Įkraunama...
Įkraunama...

Sojos gaminiai

Kai teko rinktis mišinuką, gydytojas parekomendavo sojos mišinį, bet kaip tik tuo metu į akis pakliuvo kažkoks negeras straipsnis apie sojas, tai pasirinkom kitą mišinį. Dabar kartais naudojam sojos faršą (maišau su paprasta mėsa), anksčiau dar kepdavom blynelius iš sojų dribsnių.
Atsakyti
Na, as gal pasirodysiu naivi, bet as tikiu, kad soja nemodifikuota, jei taip uzrasyta ant pako wink.gif
Atsakyti
Bandziau suneliui duoti tofu,taciau nevalge... schmoll.gif Kai paruosiu soju mesos (tos teksturines) tai pavalgo truputi.Taciau visgi mieliau ir su didesniu apetitu bei susidomejimu is tetes issipraso mesos,o ne manojo vegetarisko maisto biggrin.gif
Atsakyti
Patys nevalgom sojos produktų ir vaikui neduodam.
Atsakyti
QUOTE(Čiobrelis @ 2009 06 21, 23:27)
Na, as gal pasirodysiu naivi, bet as tikiu, kad soja nemodifikuota, jei taip uzrasyta ant pako wink.gif

4u.gif na aš irgi linkusi tuom tikėti.. nors, esu girdėjusi, kad jei GM neviršyja kažkiek ten procentų viso kiekio, tai gali būti -nereikia net pažymėti. tik negarantuoju, kad tai tiesa ax.gif čia iš serijos "viena boba sakė" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūra...: 15 liepos 2009 - 06:56
na turiu sojos ir masau ar duoti mazajai (1,3m) paragauti g.gif ? Ar jau yra davusiu? ir kaip ja ruosete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 08 27, 14:34)
na turiu sojos ir masau ar duoti mazajai (1,3m) paragauti  g.gif ?  Ar jau yra davusiu? ir kaip ja ruosete?  ax.gif

4u.gif sojos faršo įmetu į sriubytę, sumaišau su makaronais ir daržovėmis, su ryžiais ir pan mirksiukas.gif tik stebėkit, kad nebūtų alergijos mirksiukas.gif šiaip rašoma, kad iki 2 bent jau metukų nerekomenduojama, bet aš saviškei gal nuo 1,5 pradėjau po truputį siūlyti
Atsakyti
mano valge kepta soja su grikiu kose smile.gif
Atsakyti
Mes patys nevalgom sojos produktu,tai todel ir dukrytei nesu pirkus.
Atsakyti
nei patys valgome,nei vaikui duodame,kiek žinau natūrali soja labai brangi ir mažai kur jos yra pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
kaip pagaminti sojos piena?
Atsakyti