Pirmą kartą buvau 20-ies, norėdama pasitart dėl kontraceptikų - planavom su vyru pradėt seksuot:) Žinoma, labai bijodama apžiūros, pasielgiau gudriai - atėjau per mėnesines, tai apžiūros nedarė, tik kontraceptikų išrašė. O paskui jau atėjau dėl problemos - grybelio, - kokių 24. Nei ta apžiūra buvo nemaloni, nei skausminga, bet nemalonu buvo tai, kad buvo praktikantas, kuris į mane stebeilijosi, o gydytoja jam rodė:
- va, matai, matai, koks grybelis?
Dabar turėčiau eit pas ginekologą ne tiek dėl problemų, kiek profilaktiškai pasitikrint prieš planuojamą nėštumą, ir lyg norėčiau pas vyrą, pas Rogalskį Grybo gatvėj, bet mane stabdo to studentėlio snukis, iškylantis prieš akis. Toks įspūdis, kad tas vaikėzas buvo nekaltas, ir tikrai jis žiūrėjo į mane ne kaip į pacientę, o kaip į moterį, by tik seilės netįso. Protu suvokiu, kad patyręs gydytojas taip nesielgs, ir vis dėlto... Taip kad ko gero, jei išdrįsiu apsilankyt pas Rogalskį, mano tikrasis pirmasis nervingiausias kartas bus pas jį... Tiesa, draugė buvo, sakė, labai korektiškas. Sorry už šiokį tokį offtopicą.
Mano apsilankymas buvo labai velai, 22 metu
Atsirado problemyciu, tainusprendziau pasirodyt. Dabar kaip atmenu, juokas ima
tada dar ejau i didele poliklinika, pas nepazystama gydytoja, anksti ryte, kad nesutikt kokio kaimyno
Gydytoja pasirode visai nieko, pagyvenusi, bet moralu neskaite. Liepe lipt ant tos kedes, o pati kazka raso. Dar pasake "paimk serveteliu, cia apcioj sudeta". ziuriu prie tos kedes lignino praikarpyta.........velnias galvoju, kam tos serveteles
. Nu nusirengiu, isiropsciu i ta kede, o su servetele uzsikloju
geda juk, tas grozybes rodyti
O gydytoja "kur ta popieriu pasidejai???? reik po uzpakaliu kisti" xexexe..............as nulipau zemyn, ji dezinfekavo kede spiritu, paklojo nauja servetele ir as vel uzlipau. Nelabai patiko..........bet ka padarysi........dar paklause ar patiriu orgazma santykiu metu
xexee
Kai istekejau ir pastojau lankiausi pas kita labai miela gydytoja. Aciu dievui ten prie kedes pritaisytas rulonas su popieriniu ranksluosciu, tai pati gydytoja po apziuros ta panaudota gabala nuplesia
.
Atsirado problemyciu, tainusprendziau pasirodyt. Dabar kaip atmenu, juokas ima
Gydytoja pasirode visai nieko, pagyvenusi, bet moralu neskaite. Liepe lipt ant tos kedes, o pati kazka raso. Dar pasake "paimk serveteliu, cia apcioj sudeta". ziuriu prie tos kedes lignino praikarpyta.........velnias galvoju, kam tos serveteles
O gydytoja "kur ta popieriu pasidejai???? reik po uzpakaliu kisti" xexexe..............as nulipau zemyn, ji dezinfekavo kede spiritu, paklojo nauja servetele ir as vel uzlipau. Nelabai patiko..........bet ka padarysi........dar paklause ar patiriu orgazma santykiu metu
Kai istekejau ir pastojau lankiausi pas kita labai miela gydytoja. Aciu dievui ten prie kedes pritaisytas rulonas su popieriniu ranksluosciu, tai pati gydytoja po apziuros ta panaudota gabala nuplesia
Mano pirmasis apsilankymas pas ginekologę buvo mažų mažiausiai nemalonus. Tada dar buvau pirmakursė studentė. Stipriai mausdavo dešinį šoną ir nugaroj, tai šeimos gydytoja patarė nueiti pas ginekologę. Kažkaip tais metais studento pažymėjimo neužtekdavo einant pas gydytoją, reikėjo dar kažkokio sveikatos draudimo pažymėjimo, o aš jo dar neturėjau. Tai va, esmė tame, kad ta ginekologė nenorėjo manęs dėl šios priežasties priimti... Prisimenu kaip jinai pasityčiodama pasakė "tai ką mergužėle tingi į paskaitas vaikščiot?"Išsigandus net užmiršau kada paskutinės mm buvo... Tai tik dar labiau jinai mane išjuokė, kaip čia dabar nežymiu kalendoriuke mm dienų. Liepė lipt ant kėdės, po apžiūros pasakė, kad nieko baisaus nėra, liepė susitvarkyt tą studento sveikatos draudimą ir vėl pas ją ateit. Savaitės nesulaukiau... Iš paskaitų, užėjus skausmo priepuoliui, pas kitą ginekologę, mane už parankių nuvedė dvi grupiokės. Šita buvo tikrai maloni, po apžiūros, drebančiu balsu pasakė, "rašau tau siuntimą gultis į ligoninę, reiks daryt operaciją,laukti negalima, nes gali blogai baigtis". Pasirodo man buvo didelė cista ant kiaušidės, kuri bet kada galėjo trūkti...
