Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2013 08 20, 20:10)
Jei prakalbot apie kiekius tai man lb idomu keliems manikiurams uztenka pagrindo ir topo?

gal kas dirba ilgai konkrečiau pasakys, bet aš lakuoju sau ir dar keliom, db gal jau keliolikai, lakuoju metus nepilnus, HG bazės dar neišnaudojau, topą 3čią pradėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 08 20, 21:15)
gal kas dirba ilgai konkrečiau pasakys, bet aš lakuoju sau ir dar keliom, db gal jau keliolikai, lakuoju metus nepilnus, HG bazės dar neišnaudojau, topą 3čią pradėjau smile.gif

Bet gi topo nsudojas tiek kiek bazes kodel jo sunaudojot daugiau? Sorry uz durnus klausimus:)
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 08 20, 20:23)
Bet gi topo nsudojas tiek kiek bazes kodel jo sunaudojot daugiau? Sorry uz durnus klausimus:)

na ne tiek pat. Topo kartais reikia 2 sluoksnių (dailė, akutės ir pan), kitas dalykas bazės reikia labai labai nedaug, su vienu teptuku, nulakuoti visus nagus reikėtų (bet tam įgūdžių aišku reik), o topas jau normaliai, kaip lakas lakuojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 08 20, 16:16)
HG  I'm brighter than you 3 sluoksniai + blizgutis
Kad skiriasi ilgiai tai nekreipkit demesio nes mergina suvienodinti neleido,liepe palikt kaip yra smile.gif

Super, mano skoniui thumbup.gif As irgi noriu tokios spalvytes wub.gif Bet nepirksiu, kol savu visu bent po karta nesulakuosiu doh.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 20, 18:26)
Sveikos mergaitės, na rodausi ir aš.....

wub.gif Ir vaivorykstes, prie visko dera vasarinio thumbup.gif Ir melyni, dzinsiniai tokie thumbup.gif
Papildyta:
va, kaip graziai padaryta:
http://nailartgaller...rt-instructions
Atsakyti
Merginos, gal kuri bandet?
user posted image
Ar vertas demesio?
Atsakyti
Merginos susibaige freza mano.... ant tu zodziu kai pasakiau kokia faina turiu doh.gif bandziau rast tik adapteri jai, bet neradau... tai pasigriebiau is ebay uz £43.. tikiuosi š neikis blush2.gif pirkau va tokia, gal kuri turit tokia ar panasia? atsiliepimai domintu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 20, 23:48)
Merginos susibaige freza mano.... ant tu zodziu kai pasakiau kokia faina turiu  doh.gif bandziau rast tik adapteri jai, bet neradau... tai pasigriebiau is ebay uz £43.. tikiuosi š neikis  blush2.gif pirkau va tokia, gal kuri turit tokia ar panasia? atsiliepimai domintu  blush2.gif

user posted image

Turiu tos pacios firmos. Nezinau esu patenkinta. Jau 2 metai kaip rieda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 21, 01:29)
Turiu tos pacios firmos. Nezinau esu patenkinta. Jau 2 metai kaip rieda smile.gif

tai manau ir maniske tada atlaikys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 08 20, 20:32)
o topas jau normaliai, kaip lakas lakuojamas smile.gif

O man top'as nesilakuoja kaip paprastas lakas, turiu jo nepadauginti, nes turi polinkį skystėti lempoje, išbėga ant kraštelių g.gif Kažkada matavausi visus turimus lakus ir pagrindą su top'u dantų krapštuku, tai po maždaug 8 mėnesių naudojimo (sau ir kelioms merginoms) dar likę gerokai daugiau nei pusė pagrindo ir top'o g.gif
O dėl miniukų juste 10 tai manau, kad ir dėl savęs apsimoka turėti didesnius buteliukus, nebent tokių spalvių, kuriomis jau žinote, kad lakuositės tik kartą per metus, tai gal tuomet ir užtektų mini, bet aš ir dėl savęs perku normalius kiekius, vien kainos skirtumas manęs netraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 21, 00:48)
Merginos susibaige freza mano.... ant tu zodziu kai pasakiau kokia faina turiu  doh.gif bandziau rast tik adapteri jai, bet neradau... tai pasigriebiau is ebay uz £43.. tikiuosi š neikis  blush2.gif pirkau va tokia, gal kuri turit tokia ar panasia? atsiliepimai domintu  blush2.gif

Turejau jd700 man ji buvo gera bet nedaug naudojau tai visai nesenai pardaviau smile.gif
QUOTE(-Alice- @ 2013 08 21, 08:35)
labai gražu, labai dailu  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 08 21, 07:49)
O man top'as nesilakuoja kaip paprastas lakas, turiu jo nepadauginti, nes turi polinkį skystėti lempoje, išbėga ant kraštelių g.gif

na aš gal labiau turėjau minty palyginimą, tarp topo ir bazės. Nes bazės tikrai lb mažai reikia, lyginant su topu smile.gif bazę įmasažuoji vos ne sausu teptuku, o topą tepi kaip laką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 21 rugpjūčio 2013 - 11:26
Perfect nails bio gelis 5041. Du sluoksniai 4u.gif
user posted image
Atsakyti