Įkraunama...
Įkraunama...

Chazanikių užeigėlė

QUOTE(Saulytele @ 2014 01 02, 09:16)
Na, dietos drauge, ar pradejai? As tai jau, pirma diena, bet pradejau nuo sumustinio su suriu (t.y. nuo antros dienos) - taip jau gavosi. Nieko, pirmas zioplumas, paskui isivaziuosiu.

Su Naujaisiais visas.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Labas sauytele, žinok dar nepradėjau blush2.gif rytoj pas mane ta pirmoji diena, kuomet rimtai pagal grafikiuką, o šiandieną taip tokia iškrovos dienele pasidarau wink.gif
Atsakyti
su 2014 4u.gif pasitikime 2015 lieknos, grazios 4u.gif

snd pas mane iskrovos dienele 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ir as va jau ketinu jungtis.Kur perkate ekstrakta pusu?
Atsakyti
QUOTE(snou* @ 2014 01 02, 21:47)

Labas rytas, aš dar ir jo neįsigijau, kaip tik važiuoju dukrą į darželį nuvežti užbėgsiu parduotuvėn gal rasiu kur. Prasideda šiandieną mano pirmoji diena doh.gif žiūrėsis kaip eisis, nes pačios pirmosios tai sunkiausios ir yra ...
Atsakyti
QUOTE(snou* @ 2014 01 02, 21:47)

www.ekologiskiproduktai.lt

Naturalus pusu ekstraktas.

As pirksiu is karto 4 pakus po 1 kg, nes vakar kruopsciai apskaiciavau, kad i vonia (beveik 100l vandens) reikia pilti beveik 100 ml ekstrakto (10 ml - 20 l vandens - taip raso ant pusu ekstrakto buteliuko, o Chazanas sako - pilti dvigubai).

Manyciau, kad reikia pirkti is ten, dideli kieki, kitaip bankrotuosim.
-----------------------------------------------
O juros druska as jau pirkau is cia - www.sveikatosdovanos.lt
1kg 19 lt, manau cia pigiausia. (vienam kartui reikia bent 500g doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Pav@saris @ 2014 01 03, 07:54)
Labas rytas, aš dar ir jo neįsigijau, kaip tik važiuoju dukrą į darželį nuvežti užbėgsiu parduotuvėn gal rasiu kur. Prasideda šiandieną mano pirmoji diena  doh.gif žiūrėsis kaip eisis, nes pačios pirmosios tai sunkiausios ir yra ...

Man vakar pirmoji diena nebuvo labai lengva, kankino alkio jausmas pries pietus ir pries vakariene, o ir pavalgius toks pojutis, kad mazai to maisto... Tikekimes, siandien bus lengviau.
-------------------------------------------------
O.r.h.i.d.e.j.a, norejau taves paklausti, nesupyk uz klausima, kaip manai, kodel pirmai toks tavo rezultatas buvo - per 2 men. 6 kg.? Man jis neatrodo didelis, pati tikiuos svori mest kur kas sparciau. Ar gerai laikeisi dietos nurodymu? O gal nedaug reikejo svorio numest?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulytele: 03 sausio 2014 - 11:26
Sveikos. Nereik ten to tiek ekstrakto, as puse bonkutes tos mazos pildavau, tiek uztekdavo. O dar kitoj temoj merginos pacios verda is spygliu pusu ir pan., tai gal ir as galvoju pabandyti. Saulyte is kur esi? T.y. kokio miesto?
Atsakyti
sveikos prisijungusios, pradejusios 4u.gif

QUOTE(Saulytele @ 2014 01 03, 11:23)

O.r.h.i.d.e.j.a, norejau taves paklausti, nesupyk uz klausima, kaip manai, kodel pirmai toks tavo rezultatas buvo - per 2 men. 6 kg.? Man jis neatrodo didelis, pati tikiuos svori mest kur kas sparciau. Ar gerai laikeisi dietos nurodymu? O gal nedaug reikejo svorio numest?

ne nesupyksiu, nebuvo ka mesti, sveriau 58 numeciau iki 52kg 4u.gif poto laikesi svoris apie 52-50kg
matai nedaug kg, gal todel ilgiau 4u.gif nors buvo vasara daug skysciu geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O.r.c.h.i.d.e.j.a @ 2014 01 03, 12:53)
sveikos prisijungusios, pradejusios  4u.gif
ne nesupyksiu, nebuvo ka mesti, sveriau 58 numeciau iki 52kg  4u.gif poto laikesi svoris apie 52-50kg
matai nedaug kg, gal todel ilgiau 4u.gif nors buvo vasara daug skysciu geriau 4u.gif

A, nu tada aisku. Tai labai puiku. thumbup.gif

Snow, as gyvenu prie Kauno.
Atsakyti
Galvoju negalėčiau prisijungti prie užsakymo, ar jau užsisakei? Man reikėtų tik 1 l, bet nesiunčia, kol 100lt nesusidaro smile.gif
Atsakyti
daug pigiau juros druska cia 1,5kg tik 8,4 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snou* @ 2014 01 03, 13:55)
daug pigiau juros druska cia 1,5kg tik 8,4 lt smile.gif

Kokia as kvaisa... biggrin.gif Pripirkau 8kg po 19 lt. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(snou* @ 2014 01 03, 13:10)
Galvoju negalėčiau prisijungti prie užsakymo, ar jau užsisakei? Man reikėtų tik 1 l, bet nesiunčia, kol 100lt nesusidaro smile.gif

o tu is kur? Galetum, jei pavyks susiderint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulytele: 03 sausio 2014 - 14:01
Aš iš Kauno.
Jei ką gal tada man į a.ž. parašyki susitarsime smile.gif.
Na va, per vėlai įkėliau. Aš kažkada pirkdavau irgi brangiai, kol neatradau tos druskos.
Atsakyti