Sveikos, na ir idomybių aš čia prisiskaičiau. Jumoro popietė. O ypač, kaip rašė Ramyra, kad su servetėle prisidengė savo grožybes...
Na,mano pirmasis apsilankymas pas ginekologę nebuvo skausmingas visomis prasmėmis. Nuėjau, nes mano dienos vėlavo. Moteriškė man apžiūrėjo, paklausinėjo ir namo išsiuntė kaip sveiką. Grižusi namo susirgau
Vėliau, aišku, buvo visokiausių kuriozų: su ginekologiniu šaukštu sužnybė ir tt.
Na,mano pirmasis apsilankymas pas ginekologę nebuvo skausmingas visomis prasmėmis. Nuėjau, nes mano dienos vėlavo. Moteriškė man apžiūrėjo, paklausinėjo ir namo išsiuntė kaip sveiką. Grižusi namo susirgau
Vėliau, aišku, buvo visokiausių kuriozų: su ginekologiniu šaukštu sužnybė ir tt.
o manasis pirmasis kartas pas ginekolkoge buvo labai fainas:)tj ivyko kai man buvo:)nuejome su draugu nes turejome lytiniu santykiu ir norejome pasitikrinti:)kai iejau tj gydytoja pamate mano drauga o ji ir jo mama buvo geros pazistamos tj sededama kedeje visa laika prasiklausiau kalbu apie mano draugo geruma nuosirduma ir pan..buvo linksma:)db tas vaikinukas mano vyras:))
mano pirmas apsilankymas pas ginekologe vienas iš nemaloniausiu ir ne fizine prasme. Ėjau į Studentų polikliniką Pylimo g. nes velavo mm, buvau pirmakurse. Užėjau i kabinetą gydytoja susiraukusi
ir dar -aitė ar -ytė. Išsiklausinėjo, padarė neštumo testą, tada liepė lipti ant kėdės ir sako: jūs nėščia ! abortą darysitės
ar gimdysit?. Mane tai labai sukrėtė, buvau ir esu prieš abortus, todėl pačios apžiūros nemalonumų nepamenu
. Paskui pasirinkau kitą polikliniką ir kitą labai faina gydytoją. O dėl vyru ginekologų tai galiu pasakyti kad jie švelniau apžiūri
. Esu jautri, pas gines eiti nebijau ir vaikštau profilaktiškai, bet man tai nemalonu ir visada būnu įsitempusi. O vienos l.geros ginės žodžiai apie mane : nesuprantu kaip vyras su ja susitvarko
.
Smagios istorijos 
As pirma karta eidama, turejau ilgai uz duru laukti, nes eile buvo. O bijojau, kojos linko, nes drauge buvo priburus, kad ranka daktarai iki alkunes sukisa, ir nors zinojau, kad nesamone - visvien baimes akys dideles
O ginekologe tokia tikra karova, grubi nerealiai. Pasisakiau is karto, kad esu pirma karta, kad bijau (tikejaus supratimo ir svelnumo), tai bent neapsidurninau su atsisedimu i kede
Bet visvien kazkokia grubi buvo, daugiau pas ja niekad nejau.
As pirma karta eidama, turejau ilgai uz duru laukti, nes eile buvo. O bijojau, kojos linko, nes drauge buvo priburus, kad ranka daktarai iki alkunes sukisa, ir nors zinojau, kad nesamone - visvien baimes akys dideles
na man 18 bet nesu buvusi ir kažkaip nesiryžtu...
galbūt jei žinočiau pas ką eiti jau būčiau seniai kaip nors pasiryžusi
vieną kartą jau beveik būčiau ėjusi kai mmm metu pilvą skaudėjo taip, kad naktim raičiausi, bet kaip tik tada mano mama laukėsi ir ji savo ginės paklausė, o ši parašė vaistų, nuo tada baigėsi ši problema ir vėl nėra ko eiti
Mano pirma patikra buvo tokia ziauri, kad po 10 metu antrakart tik prisiverciau nueit.
Pamenu, buvau sestoke ir gulejau Panevezio ligoninej del plauciu uzdegimo. Tada sugalvojo visas mergaites profilaktiskai patikrint. Pamenu, atejo tokia sena ginekologe su kvapeliu
ir is visu jegu sugrudo pirstus. As apsiverkiau, tada man ji sako: Kai vyras kis irgi verksi?Man buvo sokas. Dar liepe svorio numest, nes vyrams stambios nepatinka... Tai galit isivaizduot kokia man trauma buvo?
Pamenu, buvau sestoke ir gulejau Panevezio ligoninej del plauciu uzdegimo. Tada sugalvojo visas mergaites profilaktiskai patikrint. Pamenu, atejo tokia sena ginekologe su kvapeliu