Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 9

QUOTE(AnaDeizy @ 2013 08 25, 11:33)
Gerb p. KJKG,

Nors dedikavot pakalimu nuotraukas isskirtinai Kristinkai, leidau sau pasiziureti ir as. Labai grazus Jusu pakalimai. Ir as tokius darysiu. Ir net kryptis man patiko. Ir rombo forma man patiko.

O kur cia ta rombo forma izvelgiama?? As tai staciakampes lenteles matau g.gif
Atsakyti
Dar klausimas, nusprendziau kad gartraukis bus atskirai tiesiai per stoga. Ziuriu yra du variantai siltintas kaminelis ir ne?? Koks reikalingas gartraukiui??
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 08 25, 06:36)
blink.gif  gal kas pakomentuos?man visada atrode kad viska montuojam pries apsiltinima?

nėra vienodos situacijos, gali būti ir taip ir taip. Statant iš liktinių klojinių, langai automatiškai statosi į jau apšiltintą namą. Taip pat su klinkerio mūro apdaila, geriau langus statyti po apšiltinimo. nors niekas nedraudžia statyti langus prieš apšiltinimą.
asmeniškai aš už tai, kad langai atsistotų į vietas prieš vidaus sienų glaistymą t.y. po apšiltinimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 08 25, 06:46)
kaifas tik toks kad balkonas nenukris po 20 metu supuves smile.gif

biggrin.gif

na manau galėčiau rasti ne dešimt ir ne dvidešimt balkonų, kurie stovi ilgiau, padaryti netgi ne iš eglės, o iš kokios nors pušies ir dažyti tik vieną kartą gyvenime smile.gif
svarbiausia, kad mediena galėtų džiūti po lietaus ir idealu, jei konstrukcija nebus labai veikiama saulės.

aišku, maumedis yra maumedis, bet mane knisa jo priežiūra, jei norisi išlaikyti respektabilią jo išvaizdą. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepsnele111 @ 2013 08 25, 08:44)
Yra pakalimui šitų plonesnių lentelių berods 15 ar 16 mm. Jos pigesnės. Taip pat joms yra ventiliacinės grotelės. Bet kainas gausime tik kita sav.

tada keliu rankas 4u.gif maniau Jūs terasinėm lentom norite viską išvaryti.
Bet jeigu yra spec gaminys - tuomet atsiimu savo žodžius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 08 25, 11:33)
Gerb p. KJKG,

Nors dedikavot pakalimu nuotraukas isskirtinai Kristinkai, leidau sau pasiziureti ir as. Labai grazus Jusu pakalimai. Ir as tokius darysiu. Ir net kryptis man patiko. Ir rombo forma man patiko.

Ka Jus, kaip profesionalas, manot apie gilumini dazyma? Per brangu ir neverta moketi? Ar tai suteiktu didesni ilgaamziskuma? As desiu obliuotas dailylentes.

Kur Jus gerbiamasai pirkot dailylentes? Gal galit ka rekomenduoti, kas rimtai tuo uzsiima? Nes i Eigirgale tikrai vaziuot noriu, bet ten tinka tik kryptis kashei zaisti, nelabai jis kokybiskai gamina tokio tipo mediena.

