Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Kokia PN lako spalvytė yra panaši į IBD Smokey Plum? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 01, 13:29)
Kokia PN lako spalvytė yra panaši į IBD Smokey Plum?  blush2.gif

Kiek pamenu lyg 5.2 g.gif, nors gal patikslins tos kurios turi po ranka buteliuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 rugsėjo 2013 - 12:41
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 01, 12:37)
Kiek pamenu lyg 5.2 g.gif, nors gal patikslins tos kurios turi po ranka buteliuka.

Ačiū wink.gif Mat pačioj svetainėj PN labai nekokios nuotraukos spalvų, su kompu kažkokios padarytos g.gif O jau vat rugsėjo viduriuky grįžtu į Lt ir pirksiuos viską viską ilgalaikiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 01, 13:57)
Ačiū wink.gif Mat pačioj svetainėj PN labai nekokios nuotraukos spalvų, su kompu kažkokios padarytos  g.gif O jau vat rugsėjo viduriuky grįžtu į Lt ir pirksiuos viską viską ilgalaikiams  thumbup.gif

Jop, pn puslapyje laaabai neatitinka realybes vaizdelis doh.gif spalvu, bet jei parduotuve aplankysi,lengviau bus isirinkti mirksiukas.gif gyvai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 01, 14:13)
biggrin.gif prasom pirkti ir parodyt. Na kazkaip joa sumaciau internetu,jei lakai patiks tai kita kart teks vaziuot pirkti paciai.
P.S. Prasome manes nejusinti nes dar 30metu nesulaukiau biggrin.gif

Yra pas mus albume sitos spalvos http://public.fotki....um/pn-9-10.html , https://www.facebook...3...e=3
Sorriukas, kai pati jau pencinyke-tai matai i jaunima susendinau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 01, 13:55)
man ir nelabai patiko kaip Salonpro sumaise prekes atsiusdama, ir teko 2-3 dienas tartis kas kaip kodel,svarbu galu gale viskas isisprende ax.gif

Man ir buvo nesusipratimas su jais....
Dariau užsakymą ir žodžiu kai reikėjo baigti užsakymą reikėjo pasirinkti banką nu ir t.t.ir mane išmetė tiesiai jungtis į banką, o aš tokių dalykų vengiu ir galvojau pažaisiu vėliau kitą rytą....na ir kt.rytą skamb.man iš to psl.taip ir taip kas jums ten neišėjo na na na....tai sako aš tada parašau kad jūs tiesiai kurjeriui sumokėsit, sakau ok. Na praeina tos dienos kol ateina siuntinys, atvažiuoja kurjeris, aš jam duodu pinigus, jis žiūri į mane, sako pas mane neparašyta kad jūs turit sumokėti blink.gif sako aš negaliu imti pinigų doh.gif pasikvietė kt.hebrantą, skamb.jie savo šefui ką daryt? Duoda man pasikalbėti, na mes išsiaiškinam viską, ir jie man palieka prekę ir neiima pinigų lotuliukas.gif žodžiu fainiai bigsmile.gif tongue.gif , bet aišku, aš kaip sąžininga pilietė, paskamb. jiems paaiškinau ir pervedžiau pinigus pavedimu....tai vo kaip man buvo su salonpro.lt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,mergaites iskilo toks klausimas:ar senses lakai dziusta LED lempoje?
Atsakyti
QUOTE(argonas @ 2013 09 01, 17:23)
Sveikutes,mergaites iskilo toks klausimas:ar senses lakai dziusta LED lempoje?

taip
Atsakyti
Merginos kaip zinot ar sitie lakai UV lempoje stingsta ar tik LED? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 09 01, 18:11)
Merginos kaip zinot ar sitie lakai UV lempoje stingsta ar tik LED?  g.gif
user posted image

Siaip reiketu ziureti kas rasoma ant pacio buteliuko.Tai ka galima suprasti is dezutes tai uv nemini tik led.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 01, 18:16)
Siaip reiketu ziureti kas rasoma ant pacio buteliuko.Tai ka galima suprasti is dezutes tai uv nemini tik led.

bet gi uv vistiek turetu dziovint tik ilgiau g.gif galvoju reiktu pabandyt per akcijas parduotuvese po £10 galima rast butu gerai jai stingtu
Atsakyti
rasberry wine spalva stingsta:) bet topo sepeteli labai dazo:) isbandziau ant tipso:)

QUOTE(Tresnia @ 2013 09 01, 19:11)
Merginos kaip zinot ar sitie lakai UV lempoje stingsta ar tik LED?  g.gif
user posted image

Papildyta:
tesco man atrodo visada £10. bet ten tik 7.39 ml:) taip kad geriau harmony ar ibd is amerikes siustis:)

QUOTE(Tresnia @ 2013 09 01, 19:39)
bet gi uv vistiek turetu dziovint tik ilgiau  g.gif galvoju reiktu pabandyt per akcijas parduotuvese po £10 galima rast butu gerai jai stingtu

Atsakyti