Įkraunama...
Įkraunama...

Chazanikių užeigėlė

labukas 4u.gif saunuoles merginos thumbup.gif junkites kuo daugiau musu tuo smagiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar yra besilaikančių? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu ir aš prisijungti prie jūsų smile.gif 4u.gif Dietos pradėjau laikytis nuo atradienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Puma~ @ 2013 11 01, 11:07)
Sveiki, noriu ir aš prisijungti prie jūsų  smile.gif  4u.gif  Dietos pradėjau laikytis nuo atradienio  smile.gif

Labas, man ir reikia numesti nemazai, taip pat apie 28 doh.gif ohh kaip truksta motyvacijos man...tai siaubas...KAIP REIKIA PRISIVERSTI NUO DABAR NET NEZINAU...
Atsakyti
Labas, Puma, aš ir pradėjau šią savaitę, bet tik nuo ketvirtadienio, nes iki tol t.y. nuo pirmadienio domėjausi kas čia per velnias Tas Levas smile.gif Beje kaip jautiesi?ar nesvaiksta galva? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif oj tas Levas tikras velnias. biggrin.gif Jau treti metai kaip laikas nuo laiko ji vis prisimenu. Niekaip nenukrapstau paskutiniu kg iki idealo. Geras reikalas ta dieta kai rimtai i ja ziuri. Svoris krenta greitai. Ir palyginus nepergreiciausiai grizta smile.gif tikrai verta . Galva svaigsta man visada nuo kazkur 5 dienos ir kol laikausi tol ir ner energijos..salta.. akyse juoduoja, vaiko nepakeliu visai.. bet cia laikina viskas. Nzn ar rasciau dar geresni pakaitala siai dietai. Gauna mano geriausius ivertinimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma_za: 02 lapkričio 2013 - 00:23
QUOTE(ayora @ 2013 11 01, 23:40)
Labas, Puma, aš ir pradėjau šią savaitę, bet tik nuo ketvirtadienio, nes iki tol t.y. nuo pirmadienio domėjausi kas čia per velnias Tas Levas smile.gif Beje kaip jautiesi?ar nesvaiksta galva?  smile.gif

Jauciuosi tikrai gerai ir galva nesvaigsta, laikiausi kazkada pries pora metu, bet tik menesiuka, nes darbe buvo slenkantis grafikas ir neimanoma buvo atitaikyti laiko... Bet dabar labai rimtai nusiteikusi smile.gif Mano drauge pas pati gydytoja vaiksciojo i konsultacija ir per 2 men numete 15kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Puma~: 02 lapkričio 2013 - 11:34
Vau, 15 kg. per du mėnesius daug. Beje ar jau nukrito kažkiek tau kg? smile.gif Dėl svaigimo,man nesisuka galva, jaučiuosi ganėtinai sočiai, bet bijau, kad per mažai kalorijų suvartoju, nors ir viską valgau kas parašyta ir niekur nenukrypstu. smile.gif Beje noriu paklausti kur galima nusipirkti masažinius šepetėlius, nes aš jų niekur nerandu? Kiek per ta mėnesiuką numetei kg ar paskui jie negrįžo su kaupu?
Atsakyti
Per menesi numeciau apie 7kg, na jie ilga laika negrizo, taiciau paskui per daug atsipalaidavau ir vel viska is prazdiu pradedu smile.gif As senukuose nusipirkau, drauge turguje pirko, ten tai visokiausiu yra. Na nukrito dar nedaug tik 700g. Siandien taip skaniai pasidariau vistienos salotas =)))) dabar laukiu nesulaukiu antradienio, nes vel bus mesos diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Puma~: 02 lapkričio 2013 - 13:42
QUOTE(ayora @ 2013 11 01, 00:28)
Sveikos merginos, ar yra besilaikančių? smile.gif

labukas 4u.gif yra dar yra besilaikanciu.kaip jum sekasi?

Papildyta:
QUOTE(ma_za @ 2013 11 02, 00:22)
Sveikos merginos smile.gif oj tas Levas tikras velnias.  biggrin.gif Jau treti metai kaip laikas nuo laiko ji vis prisimenu. Niekaip nenukrapstau paskutiniu kg iki idealo. Geras reikalas ta dieta kai rimtai i ja ziuri. Svoris krenta greitai. Ir palyginus nepergreiciausiai grizta smile.gif tikrai verta . Galva svaigsta man visada nuo kazkur 5 dienos ir kol laikausi tol ir ner energijos..salta.. akyse juoduoja, vaiko nepakeliu visai.. bet cia laikina viskas. Nzn ar rasciau dar geresni pakaitala siai dietai. Gauna mano geriausius ivertinimus smile.gif

labukas ma za 4u.gif cia su chazano tiek daug svorio numetei?
Atsakyti
QUOTE(~Puma~ @ 2013 11 02, 13:40)
Per menesi numeciau apie 7kg, na jie ilga laika negrizo, taiciau paskui per daug atsipalaidavau ir vel viska is prazdiu pradedu smile.gif As senukuose nusipirkau, drauge turguje pirko, ten tai visokiausiu yra. Na nukrito dar nedaug tik 700g. Siandien taip skaniai pasidariau vistienos salotas =)))) dabar laukiu nesulaukiu antradienio, nes vel bus mesos diena biggrin.gif

Sveika,Puma, Reiks man tada intensyviau ieškoti, nes arba aš akla arba jų nemačiau niekur smile.gif Beje kadangi užsiregistravau čia neseniai, labai daug funkcijų forumo nežinau, tad gal galėtum pasakyti kaip paraše pakeisti svorio rodmenis ?

zeraldina123, man šiandien ketvirta diena ! Jaučiuosi super duper fantastiko! lotuliukas.gif Kaip tu laikaisi? Ar seniai pradėjai laikytis dietos?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ayora: 03 lapkričio 2013 - 11:21
Sveikos. Yra tu besilaikanciu tikrai. Va kaip matome ir nauju nariu prisijungianciu yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Smagu pagyvejo temuke. thumbup.gif .
Atsakyti