Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 9

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 08 26, 23:52)
kaip pačio darbai juda? ar radai meistrus?
beje, noriu į svečius ryt, neišmesi?

Jo laukiu esu sutaręs, jeigu neapgaus sulauksiu.
Esate laukiamas visada, kai įsikursiu irgi... smile.gif praneškite kada, dabar viskas po spyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 26 rugpjūčio 2013 - 22:57

Norėjau paklausti gal kas turite kokių gerų minčių dėl skardos.?
Skardinu langų palangęs „pural mat“ savo skarda, tačiau prie vieno lango, nenoriu ( ten nusivaikščios) dėti tos skardos prie terasos, ten didelis langas, apžiūrėjau šlifuota, nerūdijančio plieno skarda, paskui dar varinė radau- dėl jos abejoju, ne dėl oksidacijos - man gražu, bet bijau dėl galimai atsirasiančiu plėmų dar dar abejoju. Dar norėčiau rasti kažkokią nelygia su tekstūra, nerūdijančio plieno skarda. Šiandieną trijose įmonėse buvau kažko labai tinkamo neradau. Gal išviso kokia akmeninę dėti?, kur gamina, turiu palangę paguldyti ant plytų.

Atsakyti
AD, neskubėk, leisk naujiems nariam pasireikšti. Va Loreciukaz draskėsi palaidinę, kaip nori meeto metu išsakyti visiems savo tiesas .... na duokim žmogui šansą ... vis dar laukiu nail.gif

niekur nieko panasaus nesakiau, ir juolab kad "noriu myto" kazka painiojat. blink.gif
Skardinu langų palangęs „pural mat“ savo skarda, tačiau prie vieno lango, nenoriu ( ten nusivaikščios) dėti tos skardos prie terasos, ten didelis langas, apžiūrėjau šlifuota, nerūdijančio plieno skarda, paskui dar varinė radau- dėl jos abejoju, ne dėl oksidacijos - man gražu, bet bijau dėl galimai atsirasiančiu plėmų dar dar abejoju. Dar norėčiau rasti kažkokią nelygia su tekstūra, nerūdijančio plieno skarda. Šiandieną trijose įmonėse buvau kažko labai tinkamo neradau. Gal išviso kokia akmeninę dėti?, kur gamina, turiu palangę paguldyti ant plytų.

siulau deti tokia palange, kokia bus terasa. jei medine - dekit medi, jei trinkeles - akmeni. vistiek ji bus "laipiojimo zonoje", tikrai uzlipsit
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 08 26, 23:14)
Norėjau paklausti gal kas turite kokių gerų minčių dėl skardos.?
  Skardinu langų palangęs „pural mat“ savo skarda, tačiau prie vieno lango, nenoriu ( ten nusivaikščios) dėti tos skardos  prie terasos, ten didelis langas,  apžiūrėjau šlifuota, nerūdijančio plieno skarda,  paskui dar varinė radau- dėl jos abejoju, ne dėl  oksidacijos - man gražu, bet bijau dėl galimai atsirasiančiu plėmų dar dar abejoju. Dar norėčiau rasti kažkokią nelygia su tekstūra, nerūdijančio plieno skarda. Šiandieną trijose įmonėse buvau kažko labai tinkamo neradau. Gal išviso kokia akmeninę dėti?, kur gamina, turiu palangę paguldyti ant plytų.

O man grazu palanges ne skardines o plytelem klijuotos. As rinkciausi jas :-)
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 08 27, 05:38)
niekur nieko panasaus nesakiau, ir juolab kad "noriu myto" kazka painiojat. blink.gif

pala pala, prisijungimo prašėt? - prašėt. gavot? - gavot

taip kad ruoškite stalą ok.gif
nerašytos taisyklės yra pačios gajausios
Atsakyti
kur / kokias duris uzsakinejote is lauko i katiline/sandeli/dirbtuves?
noretusi gal metaliniu, belieka Eurofortas arba Skydas g.gif
Atsakyti
Sveiki
Mes tai į katilinę pagal užsakyma daremes, pas mus ąžuolinės.
Atsakyti
Pas mus tokios pat, kaip ir lauko, nes abi šalia sudėtos. Tik į sandėlį be langiukų.
Atsakyti
Pas mus tokios pat, kaip ir lauko, nes abi šalia sudėtos. Tik į sandėlį be langiukų

ta prasme abi "paradines" ar abi paprastos? kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 08 28, 14:11)
ta prasme abi "paradines" ar abi paprastos? kur pirkot?

O kuo skiriasi paradinės ir paprastos? g.gif
Paradinės turbūt....

Iš čia: http://www.viljandi.lt/
Atsakyti
Robertinai jusu namuko fasadas atrodo super, tikrai skirtumas matosi!

Priminkit man del siltinimo kodel geriau imti ne frezuota putplasti? Koki ten daikta tarp siuliu uzputet pas jumi melynas? O klijuoja su paparastu cementiniu kliju misiniu?

Del langu emet faugos, o profilis koks? energy pasivv ar prestizas?
O tvirtinot su paparastais metaliniais laikikliais?? Kodel tu kazkokiu stiklo kaip pas manjana nesirinkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 30 rugpjūčio 2013 - 09:18
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 08 30, 10:17)
Robertinai jusu namuko fasadas atrodo super, tikrai skirtumas matosi!

Priminkit man del siltinimo kodel geriau imti ne frezuota putplasti? Koki ten daikta tarp siuliu uzputet pas jumi melynas? O klijuoja su paparastu cementiniu kliju misiniu?

Del langu emet faugos, o profilis koks? energy pasivv ar prestizas?
O tvirtinot su paparastais metaliniais laikikliais?? Kodel tu kazkokiu stiklo kaip pas manjana nesirinkot?

smile.gif Smagu kad patiko.... wink.gif Mūro kaina ta pati tik rezultatas skiriasi...
O jums jei taip su meistrais seksis, tai reikėtų ir apie plintusus pagalvoti.... biggrin.gif
Man atrodo jeigu desite storesni polistirolą, lengviau be tarpų nefrezuotą sudėti, plius išeiga geresnė.
Nuvažiuojame kartą su KJKG prie vieno namo ten 35cm Neps uždėtas o tarpai, kad net pirštus gali į tarpus kaišioti, kai kur net po du, Kame logiką? nesupratau
Ėmiau langus Faugos "energo pasyv" gailiuosi labai, ir vien dėl to kad tragiškai paketus jie gamina. Man visiškai jie netinka. totalus brokas.
Klijavome polistirolą cementiniais klijais.
Tų kažkokiu paketų kaip pas manijana (nežinau kokiu- nepirkome)
Tvirtinimo laikiklius pats gaminausis, nes tie pirktiniai neneša nei svorio, nei langų išnešimo atstumo.
Putos šitos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 30 rugpjūčio 2013 - 11:53