Sveikos merginos, ar yra besilaikančių?
Sveiki, noriu ir aš prisijungti prie jūsų
Dietos pradėjau laikytis nuo atradienio
QUOTE(~Puma~ @ 2013 11 01, 11:07)
Labas, man ir reikia numesti nemazai, taip pat apie 28
Labas, Puma, aš ir pradėjau šią savaitę, bet tik nuo ketvirtadienio, nes iki tol t.y. nuo pirmadienio domėjausi kas čia per velnias Tas Levas
Beje kaip jautiesi?ar nesvaiksta galva?
Sveikos merginos
oj tas Levas tikras velnias.
Jau treti metai kaip laikas nuo laiko ji vis prisimenu. Niekaip nenukrapstau paskutiniu kg iki idealo. Geras reikalas ta dieta kai rimtai i ja ziuri. Svoris krenta greitai. Ir palyginus nepergreiciausiai grizta
tikrai verta . Galva svaigsta man visada nuo kazkur 5 dienos ir kol laikausi tol ir ner energijos..salta.. akyse juoduoja, vaiko nepakeliu visai.. bet cia laikina viskas. Nzn ar rasciau dar geresni pakaitala siai dietai. Gauna mano geriausius ivertinimus
QUOTE(ayora @ 2013 11 01, 23:40)
Labas, Puma, aš ir pradėjau šią savaitę, bet tik nuo ketvirtadienio, nes iki tol t.y. nuo pirmadienio domėjausi kas čia per velnias Tas Levas
Beje kaip jautiesi?ar nesvaiksta galva? 
Jauciuosi tikrai gerai ir galva nesvaigsta, laikiausi kazkada pries pora metu, bet tik menesiuka, nes darbe buvo slenkantis grafikas ir neimanoma buvo atitaikyti laiko... Bet dabar labai rimtai nusiteikusi
Vau, 15 kg. per du mėnesius daug. Beje ar jau nukrito kažkiek tau kg?
Dėl svaigimo,man nesisuka galva, jaučiuosi ganėtinai sočiai, bet bijau, kad per mažai kalorijų suvartoju, nors ir viską valgau kas parašyta ir niekur nenukrypstu.
Beje noriu paklausti kur galima nusipirkti masažinius šepetėlius, nes aš jų niekur nerandu? Kiek per ta mėnesiuką numetei kg ar paskui jie negrįžo su kaupu?
Per menesi numeciau apie 7kg, na jie ilga laika negrizo, taiciau paskui per daug atsipalaidavau ir vel viska is prazdiu pradedu
As senukuose nusipirkau, drauge turguje pirko, ten tai visokiausiu yra. Na nukrito dar nedaug tik 700g. Siandien taip skaniai pasidariau vistienos salotas =)))) dabar laukiu nesulaukiu antradienio, nes vel bus mesos diena
QUOTE(ayora @ 2013 11 01, 00:28)
labukas
Papildyta:
QUOTE(ma_za @ 2013 11 02, 00:22)
Sveikos merginos
oj tas Levas tikras velnias.
Jau treti metai kaip laikas nuo laiko ji vis prisimenu. Niekaip nenukrapstau paskutiniu kg iki idealo. Geras reikalas ta dieta kai rimtai i ja ziuri. Svoris krenta greitai. Ir palyginus nepergreiciausiai grizta
tikrai verta . Galva svaigsta man visada nuo kazkur 5 dienos ir kol laikausi tol ir ner energijos..salta.. akyse juoduoja, vaiko nepakeliu visai.. bet cia laikina viskas. Nzn ar rasciau dar geresni pakaitala siai dietai. Gauna mano geriausius ivertinimus 
labukas ma za
QUOTE(~Puma~ @ 2013 11 02, 13:40)
Per menesi numeciau apie 7kg, na jie ilga laika negrizo, taiciau paskui per daug atsipalaidavau ir vel viska is prazdiu pradedu
As senukuose nusipirkau, drauge turguje pirko, ten tai visokiausiu yra. Na nukrito dar nedaug tik 700g. Siandien taip skaniai pasidariau vistienos salotas =)))) dabar laukiu nesulaukiu antradienio, nes vel bus mesos diena 
Sveika,Puma, Reiks man tada intensyviau ieškoti, nes arba aš akla arba jų nemačiau niekur
zeraldina123, man šiandien ketvirta diena ! Jaučiuosi super duper fantastiko!
Sveikos. Yra tu besilaikanciu tikrai. Va kaip matome ir nauju nariu prisijungianciu yra
.
Smagu pagyvejo temuke.
.
Smagu pagyvejo temuke.