Įkraunama...
Įkraunama...

Chazanikių užeigėlė

QUOTE(ayora @ 2013 11 05, 21:42)
Sveikos, merginos, kaip sekasi laikytis dietos? O as sužinojau kodėl man svoris nekrito, pasirodo viską valgiau dviguba norma  doh.gif

Kaip cia tau taip ? smile.gif nors as kai laikiausi po gimdymo maitindama tai irgi valgydavau dviguba ar net triguba porcija. Ir sekmingai meciau svori. Per 4 men 20 kg smile.gif

Na o man sekasi kolkas neblogai. Per pirma sav - 4 kg. Aisku pora is ju vandeniai tie kurie plaukioja pirmyn atgal. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ma_za @ 2013 11 06, 08:25)
Kaip cia tau taip ? smile.gif nors as kai laikiausi po gimdymo maitindama tai irgi valgydavau dviguba ar net triguba porcija. Ir sekmingai meciau svori. Per 4 men 20 kg smile.gif

Na o man sekasi kolkas neblogai. Per pirma sav - 4 kg. Aisku pora is ju vandeniai tie kurie plaukioja pirmyn atgal. smile.gif

Pasirodo mano virtuvinės svarstyklės grybą pjovė biggrin.gif biggrin.gif Šaunuolė Tu! smile.gif Aš Tai per kelias dienas numečiau 1,8 kg. smile.gif Vis vien pasekimas ! biggrin.gif
Atsakyti
O saunuoles merginos!
Atsakyti
QUOTE(lylo @ 2013 11 07, 11:53)
O saunuoles merginos!

Kaip Tau sekasi? smile.gif
Atsakyti
Labas dienas,

toks klausimas pasistojo, tiksliau du:

1) kažkada lyg ir albumas buvo užpultas piktų dvasių ir kažkas ten nutiko. Ar yra seniai kažkada besidietinusių nuotraukos dar ten?

2) ar galima tada kažkaip užeiti ir bent savo seną albumą pažiūrėti?

Tiesiog dabar prireikė tų nuotraukų, nes pati jų nebeturiu. Norėčiau jas išsisaugoti ax.gif
Atsakyti
sveikos, ar yra dar čia besilaikančių?
Atsakyti
Labas, tikrai yra aš vis dar laikausi smile.gif Prisijungsi?
Atsakyti
QUOTE(ayora @ 2013 12 06, 03:06)
Labas, tikrai yra aš vis dar laikausi smile.gif Prisijungsi?

veika, taip prisijungiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimingamama23: 08 gruodžio 2013 - 14:37
Sveikos merginos, papasakokite kaip sekasi laikytis dietos, ar sunku, ar geri rezultatai? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jungiuosi prie jūsų smile.gif Šeštadienį mamos gimtadienis atšvęstas, vakar varškiadienis atlaikytas.
Atsakyti
QUOTE(Indrepac @ 2013 12 09, 07:12)
Labas rytas  4u.gif
Jungiuosi prie jūsų smile.gif Šeštadienį mamos gimtadienis atšvęstas, vakar varškiadienis atlaikytas.

sveika:)
Atsakyti
Sveikos visos kurios laikosi smile.gif

Savaitėlė atlaikyta. Nukrito 2 kg.
Atsakyti