Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pirmą kartą apsilankėte pas ginekologą?

QUOTE(jurguze @ 2008 12 22, 14:24)
Mano pirma patikra buvo tokia ziauri, kad po 10 metu antrakart tik prisiverciau nueit.
Pamenu, buvau sestoke ir gulejau Panevezio ligoninej del plauciu uzdegimo. Tada sugalvojo visas mergaites profilaktiskai patikrint. Pamenu, atejo tokia sena ginekologe su kvapeliu biggrin.gif ir is visu jegu sugrudo pirstus. As apsiverkiau, tada man ji sako: Kai vyras kis irgi verksi?Man buvo sokas. Dar liepe svorio numest, nes vyrams stambios nepatinka... Tai galit isivaizduot kokia man trauma buvo?

Košmaras blink.gif
Atsakyti
Aš šian turėjau eiti,nes man nuo keletos antibiotikų kursų iš eilės pienligė atsirado ir bendrosios praktikos gydytoja išrašius Daktarin tepalo pas ginę nusiuntė.Nuėjau į aukštą-matau jo kabineto durys atviros...vaikštau pirmyn atgal..vaikštau ir staiga išlenda ji... sako kur laukiat..sakau pas jus...ji pradėjo bumbėt kažką... doh.gif Metų jai manyčiau apie 47-50.Sakau atsiuntė mano gydytoja,nes man pienligė...ji man sako-eik renkis... doh.gif aš sakau-uoj neee.turiu jum vieną klausimą...Ar galit paskirt žvakučių (bendrosios praktikos gydytoja užsiminė apie žvakutes) neėmus tepinėlio..ji-ne.Renkis...Aš sakau-atsiprašau,tada daugiau čia reikalų neturiu.viso gero,o ji man-tai ko čia eini ir bla bla bla doh.gif unsure.gif tai va...visai dienai nuotaiką sugadino.Iš poto važiuodama namo po kokios valandos sutikau savo gydytoją.Ji sakė gerai,kad nedarė apžiūros,neėmė tepinėlio ir jokių žvakučių nerašė,nes aš dar neesu smileysex.gif blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
o aš likau patenkinta pirmaja apžiūra, neatsimenu nei kur nei kaip, bet Vilniuj ir man buvo 20 jau blush2.gif o ko ten anksčiau eit, aš nžn. kad traumuotis? g.gif
Atsakyti
Aš ir pas ginekologę pirmą kartą apsilankiau 19 po pirmų lytinių santykių. O anksčiau ten eiti nebuvo reikalo. g.gif Gydytoja buvo maloni ir jokio skausmo nejutau.
Atsakyti
As tai kaip labai apsiskaiciausi panike blush2.gif savo pirmaji apsilankyma organizavau kokius 3 menesius.... pasidomejau visais gydytojais, privaciais kabinetais biggrin.gif Ejau is kart po 19 gimtadienio... Labai bijojau, kad nerastu kokiu ligu ar kitu baisiu dalyku, is vis bijojau, kad pasakys, kad neturiu kokios vienos kiausides... bet pasirodo viskas gerai smile.gif)
tik pas privatininkus brangu.... (sis malonumas man kainavo 170 lt)
kita karta atidziau kainomis pasidomesiu!! thumbup.gif
Atsakyti
as buvau siandien blink.gif man 19. bijojau bet gydytoja nebloga pasitaike. paklause ar turejau lytiniu santykiu, pasakiau kad ne. po to paklause ar turiu drauga. pasakiau taip. tada ji paklause ar "pazadziam" doh.gif tada pasakiau, taip, net mes niekad ne ... tada ji dar karta pakarto " bet pazaidziat" doh.gif buvo juokinga. o tada ji apziurejo ir ikiso pirstus i iseinamaja anga, taip daro nekaltoms , na bet as nesu tikra, kad esu nekalta, del tu " zaidimu". bet kadangi ji taip padare, tai gal reiskia kad esu ??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(soft_ @ 2009 01 06, 10:26)
as buvau siandien  blink.gif  man 19. bijojau bet gydytoja nebloga pasitaike. paklause ar turejau lytiniu santykiu, pasakiau kad ne. po to paklause ar turiu drauga. pasakiau taip. tada ji paklause ar "pazadziam"  doh.gif  tada pasakiau, taip, net mes niekad ne ... tada ji dar karta pakarto " bet pazaidziat"  doh.gif  buvo juokinga. o tada ji apziurejo ir ikiso pirstus i iseinamaja anga, taip daro nekaltoms , na bet as nesu tikra, kad esu nekalta, del tu " zaidimu". bet kadangi ji taip padare, tai gal reiskia kad esu ???  blink.gif

Tai gi galejai paklausti. Siaip jei neturejai dar normaliu lytiniu santykiu tai ji galbut nenorejo taves ir tirti per maksti, nors nebutinai neesi nekalta. IR siaip dazniausiai merginas kurios sako esa nekaltos tiria per iseinamaja anga, o per maksti tirs jau kitus kartus.
Atsakyti
pirma karta tiesiog pasitikrinti pas ginekologe lankiausi 21 metu 4u.gif
Atsakyti
Man jau 23 ir dar nekart nebuvau.... Bijau kaip maro.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2009 01 20, 11:24)
Man jau 23 ir dar nekart nebuvau.... Bijau kaip maro.... verysad.gif  verysad.gif

Nepergyvenk man tai jau 24m ir dar nei karto nebuvau 4u.gif , taip pat bijau tik pati nežinau ko biggrin.gif Kažkokių nusiskundimu neturiu, bet reik jau apie vaikus galvoti, tad teks eit doh.gif Dabar renku info ir kaupiu drąsa. Numanau, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Jusu, ypac tu, kurios vis dar bijo, kaip ir as 4u.gif doh.gif man 22, na neuzilgo bus ir 23, nezinau, kada cia prikaupsiu tos drasos... g.gif Atrodo reiketu, kad kontraceptines israsytu ir pan... Bet paskui vel susilaikai... biggrin.gif
Atsakyti
Pirma kart nuejau gal 14 metu, profilaktiskai ,po pirmuju menesiniu,bet paklausinejo ir paleido....poto pasirodziau gal budama 20-ies bet irgi profilaktiskai...nes net neturint nusiskundimu reiketu eiti bent kas puse metu... 4u.gif
Atsakyti