvojau kada nueit pasitikrint, bet labai nedristu ir bijau.Gal geriau palauksiu kol pastosiu ir tada apsilankysiu
.
| QUOTE (jauna @ 2004 10 13, 18:31) |
| Na vadinasi ne as viena dar nesilankius tokiu metu pas gydytoja. Galvojau kada nueit pasitikrint, bet labai nedristu ir bijau.Gal geriau palauksiu kol pastosiu ir tada apsilankysiu |
na as tai nuejau pirma karta 18. kazkaip man pasirode, kad gal; reiketu pasitikrinti. As paprasiau mamaos, kad nuvestu pas kokia gera gydytoja, tai ji nuvede pas ta pacia, pas kuria ir ji pati lankesi. Visai ebaisus buvo pirmasis vizitas, daktare pamaciusi mano ispustas akis manau viska suprato, tai buvo labai svelni ir nepaliko jokiu blogu ispudziu. Tik as siaip esu be galo didele baile, tai kad ir lanakausi dabar kas puse metu, bet be proto bijau (nors neaisku ko).
Manyciau kad neverta laukti labai ilgai, nes man jau 18 metu rado zaizdele gimdos kaklelyje.
as pirma karta apsilankiau pas ginekologe ,kai buvau 23 su puse metu.sumastem leliuka tureti,tai ir apsilankiau.labai nustebo,kad atejau tokiu metu pirma karta,bet nieko nesake,gi ne jai burbeti tokius dalykus:)
O as pirma karta nuejau 19 metu.
Bet pirmas vizitas tikrai buvo baisus. Ejau i poliklinika Pylimo gatvej (dabar ji lyg ir CEntro poliklinika vadinasi) pas tokia gyd. Kevliciene. Su tokiu poziuriu kaip jos, tai tikrai negalima dirbti gydytoja. Ziuri i tave kaip i kokia k... atsiprasant.
Labai jau nemalonu. O po to emiau vaikscioti i Tyzenhauzus, tai ten labai gydytoja man patinka. Pas ja ir gimdysiu!
21 buvau. Drauge ejo del kontraceptiku, tai as ir "del drasos" prisijungiau, be to, galvoju, apsiziuresiu kas ir kaip. Ejom i "moters ir vaiko" klinika, kad nebutu jokiu baisumu
Po teisybei, tada negalvojau apie lyt. gyvenima, bet kadangi ejau po drauges ir is baimes tik nerisliai vapejau - kontraceptikus ir man israse
Gyvenime praverte
. Ispudis tikrai geras liko (kiek tai gali buti gerai), nes ginekologe viska labai greitai ir profesionaliai dare. Dabar lankausi kasmet.
nu is tikro as tai dar iki siol nebuvau... kazkaip nenoriu ten eit, o ir nezinau ko man ten eit???? neturiu jokiu nusiskundimu... gal ir reiktu siaip nueit, bet kad baimes daugybe
man 24
kai komisija medicinine reikejo del mokslu praeit tada ir buvau.18metu buvo.
Na sveikos 
as pirma kart buvau 14
man tuomet labai skadejo pilva ir nerado ligos tai nuvare pas "lakunus"
tai visos
subego tai kokiu tik ligu man neitare
, tai paskui bijojau ilgai eit, kol neatsirado bedu 
O tuomet paaiskejo jog buvo apendictas man...
as pirma kart buvau 14
O tuomet paaiskejo jog buvo apendictas man...
QUOTE(midux @ 2004 10 31, 20:16)
nu is tikro as tai dar iki siol nebuvau... kazkaip nenoriu ten eit, o ir nezinau ko man ten eit???? neturiu jokiu nusiskundimu... gal ir reiktu siaip nueit, bet kad baimes daugybe
man 24 
siulau nueiti, nes maza kas
10 metu, kai apendicita itare, tai tiek soko ivare, kad paskui ryzausi nueiti tik 22