Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Numinejau kaip sakiau su Golden Rose nuemeju IBd lakiukus. Nu super, per 5 min stai toks rezultatas thumbup.gif
user posted image
Tada nuemusi iskrapsciau tas pleveles ir idejau vel pirstus (pas mane 2 sluoksniai strukturo) tai po 5 min taip pat atrode ir strukturo pleveles thumbup.gif
Nesausina , kad viskas butu pabale, bet acetonas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu LED lempos,nes neber kantrybes su savo UV.
Kokias naudojate? Kiek turi buti lempuciu,kokio stiprumo?
Nors ,kazka paatrkit,labai aciu 4u.gif
Temos,turbut apie lempas nera..?

Naudosiu lakuojant tik save.

Isbandziau vakar HG tiger Blossom spalva,man jokio ornazinumo ji neturi,tiesiog persviesiai raudona, raudona i koraliskuma ar pan. Nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
o butent kur buvo tokia akcija? uz 5 imciau:)

QUOTE(Kuzia @ 2013 09 02, 00:55)
Kai akcija buvo po £5 , prigriebiau keleta.
Pink chiffon tokia skystoka.
Heirloom lilac irgi poskyste. Nu jom abiem 3-4 sluoksniu reikia.
Dar be situ 6 spalvas turiu, tai pasaka, superine pigmentacija, kaikuriu atrodo 1 sluoksnio net uztektu. Bet visad dedu 2 ir atrodo tobulai. Nei dryziuojasi, nei garbanojasi.

http://www.sensation...-polish-colours

Papildyta:
del saves as turiu Sensationail led lamp 7w (turiu ir uv, jei kokiai draugei reiktu palakuoti, nes su ja gautus greiciau). nykscius dziovinu atskirai, bet esu labai patenkinta, nes ir tamsi spalva sustengsta per 1 min. as mokejau 45 svarus, o lietuvoje tokia pacia maciau orly uz 320lt (berods, tiksliai neatsimenu). Man patinka,kad mazyte, kazkur triju-keturiu kumsciu dydzio, del saves sociai:) taip kad jei kokia drauge tau parvestu, manau butum patenkinta:) bet aisku uz 320lt orly nepirkciau:) arba gali bandyt per tarpininkes http://www.amazon.co...onail led lamp1

QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 02, 11:06)
Noriu LED lempos,nes neber kantrybes su savo UV.
Kokias naudojate? Kiek turi buti lempuciu,kokio stiprumo?
Nors ,kazka paatrkit,labai aciu 4u.gif
Temos,turbut apie lempas nera..?

Naudosiu lakuojant tik save.

Isbandziau vakar HG tiger Blossom spalva,man jokio ornazinumo ji neturi,tiesiog persviesiai raudona, raudona i koraliskuma ar pan. Nepatinka schmoll.gif

Atsakyti
Sveikos,
Buvau siandien PN parduotuvej, na buvau antra karta mane tai aptarnauja normaliai ir bendrauja graziai bigsmile.gif gal as joms patinku lotuliukas.gif abu kartus aptarnavo skirtingos moteriskaites, atsukyneja visus lakus kuriuos tik paprasau, siandien issirinkau 5 spalvas, pasiemiau matini topa ir dar sudniekiu kazkokiu , susirinkau 200lt suma ir gavau kortele ko labai norejau cool.gif
Dabar eisiu savo spalvas erkilinet ant tipsu paletes bigsmile.gif
Tiesa kai as del 9.5 spalvos paklausiau kodel internetu galima uzsakyt, jos baisiai pradejo teisintis (kita sedejo prie kompo, visiska blonde) man taip juokas paeme, nes jos sako neisimam, nes vezam kas dvi savaites, o jei uzsako, skambinam kad dabar neturim, sakau ok ok, nereik man teisintis as tik pasitikslinau biggrin.gif

Dar jei apie pardes tai man daug labiau nepatinka Nagavitoj, jau ten tas kainu nebuvimas ir valkiojimasis pardavejos is paskos ir atsakymu tonas tai brrr doh.gif
Atsakyti
Paskambinau i PN. Reziume praleido mano uzsakyma ir sake kitakart skambint anksciau.Vadinasi tai kartosis kad jie vel nematys uzsakymo. Tai,kad rasiau jiems laiska tai visiskai dzin nereagavo. Snd kaunas pristatys,paskui dar paskambino bobele is kns pardes ir sutarem del laiko kada prives,krc.
Zodziu padarai uzsakyma ir dar skambink iskart nes jie uzsakymu nesuziuri,absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 09 02, 08:37)
Numinejau kaip sakiau su Golden Rose nuemeju IBd lakiukus.

Priminkit kur to Golden Rose'ą pirkot? ax.gif
Atsakyti
panos durnas klausimas, kai lakuoju ant tipso, tai viska darau kaip ant nago doh.gif ziauriai geda klaust, bet irgi reik padildint, nusiebalint, ar nieko nedarau dazau iskart baze, laka ir topa blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 09 02, 11:27)
Priminkit kur to Golden Rose'ą pirkot? ax.gif

aha, ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 02, 12:36)
panos durnas klausimas, kai lakuoju ant tipso, tai viska darau kaip ant nago  doh.gif  ziauriai geda klaust, bet irgi reik padildint, nusiebalint, ar nieko nedarau dazau iskart baze, laka ir topa  blush2.gif  blush2.gif

aha biski juokinga biggrin.gif lakas ir arba paprastas arba uv topas,gali jei nori su bafiku pasiausti tipsa,bet nebutina
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 02, 05:55)
o nuemimas kaip?

Labai gerai man nusiimineja rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 02, 08:06)

Reiskia man turbut patiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 02, 12:25)
Paskambinau i PN. Reziume praleido mano uzsakyma ir sake kitakart skambint anksciau.Vadinasi tai kartosis kad jie vel nematys uzsakymo. Tai,kad rasiau jiems laiska tai visiskai dzin nereagavo. Snd kaunas pristatys,paskui dar paskambino bobele is kns pardes ir sutarem del laiko kada prives,krc.
Zodziu padarai uzsakyma ir dar skambink iskart nes jie uzsakymu nesuziuri,absurdas.

Nu svarbu viskas susitvarke,ir gausit prekes 4u.gif Idomu ar ir vln butu toks pat briedas perkant internetu g.gif

o siaip man irgi realiai parduotuveje viskas ten ok,ir aptarnauja norma,nagavitoje tarkim kartais kulturos net labiau stokoja.Tarkim Nagavitoje Kaune,pasaka aptarnavimas pagalba,nu Vln tai tragedija doh.gif Uzsirauke uzsipute,sunku kainas pakartot,nes klausiant keliu produktu,zinoma jos pasimirsta,kai ner uzrasytos...Bet ai,svarbu ,kad tu pardziu apskritai yra,o jau kur apsipirkinet,kiekvienos reikalas asmeninis.
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 09 02, 08:42)
o butent kur buvo tokia akcija? uz 5 imciau:)

Asdoj biggrin.gif http://direct.asda.c...?q=sensationail
Atsakyti