Aciu Jums

Jusu nuolankus
AD

Gerb. p. AnaDeizy,

nuoširdžiai apgailestauju, jog negalėjau Jums atrašyti anksčiau ir tik dabar perskaičiau Jūsų atvirą laišką man. Ačiū už suteiktą didelę garbę išreikšti savo menką ir neprofesionalią nuomonę. neprofesionalią, nes tai nesusiję su mano dabartine veikla. Bet nenuklyskime nuo esmės. Jums leidus, pasinaudosiu proga ir išsakysiu tai ką galvoju.
Giluminis galėtų būti impregnavimas, bet ne dažymas. Dažymas - tai plonos plėvelės suformavimas gaminio paviršiuje prieš jį daromas impregnavimas ir beicavimas. Aš už giluminį impregnavimą, jeigu rasite kas jį atlieka kokybiškai. prisipažinsiu, nevargau ieškodamas tokios įmonės (jų yra, bet ne arti Kauno, todėl grynai dėl logistinių sumetimų ir darbų eigos aš pasirinkau kitą būdą). Tuomet aš dar turėjau iliuzijų namą pasistatyti greičiau. Na bet nenukrypstam nuo temos biggrin.gif Už kokybišką giluminį impregnavimą mokėti verta, Jūsų nuostabios dukrelės būsimas vyras ir Jų vaikai Jums padėkos už tai.
dabar apie mano pasirinkimą. Jau minėjau, mane spaudė terminai, todėl pasirinkau įmonę Kaune, kurie užsiima dažymu ir patys pardavinėja dažus. gali dažyti su pasirinktais, gali ir savus pasiūlyti. Tikrai turėjo pakankamai kantrybės kęsti mano ganėtinai sudėtingą charakterį ir parinko idealiai mano poreikius atitinkančią spalvą, už ką jiems labai ačiū. Kadangi jie bendradarbiauja su viena lentpjūve, tai pasiūlė ir daililentes bei pakalimus. rinkausi sibiro eglę ir jų servisą. dažo jie užliejimo būdu. T.y. lentos yra prastumiamos per ilgą dėžę, kurios viduje ant lentos yra pilamas impregnantas, beicas ar lakas (priklausomai nuo operacijos), paskui perteklius yra nubraukiamas šepečiais ir lentelė paliekama džiūti. jie deda 4 sluoksnius. Nenoriu Jų taip viešai reklamuoti, gal būt jie dar neverti to. Kontaktus išsiūsiu AŽ.

su geriausiais linkėjimais
nuolankai Jūsų
Kad Jį Kur Galas
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 08 25, 14:26)
idomus pasiulymas, reikia apmastyt... g.gif o kaip su slenksciu auksciu? pas mus tarkim 3 "darbines" ir 1 paradines durys.. bet "nulis" bus 15 cm nuo zemes.
siemet planuose dar langai, fasada apsiltinti ir uzarmuoti, o durys butu idealu po tinkavimo kitais metais. doh.gif

pritariu AD nuomonei, o ir pats taip dariau. durys laikinos, kai baigsis visi darbai, tada statysiu tas, kurios bus paradinės.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 08 25, 20:58)
O kur cia ta rombo forma izvelgiama?? As tai staciakampes lenteles matau  g.gif

tai pakalimo lentučių forma
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 08 25, 21:30)
Dar klausimas, nusprendziau kad gartraukis bus atskirai tiesiai per stoga. Ziuriu yra du variantai siltintas kaminelis ir ne?? Koks reikalingas gartraukiui??

prieš pradedant daryti stoge skyles, net neturint galimybės pro jas stebėti žvaigždžių, siūlau dar syki gerai apmąstyti gana protingus samprotavimus šioje diskusijoje ir dar kartą pagalvoti apie recirkuliacinį gartraukį
Atsakyti
Skaitau temą ir matau diskusijos verda, "garas kyla" biggrin.gif Gerai, kad moterų temoje atsirado, nes vienu metu vyko tik vyriškos diskusijos apie krepšinį ir techninius statybų reikalus.
Nusprendžiau prisiduoti savo darbais. Nepykit, nuotraukų neturiu - vis tingiu pakrauti fotiko elementus ir nuotraukų padaryti blush2.gif
Lėtai, labai lėtai bet stumiamės į priekį ir tikiuosi, kad Kalėdas sutiksim jau ne remontuose. Pagaliau išsidažėm virtuvę, šiandien nudažiau II a duris, ryt laukia kamštinės dangos ir plytelių klijavimas. Virtuvės baldai pagaminti, bet stovi sandėlyje, nes iki šio niekaip lubų I a nepasidarėm. doh.gif Turiu viltį, kad kitą savaitę ir lubos bus padarytos, ir virtuvės baldai bus sustatyti.
Gaila, kad orai atvėso ir vasara baigėsi, tai ją pratesinėju duše biggrin.gif Džiaugiuosi dušo kabina (beje lietuviška) tiek aš, tiek vaikai, nes ėmėm metro dydžio. Talpi, nereik valyti dažnai ir funcionali. Jei netingėsiu, ryt pafotkinsiu kas naujo mūsų statybose.
Atsakyti
Pas mane kyla sienos - grazu ziureti, dziugiuosiu be galo!

