Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos mergaitės, na rodausi ir aš.....
HG 01349 Emi gelis piešimui ir folija
user posted image
user posted image
O čia mano nagenos doh.gif senses juoda, matinis OPI topas ir vandens lipdukai
user posted image
user posted image

Na vasarėlės pasispardymui "vaivorykštė" HG Rio kolekcijos spalvos
user posted image
user posted image
Atsakyti
o kaip tos vaivorykstes padarytos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 20, 18:26)
Sveikos mergaitės, na rodausi ir aš.....
HG 01349 Emi gelis piešimui ir folija

bigsmile.gif bigsmile.gif nuu motin pavarei-jega smile.gif Labai labai dailu wub.gif

metu rudenio HG kolekcijos spalvytes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 rugpjūčio 2013 - 17:32
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 20, 18:28)
o kaip tos vaivorykstes padarytos? g.gif

http://public.fotki.com/supernaguciai/
A praeitais metais buvau step by step nufotkinus kaip ją padaryti. Rasit vaivorykštės pamoka
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 20, 18:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif nuu motin pavarei-jega smile.gif Labai labai dailu wub.gif

metu rudenio HG

Ačiū
Nenoriu rudens, noriu vasaros, iškart pažiūrėjus į spalvas pirma nupurtė nuo drėgno oro ir šalčio.....

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 08 20, 18:32)
Ka cia be pasakysi tiktai labai grazu ir kruopstu  thumbup.gif
o tie tavo juodi tai gerai sakei,kad nu lyg reiktu priprast,rimta griezta moteriske  mirksiukas.gif

Ačiū
Aš juk sakiau, dešinė ranka gerai man tinka, o va kairė, nžn, dariau dariau ir prisidariau, kažkokį drugį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 20, 18:38)
http://public.fotki.com/supernaguciai/
A praeitais metais buvau step by step nufotkinus kaip ją padaryti. Rasit vaivorykštės pamoka
Papildyta:

Ačiū
Nenoriu rudens, noriu vasaros, iškart pažiūrėjus į spalvas pirma nupurtė nuo drėgno oro ir šalčio.....
Ačiū
Aš juk sakiau, dešinė ranka gerai man tinka, o va kairė, nžn, dariau dariau ir prisidariau, kažkokį drugį  lotuliukas.gif

nu tu as mus vasarine, as matai rudenine ziemine biggrin.gif Ziauriai megstu tumsius ,murzius :-) Tiesa o tu bandzius sitas vaivorykstes su kt spalvomis,ne rio kolekcijos?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 20, 18:41)
nu tu as mus vasarine, as matai rudenine ziemine biggrin.gif Ziauriai megstu tumsius ,murzius :-)  Tiesa o tu bandzius sitas vaivorykstes su kt spalvomis,ne rio kolekcijos?

Ne ne aš irgi mėgstu tamsias spalvas, aš apie orą kalbėjau wink.gif
Nea, žinok nesu bandžiusi, matai čia naudojamos trys spalvos ir iš jų išsilieja kitos. Tai yra 3 pagrindinės spalvos (jei neklysta atmintis) geltona, mėlyna ir raudona (šiuo atveju ružava)
user posted image

O labai aiškus spalvų ratas, kuriniš kurios ir su kuria spalvas sumaišius gaunasi
Atsakyti
QUOTE(mintaute @ 2013 08 20, 15:12)
gal kuri patars nesuprantu,ką netaip darau,kad struktūrinis telaikė tik savaite laiko,ir pradėjo trupėti lakas,nuo nagų galiukų doh.gif

nejaugi,niekas nepatars g.gif
Atsakyti
QUOTE(mintaute @ 2013 08 20, 18:56)
nejaugi,niekas nepatars g.gif

Parašykit eigą, ką po ko darėt, tada bus aišku, ką netaip padarėt
Atsakyti
Merginos paprotinkit mane smile.gif as kolkas susipirkineju sau namie darytis priemones.
Kiek daugmaz kartu pasidaryt manikiura uztenka su HG mini lakiukais?
http://www.salonpro....ony_gelish_mini
Ar geriau iskart pirkt 15 ml?Darysiu tik sau.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 08 20, 20:52)
Merginos paprotinkit mane smile.gif as kolkas susipirkineju sau namie darytis priemones.
http://www.salonpro....ony_gelish_mini
Ar geriau iskart pirkt 15 ml?Darysiu tik sau.
Aciu

jai darysite tik sau, puikiai galite apseit ir su mini lakiukais, tikrai ne keliems kartams uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 08 20, 19:43)
As tai nezinau kiek man reiktu primoket kad as kokias dvi sav. su tom vaivorykstem isvaiksciociau, nors siaip darbu kokybe Ingos puiki.

nu kaip sako, skonio reikalas ax.gif aš pati irgi labiau į ramias spalvas linkusi, bet vasarą man norėtųsi bent kartą su vaivorykšte pavaikščioti, o dar labiau norėtųsi nulakuoti taip kam nors biggrin.gif

QUOTE(juste10 @ 2013 08 20, 19:52)

man atrodo, dėl savęs užtenka miniukų, tik nžn kaip su spalvų palete, ar užtektų to, ką turi HG g.gif niekas nesidomėjau smile.gif
Atsakyti
Jei prakalbot apie kiekius tai man lb idomu keliems manikiurams uztenka pagrindo ir topo?
Atsakyti