Issikeliau sau nauja issuki siemet apsisiltinti sudet langus ir duris - tikiuosi pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 08 26, 21:28)
Pas mane kyla sienos - grazu ziureti, dziugiuosiu be galo!

Issikeliau sau nauja issuki siemet apsisiltinti sudet langus ir duris - tikiuosi pavyks smile.gif

Tai meetas sekantis pas Jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 08 26, 08:58)
nėra vienodos situacijos, gali būti ir taip ir taip. Statant iš liktinių klojinių, langai automatiškai statosi į jau apšiltintą namą. Taip pat su klinkerio mūro apdaila, geriau langus statyti po apšiltinimo. nors niekas nedraudžia statyti langus prieš apšiltinimą.
asmeniškai aš už tai, kad langai atsistotų į vietas prieš vidaus sienų glaistymą t.y. po apšiltinimo  4u.gif

pritariu KJKG. Dabar langus statyčiau tik po/ant apšiltinimo. Kad ir dėl tokios grynai moteriškos smile.gif priežasties - daugiau šviesos pateks pro langus.

kristinka- sveikinu su greitomis statybomis. Atrodo visai neseniai temoje projektą aptarinėjote, o jau šiandien - tikros sienos , o ne popierinės, kyla thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirkė: 26 rugpjūčio 2013 - 21:54
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 08 26, 21:33)

Visus norincius ir dabar galiu priimti aprodyt smile.gif as kaip mazas vaikas vakar puse nakties nemigojau galvojau at tikrai atves tuos blokelius, ar tikrai nepateps slidziu murininkai biggrin.gif doh.gif

tiesa tikrai galiu pagirti LODES blokelius jie fantastiski! (rekomendacija busimiems statybininkams smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 26 rugpjūčio 2013 - 22:01
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 08 26, 21:33)

AD, neskubėk, leisk naujiems nariam pasireikšti. Va Loreciukaz draskėsi palaidinę, kaip nori meeto metu išsakyti visiems savo tiesas .... na duokim žmogui šansą ... vis dar laukiu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 26 rugpjūčio 2013 - 22:37
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 08 26, 23:00)
Visus norincius ir dabar galiu priimti aprodyt smile.gif as kaip mazas vaikas vakar puse nakties nemigojau galvojau at tikrai atves tuos blokelius, ar tikrai nepateps slidziu murininkai biggrin.gif  doh.gif

tiesa tikrai galiu pagirti LODES blokelius jie fantastiski! (rekomendacija busimiems statybininkams smile.gif )

Džiaugiuosi už jus, kad viskas vyksta sklandžiai ir matomai kokybiškai, sėkmės linkiu tolimesniuose darbuose. 4u.gif
Pačiose pirmose dienose labai greitai kyla, vėliau šiek tiek sulėtėję ir tikrai ne dėl mūrininkų kaltės. smile.gif
Su atsakingai žmonėmis labai malonu bendradarbiauti ir miela malonu su iššūkiais kovoti.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 08 26, 22:48)
Džiaugiuosi  už jus, kad viskas vyksta sklandžiai ir matomai kokybiškai, sėkmės linkiu tolimesniuose darbuose. 4u.gif
Pačiose pirmose dienose labai greitai kyla, vėliau šiek tiek sulėtėję ir tikrai ne dėl mūrininkų kaltės. smile.gif
Su atsakingai žmonėmis labai malonu bendradarbiauti ir miela malonu su iššūkiais kovoti.

kaip pačio darbai juda? ar radai meistrus?
beje, noriu į svečius ryt, neišmesi?
Atsakyti